#Lézeres fogmegtartó kezelések
#Mosolytervezés

Fájdalommentes fogászat

Fájdalommentes fogászatot keres? A NaturaDent Lézerfogászatán nem kell félnie! 

Fájdalommentes fogászat Budapesten

A NaturaDent Lézerfogászat 2008-ban nyitotta meg kapuit és Budapest belvárosában található, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt nagyon könnyen megközelíthető helyen a Váci utca 81. szám alatt.

Amennyiben autóval érkezik hozzánk, mélygarázs várja Önt, amelyet a Molnár utca felől könnyedén megtalál. A tömegközlekedéssel érkezők legegyszerűbben a Fővám tértől találhatnak el rendelőnkbe, hiszen az egy perc sétára található, ahol a 4-es metró is megáll.

Hosszú nyitvatartásunknak köszönhetően pedig Önnek nem kell szabadságot sem kivennie munkahelyéről, hogy igénybe tudja venni fájdalommentes fogászatunk szolgáltatásait. Várjuk szeretettel rendelőnkbe, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! 

 

Fájdalommentes fogászat, ahol valóban segítünk!

A NaturaDent Lézerfogászatán az Ön fogászati problémájára nyújtunk megoldást a lehető legnagyobb körültekintéssel, hogy fogai egészségesek és esztétikusak legyenek.

Fogorvosainktól kérdezhet bátran, nincs rossz kérdés, nem fogja kellemetlenül érezni magát. A kedvesség nálunk természetes, orvosaink felkészültek és örömmel adnak választ kérdéseire. Fájdalommentes fogászatunkon az Ön részére minden fogászati szolgáltatás elérhető, amellyel segíteni tudunk a tökéletes mosoly elérésében.

Fájdalommentes fogászatunkon a teljesség igénye nélkül a következő fogászati problémák kezelésére talál megoldást:
 
Lézeres ínykorrekció, lézeres nyelvfék, lézeres ajakfék eltávolítás, lézeres fogtömés és fogfúrás, lézeres foggyökércsúcs gyulladás eltávolítás, lézeres gyökérkezelés, lézeres mikroszkópos gyökérkezelés, lézeres mélytisztítás-kürettálás, fogszuvasodás kezelés, professzionális dentálhigiéniai kezelés, fogkőeltávolítás, fogékszer felhelyezése, kismama fogászat, dentálhigiéniai tanácsadás, szájsebészet, csontpótlás, implantáció, fogszabályzás akár felnőtteknek is, fémmentes fogszabályzás, fogkorona, fogimplantátum, fogbeültetés, állkapocs ízületi problémák kezelése, altatásos fogászat
és még sok szolgáltatás, melyek közül csak a fontosabbakat említettük. Amennyiben bármilyen fogászati problémával küzd, forduljon hozzánk bizalommal!

Fájdalommentes fogászat, a lézer erejével 

Fájdalommentes fogászatunkon a legkorszerűbb lézeres technikákat alkalmazzuk. A lézer segítségével bizonyos kezeléseknél nincs szükség érzéstelenítő injekció használatára, hiszen a lézerrel teljesen fájdalommentes vagy minimális kellemetlenség mellett végezhetjük a beavatkozásokat.

Emellett a Biolase lézeres technikája szövetspecifikusan működik, amely azt jelenti, hogy az ép szöveteket nem roncsolja. A lézer az egyik legerősebb fertőtlenítő hatást biztosítja fájdalommentes fogászatunkon, amely akár 4-5x mélyebbre hatol, mint a hagyományos fertőtlenítők, teszi mindezt vegyszerek nélkül. Vegye igénybe fájdalommentes fogászatunkon lézeres kezeléseinket! 

 

Fájdalommentes fogászat, ahol a probléma gyökerét kezeljük

Rendelőnkben tapasztalt kollégáink, minden esetben azon vannak, hogy megtalálják a fogászati problémák valódi okát. A probléma megtalálása után pedig a lehető leghatékonyabb kezelési tervet kidolgozva végzik el fájdalommentes fogászatunkon a személyre szabott beavatkozásokat.

Amennyiben nem fogászati problémájával fordul hozzánk, hanem egy szebb, esztétikusabb mosoly a célja, abban az esetben kérheti esztétikai szakértő kollégánk segítségét, hiszen számos esztétikai, fájdalommentes fogászati kezelésünk érhető el.

Néhány példa a legfontosabbak közül, amelyekben speciálisak vagyunk:
lézeres ínyesztétika, ínyplasztika vagy ínyformázás, mosolytervezés, láthatatlan Invisalign fogszabályozás, fog restauráció, kerámia héjak, porcelán korona, fogpótlások, fogbetétek és koronák, lézeres fogfehérítés

Ha az egészséges és tökéletes mosoly elérése a cél, akkor keresse fel fájdalommentes fogászatunkat!

 

 

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 11 000 Ft)