#Mosolytervezés

Mosolytervezés biológiai alapokon

Mi az a mosolytervezés?

A mosolytervezés a szépségfogászat csúcsa. Alkalmazásával az Ön számára is elérhetővé és láthatóvá válik, milyen lehet a mosolya, ha profi csapat valóban az Ön arckarakteréhez, habitusához és életmódjához tervezi meg, alakítja ki a mosolyát.

Gondolkodott már rajta, hogy egy-egy híres embernek miért épp olyan a mosolya? Próbálta már őket elképzelni más típusú mosollyal? Ugye, hogy nagyon furcsa lenne? De tudja-e, hogy miért?

Az ok egyszerű. A híres emberek mosolyát pontosan rájuk, a karakterükre, életmódjukra, életstílusukra szabták. Mi ezt az eljárást hoztuk el Önnek. Nézzen csak körbe a hírességek világában, az eredmények önmagukért beszélnek.

Ha Ön már eldöntötte, hogy szebbé, megnyerőbbé, vonzóbbá szeretné alakítani mosolyát, a legjobb helyen jár. A Naturadent Esztétikai és Lézerfogászat segít Önnek megvalósítani ezt a vágyát. Keressen minket bizalommal, ha Ön is tökéletes mosolyt szeretne.

Sőt, mi ennél is tovább megyünk. Nemcsak szebbé, de egészségesebbé, fittebbé, vidámabbá is varázsoljuk!

 

Mit nyújt Önnek a Naturadent Mosolytervezés?

A következőket:

 • az arcához, személyiségéhez, munkájához, vágyaihoz leginkább illő mosoly megtalálását
 • egészségesebb, szebb, megnyerőbb mosolyt
 • nyitottabb, szabadabb, vidámabb mindennapi kommunikációt
 • nagyobb önbizalmat, több sikert és lehetőséget az esztétikai fogászati kezelés eredményeként
 • egy egészségesebb, tudatosabb életmódot szépsége megőrzéséért
 • rengeteg szakmai és emberi segítséget a kezelőorvosoktól
 • profi stúdiófényképeket új, harmonikus mosolyáról hogy Ön is tökéletes képet kapjon a végeredményről

Minden ember más és más, így Önnek is személyre szabott a szolgáltatás

Ahány ember, annyi karakter, arc, cél és kisugárzás. Így mosolyunk sem lehet egyforma, hanem kizárólag csak hozzánk illő. Legyen bármilyen állapotban is a foga, legyen bármilyen korú, mi segítünk megtalálni álmai mosolyát.

A mi célunk mindig az emberből, azaz Önből kiindulni, megismerni Önt, és együtt eldönteni, megtervezni új mosolyát, hogy Ön felszabadultabb, vidámabb, mosolygósabb lehessen, és elérhesse kitűzött céljait.

A Naturadent Mosolytervezés folyamata

 • konzultáció
 • megismerkedés, elképzeléseinek egyeztetése, és ezek alapján kezelési terv készítése
 • a fogak, a száj és az íny egészségének megteremtése a szükséges kezelések mentén
 • néhány speciális beállítású fénykép készítése a kiindulási állapotról
 • fényképek elemzése és mosolytervezés a Smylist mosolytervező program segítségével
 • leginkább illő mosolyforma és fogszín kiválasztása
 • mintavétel a fogsorról, a fogak helyzetéről
 • igény esetén előzetes mosolypróba a tervezett mosoly alapján
 • elfogadás esetén az új mosoly kialakítása és felépítése
 • lifestyle stúdiófotózás és speciális arcizomtorna az eddig nem használt arcizmok felélesztésére

 

Tökéletes mosoly tervezése a Naturadentben

 

Már ez több, mint amit máshol ígérnek, és szemkápráztató eredményhez vezet, de a Naturadent még többet ad Önnek ennél!

 

Mivel adunk többet?

 • Ha szükséges, kezeléseink során lézerfogászati módszereket is alkalmazunk, amelyek alatt fénnyel gyógyítunk, legtöbb esetben fájdalommentesen és érzéstelenítő injekció alkalmazása nélkül.
 • Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, csak a lehető legmagasabb színvonalú technikákat, hogy az új fogakkal biztosan meg legyen elégedve.
 • Fogorvos csapatunk méltán híres országszerte, mert az egyike a legtöbb gondoskodást és figyelmet adó, szorosan együttműködő, nemzetközileg is képzett fogorvos teamnek.
 • Mosolytervezése után egy speciális arcizomtornát is megtanítunk Önnek, amivel megtanulhatja az elfelejtett nevetőizmait újra használni. Hamar észre fogja venni a saját arcán a változást.
 • Mosolytervezésünk része a professzionális stúdiófotózás, ahol a profi fotós segít kihozni Önből és mosolyából is a maximumot.

Lézeres kezeléseink nem terjednek ki a fogba korábban elhelyezett tömőanyagok eltávolítására, továbbá a lézeres kezelések alkalmával bizonyos esetekben szükség van az érzéstelenítő injekció használatára. A lézeres fogászati kezelések különböző előnyei az adott kezelések során eltérő mértékben jelentkeznek. Célunk, hogy pácienseink kezelései a lehető legnagyobb nyugalomban és fájdalommentesen történhessenek meg.

Munkánk során szorosan együttműködünk a mosolytervezést megalkotó csapattal és nemzetközi csoportokkal, akik napi szinten használják a módszert, minden nap tökéletesítik az eljárásokat, hozzásegítve minket és pácienseinket is a tökéletes végeredményhez.

A mosolytervezés már röviddel bevezetése után nagy sikert aratott pácienseink között és egyre nagyobb számban veszik igénybe mosolytervező szolgáltatásunkat. Megértjük, hiszen mindenki látni szeretné a saját személyéhez leginkább illő mosolyt.

Érdeklik a további részletek? Már honlap el szeretne indulni új élete és mosolya felé?

Akkor jelentkezzen be a Naturadent Lézerfogászatra, kérje szakavatott, nemzetközileg is képzett kollégáink segítségét, és legyen Ön is tagja a Naturadent Mosoly Club-nak!

 

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)