Lézeres mikroszkópos gyökérkezelés

Lézeres mikroszkópos gyökérkezelés a Naturadentnél = Maximális precizitás és eredményesség

Fogtörés, alászuvasodás, fájdalmas gyulladás a fogbélnél? Amennyiben a fogászati panoráma röntgen a fogbél bakteriális fertőződését, a foggyökér gyulladását jelzi, gyökérkezelésre van szükség. 

Sokan félnek a kezeléstől, mert attól tartanak, hogy az elviselhetetlen fájdalommal, és csak ideig-óráig járó eredménnyel jár. A hagyományos kezelésekkel szemben a csúcsminőségű Biolase fogászati lézerrel és a legmodernebb, 31-szeres nagyításra képes mikroszkópunkkal végzett szolgáltatásunk gyorsabb és tartósabb megoldást nyújt az Ön számára. Ráadásul a kíméletes és precíz helyi érzéstelenítést követően semmit sem fog érezni a beavatkozásból.


Biztosan erre a kezelésre van szüksége? 

Sokan azért halogatják a fogorvosi vizsgálatokat foggyökér gyulladás esetén is, mert azt remélik, tüneteik csak időszakosak, és egy-egy fájdalomcsillapító készítmény majd megoldja a problémát. Fontos tudnia, hogy a fájdalomcsillapítók és gyulladáscsökkentő öblögetők a fogban található gyulladást nem szüntetik meg. Kizárólag a tüneteket enyhítik, átmenetileg. Átfogó állapotfelmérésünket követően 100%-os biztonsággal megállapítható, hogy Önnek milyen kezeléstípusra van szüksége ahhoz, hogy fogazata a lehető legjobb állapotba kerüljön.

Amennyiben szívesen kiderítené, hogy a lézeres mikroszkópos gyökérkezelés lehet-e az Ön számára ideális kezeléstípusunk, válaszoljon alábbi kérdéseinkre:

  • Érez fájdalmat hideg vagy meleg ételek és italok fogyasztásakor?
  • Harapás, illetve rágás esetén jelentkezik Önnél fájdalom?
  • Úgy érzi, kilazult a foga?
  • Az érintett fog környékén duzzadt az ínye/arca, vagy fájdalmas, lüktető érzést tapasztal?
  • Genny ürül az érintett foga mellett?
  • Úgy érzi, a foga elszíneződött, beszürkült?

Amennyiben egy vagy több kérdésünkre igennel felelt, fogát mielőbb kezelni kell! Kérjük, mielőbb forduljon szakértőinkhez, hogy fogának visszaállíthassuk természetes egészségét és szépségét!

A kiemelkedő sikerességi ráta titka a lézeres mikroszkópos gyökérkezelés folyamatában rejlik. A fogak belseje, illetve a gyökércsatorna nagyon nehezen látható emberi szemmel vagy nagyítóval. Ezt orvosolja innovatív fogászati mikroszkópunk, mellyel akár 31-szeres nagyításban végezhetjük el az 5 lépésből álló, lézeres mikroszkópos gyökérkezelés kiemelt precizitást igénylő részeit.


1. A kezelést egy átfogó fogászati röntgenfelvétel elkészítésével kezdjük, hogy pontosan megtudjuk, milyen mértékű a szuvasodás, illetve gyulladás a fogban.

2. Amennyiben lézeres mikroszkópos gyökérkezelésre van szükség, helyi érzéstelenítést végzünk. Erre annak érdekében van szükség, hogy fogorvosaink fájdalommentesen megnyithassák a fogat a gyökércsatornák eléréséhez (lézer segítségével).

3. Az elsőrangú Biolase fogászati lézer segítségével eltávolítjuk a sérült fogfelszínt (a fog egészséges részeinek károsítása nélkül).

4. A lézerfejre egy speciális végződést helyezünk, amellyel a teljes gyökércsatorna felületén elpusztítjuk a baktériumokat. Fertőtlenítjük a fogat, illetve eltávolítjuk a fájdalmat okozó, fertőzött fogbelet, valamint a gyulladást okozó baktériumokat a fog belsejéből.

5. Gyógyszeres ideiglenes tömést helyezünk a tisztított csatornába annak érdekében, hogy teljesen megszűnjön a gyulladás, mielőtt végleges gyökértömést helyeznénk a fogba. (A gyökérkezelés során alkalmazott lézer jótékony hatásának köszönhetően steril felületet alakítunk ki a fogüregben. Ez lehetővé teszi a végleges tömés stabilabb rögzítését, és megelőzi a későbbi problémák kialakulását.)

+1 Amennyiben nem maradt elegendő egészséges foganyag a töméshez, a gyökérkezelt fogra fogkoronát helyezünk (a fog megmentése érdekében).

 

Sok szeretettel várjuk belvárosi, kényelmes rendelőnkben.

Lézeres gyökérkezelés elkezdése

12 000 Ft -tól
Lézeres gyökérkezelés elkezdése (fogbél megnyitás, tisztítás, gyógyszer behelyezése) és ideiglenes tömés.
Bővebben

Lézeres gyökércsatorna tágítás

48 000 Ft -tól
Lézeres gyökércsatorna tágítás
Bővebben

Lézeres gyógyszercsere alkalmanként

15 000 Ft -tól
Lézeres gyógyszercsere alkalmanként: csatornafertőtlenítő és gyulladáscsökkentő kezelés.
Bővebben

Lézeres gyökértömés

48 000 Ft -tól
Lézeres gyökértömés kofferdámban, kontroll röntgennel
Bővebben

Mikroszkópos, lézeres gyökércsatorna tágítás

65 000 Ft -tól
Mikroszkópos, lézeres gyökércsatorna tágítás, kontroll röntgennel
Bővebben

Mikroszkópos, lézeres gyógyszercsere

18 000 Ft -tól
Mikroszkópos, lézeres gyógyszercsere alkalmanként: csatornafertőtlenítő és gyulladáscsökkentő kezelés kofferdámban
Bővebben

Mikroszkópos, lézeres gyökértömés

65 000 Ft -tól
Mikroszkópos, lézeres gyökértömés, kontroll röntgennel
Bővebben

Mikrobiológiai vizsgálat - száj mikroflóra vizsgálata

35 000 Ft
A mikrobiológiai vizsgálat segít, hogy a mintavételt követően többet tudhassunk meg a száj mikroflórájáról, a megfelelő kezelés kiválasztásának érdekében.
Bővebben

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)