Munkáink

Tekintse meg korábbi munkáinkat, amelyek híven tükrözik a Naturadent által képviselt, kiemelkedő minőséget.

Élpótlás 2.0 – Minőségi tömőanyag, természeteses esztétikus hatás a harmonikus mosolyért

before after

Élpótlás

Esetleírás

A frontfogak egyike jelentős mértékben lekopott. Kiemelkedő minőségű tömőanyaggal helyreállítottuk a felső frontfogak szimmetriáját. A lekopott fogrész nemcsak esztétikai problémát okozott vendégünknek, de a harapás minőségét is negatívan befolyásolta. A gyors és fájdalommentes élpótlás során elhárítottuk a problémát: a felső frontfogak szimmetriája helyreállt, páciensünk magabiztosabb lett, harapása és mosolya kiegyensúlyozottságának köszönhetően.

 

Kezelés célja

A mosoly harmonizálása, a lekopott fogrész esztétikus pótlásának segítségével.

 

Megoldás

A fog kiegészítése a fog lecsiszolása nélkül, a természetes harmónia megőrzésével. A kulcs: az észrevehetetlen fogpótlás.

Innovatív eszközeinknek és világszínvonalú tömőanyagunknak köszönhetően a fogpótlást a fog lecsiszolása nélkül helyezte fel tapasztalt fogorvos kollégánk. Módszerünk lehetővé tette, hogy megőrizzük a természetes harmóniát páciensünk fogai között, és észrevehetetlen, hosszú távon is stabil és esztétikus pótlást biztosítsunk számára. Kényelem és egészséges mosoly mindenek felett.

Kapcsolódó szolgáltatások

A Naturadentnél kizárólag vendégeink archarmóniájához illő, kiegyensúlyozott állapotot és kényelmes, hosszú távú használatot garantáló, kiemelkedően kényelmes és innovatív fogpótlási lehetőségeket biztosítunk. 

Bővebben a szolgáltatásról
Ön is hasonló kihívással néz szembe?
Jöjjön el hozzánk állapotfelmérésre!

Felső őrlőfog tömése kofferdámban - Elsőosztályú fogrestauráció modern lézertechnológiával

before after

Fogtömés

Esetleírás

Páciensünk foga oly mértékben beszuvasodott egy régi, fehér tömés mellett, hogy a barna terület már kívülről is látszódott. A képen és az életben egyaránt.

 

Kezelés célja

Az alászuvasodott, régi tömés eltávolítása és a fog megmentése. Ezen felül egy új, kitűnően funkcionáló restauráció készítése, amely illeszkedik a fog színéhez, formájához és funkcionalitásához.

 

Megoldás

A régi tömés, majd a szuvasság eltávolítása a legmodernebb lézertechnológia segítségével valósult meg. Az ominózus fog anatómiai struktúrájának helyreállítása érdekében zománcazonos tömőanyagot használtunk. Az egyedi rétegző technikával készített, természetes árnyalattal ellátott, művészien kidolgozott fogtömésnél még a mellékbarázdák kidolgozására is nagy hangsúlyt fektettünk.

Kapcsolódó szolgáltatások

Minőség a főbarázdákon túl

Az esztétikai fogászat egyik csúcsa a fog restauráció, amely során a Naturadent specialistái nem pusztán az érintett fog természetes anatómiáját és színvilágát követik, hanem zománcazonos mesterművet alkotnak.A speciális festési eljárással, egyedi rétegző technikával készített, helyenként természetes árnyalattal ellátott, művészien kidolgozott fogtöméseknél a főbarázdák mellett a mellékbarázdák kidolgozására is nagy hangsúlyt fektetünk. Világszínvonalú restaurációink első pillantásra hasonlítanak a tapasztalt fogtechnikus szakemberek által megmunkált remekművekhez. Innovatív eljárásunk azonban kevesebb foganyag veszteséggel jár.

 

Fog restauráció: nem csak előadóknak és modelleknek

Bár a művészek és közszereplők mosolya, illetve fogai megkülönböztetett figyelmet kapnak munkájuk során, a fog restauráció minden vendégünk számára ajánlott, aki különösen igényes fogai szépségére és egészségére. Szabad szemmel láthatatlan az átmenet a fog és a restauráció között. Mégsem csupán ez az oka, amiért sok vendégünk dönt a kiemelkedően esztétikus kezeléstípus mellett. A fog restauráció a klasszikus töméseknél hosszabb távú megoldást nyújt, ugyanis speciális minőségű anyag használatával készül. Ez biztosítja restaurációink keménységét és kopásállóságát. Nem csoda, hogy pácienseink fogai semmit sem veszítenek harapási magasságukból, és restaurált frontfogaik is teljes mértékben élethűek, természetes színűek.

