#Esztétikai fogászat

Láthatatlan fogszabályzás

 

A láthatatlan fogszabályzás egy olyan technológia, amely során a fogszabályzó készülék szinte teljesen észrevétlen, ezáltal Ön magabiztosan érheti el kívánt mosolyát. Ismerje meg közelebbről az Invisalign láthatatlan fogszabályzást, amely világszerte több mint 15 millió embernek valósította meg álmai mosolyát!

Láthatatlan fogszabályzás, amely teljesen egyedi

Melyek a láthatatlan fogszabályzás előnyei? Röviden összefoglaljuk a legfontosabb egyediségeit, amelyek miatt alkalmazása teljesen más, mint a hagyományos fogszabályzóké.

Személyre szabott: Digitális orálszkennerrel 3 Dimenziós lenyomatot vesznek fogazatáról és ez alapján készítik el az Ön egyedi, virtuális számítógépes modelljét a kezelési tervvel. Ez a modell bemutatja azon mozgások sorozatát, melyeken végig fognak haladni a fogai a kezelés során, ezáltal a kezelés megkezdése előtt láthatja, hogy hogyan fog kinézni a fogsora az Invisalign kezelés végeztével.

Kivehető: A láthatatlan fogszabályzás során az Invisalign készülék kivehető étkezéskor és a megfelelő szájhigiénia fenntartásának időtartamára, illetve különleges alkalmakkor egyaránt.

Gyors megoldás: Az Invisalign fogszabályzók akár már 3 hónap után látványosak és eredményesek lehetnek a páciens fogazatának állapotától függően.

Hatékony: Már a láthatatlan fogszabályzás befejezése előtt élvezheti szép mosolyát, hiszen a fogak igazodása már a kezelés elején megkezdődik.

Kényelmes: Az Invisalign fogszabályzók kényelmes viseletet biztosítanak, hiszen nincsenek a szájüreget vagy a fogínyt irritáló fémdrótok, brekettek, illetve keretek.

Láthatatlan: A láthatatlan fogszabályzás legnagyobb előnye, hogy viseléskor szinte senki sem fogja észrevenni, hogy Ön épp fogszabályzási kezelés alatt áll.

Fémmentes: Az Invisalign rendszer nem alkalmaz fémet, nincs szükség drótozásokra, ívekre, nem lesz gondja a hagyományos fogszabályzóknál előforduló fém irritációval.


Kinek ajánlott a láthatatlan fogszabályzás?

Szinte bárki használhatja ezt a fajta hatékony, innovatív technológiát, legyen az felnőtt, tinédzser vagy gyermek. Ajánlott azoknak, akik idegenkednek a hagyományos ragasztott fogszabályzóktól, és az azok viselésével járó, gyakran évekig tartó kellemetlenségektől, kompromisszumoktól.

 

Mely korosztálynak előnyös?

Felnőttek, tinédzserek számára:

Olyan tinédzsereknek ajánljuk, akik szerint ciki a fogszabályzó viselése, és félnek attól, mit fognak szólni barátaik, ismerőseik. A láthatatlan fogszabályzással ez teljesen elkerülhető, hiszen viselésekor szinte teljesen észrevétlen.

Felnőttek számára azért tökéletes választás a láthatatlan fogszabályzás, mivel viselete kényelmes, és alkalmazásával gyorsan segít mosolyát tökéletesíteni. Így nem kell aggódnia munkája közben sem, akár egy meeting alkalmával, hogy mit fognak szólni kollégái.

Láthatatlan fogszabályzás Budapesten a Naturadent Esztétikai és Lézerfogászaton

A láthatatlan fogszabályzás menete

A láthatatlan fogszabályzás meneténél szeretnénk ismertetni lépésről-lépésre Önnek a kezdeti tervezéstől egészen a kezelés végéig, hogy milyen szakaszokra számíthat a fogszabályozási időszak alatt:

