Állkapocsízületi problémák

Gnatológiára szakosodott specialistáinkra számíthat!

Testünk egyensúlyát 3 fő mérleg határozza meg: a fej, a törzs és a csípő. Ugyanakkor létezik egy negyedik mérleg is, melynek egészsége elengedhetetlen a testi-lelki harmónia megteremtéséhez. Ez az állkapcsunk, melynek ízületét naponta akár 15.000 alkalommal is használjuk. A folyamatos feszültség vagy túlzott terhelés miatt Önnél is előfordulhat állkapocskattogás, -ropogás, -csikorgás és az ezekkel járó fájdalom. De szerencsére létezik olyan megoldás, amelynek köszönhetően örökre megszabadulhat állkapocs ízületi problémáitól. 

A gnatológia a fogászatnak az a speciális ágazata, amely az állkapocsízülettel, az állkapocs mozgásaival, helyzetével és problémáival foglalkozik, és segít Önnek leküzdeni a kihívást, amellyel nap mint nap szembe kell néznie. Nézze meg videónkat, miért érdemes időben kezelni az állkapocs izületi problémát.

Modern kezelésünk végére új, ideális helyzetbe kerül állkapocsízülete, és kiváló specialistánk arról is gondoskodik, hogy fogai ebben a kiegyensúlyozott és feszültségmentes helyzetben tökéletesen illeszkedjenek, a rágó és esztétikai funkcióknak egyaránt maximálisan megfelelve.


Innovatív eszközök és módszerek, hosszú távú eredményekhez

A rossz harapás, a foghiány, a fogszorítás vagy a fogcsikorgatás könnyen gyulladást okozhat, az ezzel járó fájdalom pedig az állkapocs minden mozdulatánál jelentkezhet. Tapasztalt fogorvosaink és dentálhigiénikusaink innovatív eszközökkel és kezelésekkel segítik Önt, hogy a jövőben fájdalommentesen rághasson, beszélhessen és alhasson.

Lézeres biostimulációval, modern fogpótlással, láthatatlan fogszabályozással és csúcsminőségű harapásemelő sínekkel csökkentjük fájdalmát, korrigáljuk harapását és az alsó-felső fogazat egymáshoz viszonyított helyzetét. Állkapocs ízületi konzultációnk és az Ön archarmóniájához illeszkedő, 3D kezelési tervünk segítségével örökre búcsút mondhat az állkapcsát érintő kihívásoknak.


Segítünk, hogy állkapocs ízülete regenerálódhasson

A fogazat egyensúlyi állapotának meghatározásánál az ideális nyugalmi pozíció elérése a legfontosabb lépés. Kiegyensúlyozott biostatikai pozíciót létrehozva olyan fogazatot alkotunk az Ön számára, amelyeknek köszönhetően jelentős életminőségbeli javulást érhet el.

A Rudolf Slavicek professzor által kifejlesztett bécsi okklúziós elméletet alkalmazzuk, melyet vezető fogorvosunk, Dr. Fülöp Papp Márta a bécsi VieSID (Vienna School of Interdisciplinary Dentistry) kurzusán sajátított el. 

Ennek a szakmai körökben is elismert módszernek, valamint a Lawrence F. Andrews professzor által kidolgozott terápiás harapásemelő sín alkalmazásának köszönhetően élen járunk az állkapocsízület nyugalmi pozícióba terelésében, valamint a fájdalom, a fogcsikorgatás, illetve a fognyakak és rágófelületek további töredezésének megszüntetésében.

 

Sok szeretettel várjuk belvárosi, kényelmes rendelőnkben.

Lézeres biostimulálás - 1 alkalom

6 000 Ft
Gyorsabb és hatékonyabb gyógyulás, fájdalommentesen? Lézeres biostimulálással az állkapocsízületi problémák ellen!
Bővebben

Lézeres biostimulálás - 3 alkalom

15 000 Ft
Gyorsabb és hatékonyabb gyógyulás, fájdalommentesen? A lézeres biostimulálás csomag segít!
Bővebben

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)