 

Szuvas helyett gyönyörű fogak

A fogszuvasodás továbbterjedésének és a fogbélgyulladás kialakulásának megakadályozása mellett a fogsérülések eltüntetése és a fogfelszín esztétikussá tétele is fontos szempont, amiért esztétikus fogtömésre lehet szüksége. Illetve abban az esetben is, ha az alábbi kérdések bármelyikére igen a válasz:

 • Apró lyukat lát valamelyik foga felületén?
 • Barna vagy sötét folt jelent meg a fogfelszínen?
 • Kiesett korábbi tömése?
 • Letört egy darab valamelyik fogából?
 • Amalgám töméssel rendelkezik (amely 50%-ban higanyt tartalmaz)?

Rendelőnkben az esztétikus fogtömést kizárólag biológiailag tesztelt, nagy szilárdságú és a fog színével 100%-ig megegyező tömőanyaggal végezzük. Mi nem pusztán a szuvas fog okozta lyukakat kezeljük, hanem a legjobb minőségű, fémmentes fogászati anyagok használatával érjük el, hogy Ön észre se vehesse a fogtömés helyét.


Egészséges, biztonságos és fájdalommentes fogtömés, lézerrel

A modern technológiának köszönhetően a fogtömés szinte teljesen fájdalommentes lehet. A leginnovatívabb lézeres technológiákat és eszközöket használva nem okozunk mechanikai sérülést az ép foganyagban, teljes mértékben elpusztítjuk a baktériumokat, és kiválóan tapadó, steril felszínt alakítunk ki az új, esztétikus fogtömés számára. 

Tapasztalt fogorvosaink olyan élethű fogtöméseket és restaurációkat hoznak létre, amelyeket lehetetlen megkülönböztetni a maradó fogrészektől. Csapatunk szakértelmének és világszínvonalú eszközeinknek köszönhetően nálunk nem fordul elő kiesett, esztétikus fogtömés!


Esztétikus fogtömés, 6 lépésben

Barátságos rendelőnkben minden eljárást egy alapos állapotfelméréssel kezdünk, melynek eredménye egy részletes kezelési terv. A folyamatok részletes átbeszélése után a következőkre számíthat:

 1. Egy kellemes, gyümölcs illatú és ízű, zselés felületi érzéstelenítő anyaggal tesszük érzéketlenné a nyálkahártyáját.
 2. Az artikain tartalmú érzéstelenítőt extra vékony és rövid tűvel adagoljuk, kizárólag a szükséges mennyiségben. (Ez kevésbé allergén, mint a hagyományos, lidocain tartalmú érzéstelenítők, ugyanakkor hatáserőssége jóval magasabb és gyorsabban ürül ki a szervezetből. A tűszúrás szinte észrevehetetlen, a feszítő érzés elmarad.)
 3. Amennyiben töméscserére kerül sor (például amalgám tömés cseréje), specialistánk egy gumilepedő segítségével elszigeteli a kezelt fogat, hogy a kezelést nyál- és páramentes környezetben végezhesse (kofferdám izolálás).
 4. A szuvas, roncsolt fogrészeket lézerrel precízen, mikrorepedések létrehozása nélkül távolítjuk el.
 5. Eltüntetjük a baktériumokat a lézer fertőtlenítő hatásának köszönhetően. Fogászati lézerünk az egészséges szöveteket egyáltalán nem bántja: szövetspecifikusan működik, és segít abban, hogy a töméshez kialakított üreg előkészítése biztonságosan és fájdalommentesen valósulhasson meg.
 6. A természetes hatású, fényre kötő, fogszínű tömőanyagot precízen az üregbe helyezzük. 

Célunk, hogy Ön még a tükör előtt állva se tudja megállapítani, mely foga lett betömve belvárosi rendelőnkben. Tegyen egy próbát!

 

Sok szeretettel várjuk belvárosi, kényelmes rendelőnkben.

Bővebben a szolgáltatásról
Ön is hasonló kihívással néz szembe?
Jöjjön el hozzánk állapotfelmérésre!

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 11 000 Ft)