#Esztétikai fogászat
#Fogfehérítés
#Lézeres kezelések

Fogfehérítés Budapesten lézerrel

A szép, világos, természetesen fehér fogak magabiztos, vidám és egészséges személyiséget sejtetnek a mosoly viselője mögött. Tegyen meg Ön is mindent, hogy megőrizze, vagy éppen megújítsa fogai fehérségét!

 

Szeretne önbizalommal telve, egészségesen mosolyogni?

Van egy megoldásunk, amely segítségével visszanyerheti fogai eredeti, természetesen fehér színét, és újra magabiztosan mosolyoghat.

A Biolase lézeres fogfehérítés egy orvosi, tudományos alapokon nyugvó, kíméletes, fájdalommentes, káros anyagoktól mentes fogfehérítési eljárás, amellyel hatékonyan tüntethetőek el a fogakon lévő elszíneződések. A kezelést követően magabiztosabbnak, szebbnek és határozottabbnak fogja érezni magát.

 

Tudja, mi okozza fogai elszíneződését?

Legtöbb esetben azok a fogszínező szenvedélyeink, amiket talán nem is veszünk észre, vagy nem gondoljuk hogy fogunkra elszínező hatással lehetnek.

Ilyen például a rendszeres dohányzás, vörösbor fogyasztás vagy kávéfogyasztás. De ha gyakran eszünk olyan ételeket, amelyek színeznek, mint például a paradicsom, a cékla, a sárgarépa, akkor is gyorsabban alakulhat ki sötétebb, sárgásabb fogszín.

A fog eredeti szép, világos színének visszanyerése és a lehető leghosszabb távú megtartása különböző módszerek, fogászati kezelések együttes alkalmazásával érhető el.

Ha szebb, világosabb fogakat szeretne, vizsgálja meg szokásait, életmódját és ha kell, változtasson rajta. Kérje ki dentálhigiénikusaink tanácsát életmódjához, szokásaihoz illeszkedő fogápolási tippjeikről, illetve válassza a Biolase lézeres kezelést, a fehérebb fogakért.

A Biolase lézeres fogfehérítő kezelés gyors és hatékony, mellékhatásoktól mentes!

 

Pácienseink véleménye a lézeres fogfehérítésről:

 

"Kedves doktornő, köszönöm, hogy a lézeres fogfehérítést ajánlotta nekem, nem csalódtam. Amint Önnek is említettem, volt már fogfehérítésem korábban más rendelőben, de ezzel a lézeres fogfehérítéssel sokkal szebbek lettek a fogaim! Tényleg jobb az eredmény! Másnak is ajánlom, mindenképpen megérte!"

 

S. Erika

 

"Gyerekkorom óta rettegtem a fogorvostól, de a Naturadentnek köszönhetően már nem félek. A fogaim csodaszép fehérek lettek és a lézernek köszönhetően, most már bátran merek mosolyogni"

 

K. Tímea

Kiknek ajánlott a Biolase lézeres fogfehérítés?

 • Azoknak, akik fogelszíneződést eredményező szokásokkal rendelkeznek.
 • Azoknak, akik feladatköre, munkaköre igényli a tökéletes megjelenést és ennek érdekében a leghatékonyabb, a legjobb hatásfokú megoldásokat keresik minden területen.
 • Azoknak, akik maximálisan törődnek fogaik és testük egészségével, és szeretnék a fog mikropórusai közé ragadt szennyeződéseket is eltávolítani.
 • Azoknak, akiknek hidegre és melegre érzékeny a foguk, mert a lézeres kezelés során ezen érzékenységet is csökkenti tudjuk.
 • Azoknak, akiknek célja az évekig, évtizedekig tartó természetesen fehér, megnyerően kellemes mosoly megőrzése.
 

Hogyan zajlik egy Biolase lézeres fogfehérítés?