  1. Konzultáció, szkennelés és 3d animáció elkészítése: Megvizsgáljuk fogazatát, 3D szkennerrel beolvassuk és ez alapján megtervezzük az Önre szabott Invisalign láthatatlan fogszabályzás kezelési tervét. Ezen konzultáció alkalmával elkészítjük a 3D animációt a várható végeredményről, amit e-mailben elküldünk Önnek.
  2. Felvételek készítése: Panoráma, teleröntgen és 3D CBCT felvételek, valamint fotók elkészítése a pontos tervezéshez.
  3. Videofilm az Ön fogsorainak pontos kezelési menetéről: Elkészítjük és bemutatjuk a fogsoráról készült Clincheck plan-t amely egy rövid videofilm. Ez megmutatja a mozgatás lépéseit.
  4. Egyedileg készített fogszabályzók: Clincheck plan alapján megrendeljük a sínek rendszerét. Az Invisalign amerikai központjában elkészítik a speciális anyagból készült síneket.
  5. Megkezdődik a kezelés: Ön átveszi első fogszabályzóit. Napi 20-22 óra használat mellett 1-2 hetente térhet át a következő sínpárra.
  6. Kötöttségek nélküli fogszabályzás: Az Invisalign fogszabályozó nem befolyásolja abban, hogyan és mit ehet, ihat, hogyan moshat fogat. Egy hosszabb utazás vagy távollét sem késlelteti a fogszabályozás eredményességét, hiszen a síneket magával viheti, csupán 3 havonta kell fogorvosát meglátogassa.
  7. Gyönyörködjön magabiztos mosolyában: A láthatatlan fogszabályzás végére fogai fokozatosan a megfelelő helyükre kerültek, Ön pedig csatlakozhat ahhoz a 6 millió pácienshez, akiknek az Invisalign már magabiztossá tette a mosolyát, amit az éjszakai sínviseléssel biztosíthat hosszú távra.


Mennyi ideig tart a láthatatlan fogszabályzás?

Ez nagymértékben függ a páciens fogainak állapotától. Elmondható, hogy az Invisalign segítségével már igen gyorsan is szép eredményeket lehet elérni. A láthatatlan fogszabályzás időtartama akár 3 hónaptól másfél évig is eltarthat. Amennyiben a páciens minden fontos előírást betart az eszköz használata során, úgy a kezelés időtartama minél rövidebb lesz.

 

Mi miért ajánljuk a láthatatlan fogszabályzást?

A NaturaDent Lézerfogászatán rengeteg féle fogászati kezelést végzünk, és minden szolgáltatásunkat úgy nyújtjuk, hogy a lehető legjobb minőségű eszközökkel érjük el a várt eredményeket. Minden esetben törekszünk olyan lehetőséget nyújtani pácienseink számára a fogászat területén, amellyel gyors eljárások mellett, fájdalommentes beavatkozásokat végezhetünk el, látványos eredményekkel.

Ezért használjuk kezeléseink többségénél lézerfogászati eszközeinket. A láthatatlan fogszabályzás is egy olyan innovatív lehetőség pácienseink számára, amivel gyorsan, kényelmesen érhetnek el látványos eredményeket.

Természetesen a láthatatlan fogszabályzás nem az egyetlen fogszabályzási módszer, amely elérhető fogászatunkon. Többek között belső nyelvi fogszabályzást, önligírozó fém és porcelán fogszabályzást, éjszakai fogszabályzást és fémmentes fogszabályzást is végzünk fogászatunkon a nagyobb mértékű fogmozgatások érdekében.

Azt pedig, hogy melyik fogszabályzási típust kinek ajánljuk, cikkünkből megtudhatja. Felkészült szakembereink részletesen ismertetik az Önnek legmegfelelőbb kezelési eljárásokat egy személyes konzultáció során.

Összefoglalva, az Invisalign hatalmas előnye, hogy esztétikusabb, rugalmasabb megoldást kínál az Ön magabiztos, új mosolyának létrehozására. Az Invisalign fogszabályzók kényelmesek, kivehetők és szinte láthatatlanok, így Ön továbbra is élvezheti az életet a fém keretekhez és drótokhoz rendszerint kapcsolódó korlátozások, irritáció és félénkség nélkül.

Amennyiben szeretne még többet megtudni láthatatlan fogszabályzásunkról, kérjen időpontot most online vagy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal elérhetőségeinken!

 

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)