Fogékszer

Csiszolt üveg? Drágakő? Arany ékszer?

A Naturadent barátságos, belvárosi rendelőjében közösen kiválasztjuk és a fogzománc épségének megőrzése mellett helyezzük fel az Ön egyéniségéhez illő fogékszert. Elsőrangú rögzítési technológiánkhoz a legjobb minőségű, Svédországból importált fogékszerek illenek, melyek jelentősen hozzájárulnak vendégeink fogazatának szépségéhez és csillogásához. 

Leggyakrabban az elülső fogak egyikére helyezzük fel a tökéletes ékszert, úgy hogy az ne károsítsa a fogait, és rendelőnkben bármikor könnyen eltávolíthassuk, amennyiben a jövőben megunná vagy lecserélné. Természetesen annak sincs akadálya, hogy egyszerre több fogára is felhelyezzünk az Ön stílusához illő, csillogó fogékszert. A tökéletes hatás érdekében forduljon szakértőinkhez!

 

Bemélyedés helyett korszerű rögzítőanyag

Fájdalommentes és innovatív szolgáltatásunknak köszönhetően nem szükséges bemélyedést csiszolni a fogfelszínbe. Egy átfogó vizsgálatot és az ideális ékszer kiválasztását követően megtisztítjuk és felpolírozzuk fogait annak érdekében, hogy minél simább felületet kapjunk. Ennek, illetve a Naturadent által alkalmazott innovatív fogászati ragasztónak köszönhetően néhány perc alatt stabilan rögzítjük fogékszerét. 

Eljárásunknak és kollégánk szakértelmének köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a különleges fogkristályok megakadályozzák a fogak megfelelő illeszkedését harapás, rágás vagy beszéd közben. 

Az általunk használt technológia előnye, hogy a fogékszerek akár éveken keresztül is kiválóan rögzülnek a fogakon*, mégis egyszerűen, maradandó nyomok nélkül lecserélhetőek vagy eltávolíthatóak rendelőnkben.

Sok szeretettel várjuk belvárosi, kényelmes rendelőnkben.

 

*A rögzülés időtartama a tapadás, illetve a harapási szokások függvényében egyénenként eltérő lehet.

Egyedi fogékszer

32 000 Ft -tól
Fogékszer és felhelyezése
Bővebben

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)