Rendelőnkben a Biolase lézeres fogfehérítés során a Biolase ezLase készüléket használjuk és egy speciálisan ehhez a készülékhez kifejlesztett fogfehérítő anyagot, a LaserWhite gélt. A Biolase lézeres fogfehérítő kezelés gyors és hatékony, mellékhatásoktól mentes.

A következőkre számíthat:

 1. A fogakat először professzionálisan megtisztítjuk, megtörténik a fogkő eltávolítás.
 2. Az érzékenyebb ínyt befedjük egy különleges védőanyaggal.
 3. Ezután felhelyezzük a speciális LaserWhite gélt a fogakra.
 4. A géllel bekent fogakat 20-30 másodpercig megvilágítjuk a Biolase ezLase lézerfogászati készülékkel egy speciális LED fogfehérítő lámpával.
 5. 5 percig hagyjuk pihenni a fogat, majd minden fogsornegyedben megismételjük ezt a folyamatot.
 6. 20-25 percnyi kényelmes, relaxáló kezelés után a LaserWhite gélt lemossuk a fogakról, és már készen is vagyunk.

Fontos megemlíteni, hogy az elért fehérítés mértéke páciensenként változhat, függ a zománc vastagságától, a fog felépítésétől és az életkortól is!

 

Mit érdemes tudnia fogfehérítés előtt?

A legjobb és a legnagyobb felületen történő hatás érdekében a Biolase lézeres fogfehérítés előtt dentálhigiéniai kezelésre is sor kerül. A fogkő eltávolítás, a depurálás során a fogakon megtelepedő fogkövet teljes mértékben eltávolítjuk, ezáltal a fehérítés tökéletesen tiszta fogakon történik.

A fogkőleszedést és a fogfehérítést két különböző időpontban végzünk el. A két kezelés között minimum 1, maximum 14 nap telhet el. Ennek oka, hogy így tudjuk biztosítani a fogkőleszedés után a fogíny tökéletes regenerációját. Ha külön végezzük ezt a két kezelést, mosolya selymesebb, szebb és egészségesebb lesz. Hamar észreveszi majd a változást fogai színében!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fogfehérítés nem hat a fogtömésekre, fogpótlásokra (korona, híd, protézis), mivel ezek anyagába a fehérítő nem képes behatolni!

Amennyiben koronáját, hídját, protézisét, fogpótlását új, világosabb fogszínéhez szeretné igazíttatni, ezek egységesen világosabbá, fehérebbé tétele külön kezelés keretében elvégezhető.

A gyökérkezelt fogak esetében gyakran előfordul belső elszíneződés. Ezen fogak fehérítése Biolase lézeres fogfehérítéssel nem megoldható, viszont belsőleg fehéríthetőek. A gyökérkezelt fogak belső fehérítése külön kezelésként, a külső fogfehérítéssel egy időben elvégezhető.

 

Biolase lézeres fogfehérítést nem javasoljuk várandós anyukáknak, illetve a szülést követő egy éven belül. Figyelembe kell vennünk továbbá a fogfejlődési rendellenességeket és a különböző gyógyszerek okozta elszíneződéseket is, ezek szintén a fogfehérítést akadályozó tényezők lehetnek.

A Naturadent Esztétikai és Lézerfogászata Magyarország legelismertebb, legtöbb tapasztalattal rendelkező lézerfogászata. Válassza Ön is a leghatékonyabb rendelői fogfehérítést!

 

Évekig tartó egészséges fehérség

A rendelői Biolase lézeres fogfehérítés után ajánljuk, hogy vegyen részt Fehér fogak egy életre programunkban, amely segít Önnek a fogfehérítés eredményének tartós megőrzésében. Segítünk otthon, kényelmesen gondoskodni fogai hosszan tartó, évekig vonzó és megnyerő, egészséges fehérségéről.

Tekintse meg a programban részt vevő páciensünk véleményét:

 

Dentálhigiénikus csapatunk várja Önt szeretettel!

Fogainak Biolase lézeres fehérítésében kérje tapasztalt, felkészült és gondos dentálhigiénikus kollégáink segítségét! Csapatunk mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

 

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)