#Szájsebészet

Szájsebészet Budapesten: a legjobb kezekben

Fájdalommentes szájsebészet Budapesten: a legjobb kezekben

A Naturadent lézerfogászati rendelőjében felkészült szakorvosok és modern sebészeti kezelőhelyiségek és eszközök állnak rendelkezésére, hogy garantálják Önnek a fájdalommentes szájsebészeti kezeléseket.

A szájsebészeti kezelések olyan fogászati sebészeti beavatkozások, amelyek a szájüregben lévő problémák sikeres kezeléséhez kapcsolódnak. Érdemes mindenképp szakértőhöz fordulni, ha az Ön problémája az alábbi területek közül valamelyikhez kapcsolódik:  

Szeretnénk segíteni, hogy nyugodt szívvel, magabiztosan ülhessen be a fogorvosi székbe még akkor is, ha a szájsebészeti kezelés gondolata negatív érzéseket kelt Önben. A szájsebészeti beavatkozások rendszerint komoly, összetett műtétek, amelyeket össze sem lehet hasonlítani egy fogkő leszedésével. Éppen ezért fontos, hogy megfelelő szakembereket találjon.

Válassza a NaturaDent esztétikai és lézerfogászatot, hiszen az egyedülálló lézeres technika és fájdalommentesség miatt ez a legjobb szájsebészet Budapesten!

 

Szájsebészet Budapest belvárosában: Biztos kezekben fogai egészsége

A NaturaDent rendelőiben nagy szaktudással, és sok éves tapasztalattal rendelkező szájsebészeti specialisták várják Önt. A Naturadent képzett csapata nemcsak a kisebb, hanem a bonyolultabb, fogakat megmentő szájsebészeti problémákat is orvosolni tudja, keressen minket bizalommal!

Nálunk nem kell tartania heves fájdalomtól és elrontott beavatkozásoktól sem, hiszen nálunk dolgozó kollégáink mind-mind képzett, elismert szakemberek. Szakértő szájsebészet Budapesten, a NaturaDent esztétikai és lézerfogászat rendelőjében a belvárosban!

Szájsebészeti eljárás Budapesten

Szájsebészet Budapest belvárosában az Ön igényeire szabva

A NaturaDent egy olyan szájsebészet Budapesten, ahol az Ön, illetve fogai egészsége az első. Fogászatunkon első körben egy precíz diagnózist állítunk fel fogai állapotáról, hogy megtudjuk a pontos problémát, és ennek forrását.

Ez alapján pedig, létrehozunk egy személyre szabott kezelési tervet, amelynek során csakis az Ön, valamint fogai érdekeit vesszük figyelembe. Szakmai döntésünk meghozatalakor az Ön egyéni preferenciája is szerepet kap, figyelembe vesszük anyagi kereteit, ezek mellett a legjobb megoldásokat és a legbiztonságosabb műtéti technikákat ajánljuk fel a szájsebészet területén. 

 

Modern szájsebészet Budapesten, fájdalommentesen 

Szájsebészet Budapesten modern technikai felszereléssel, és a legkorszerűbb eljárásokkal? Igen, Magyarországon egyedülálló módon a legfejlettebb lézeres technológiát használjuk a szájsebészet területén is, amely biztosítja, hogy az eljárások a lehető legkevesebb fájdalommal járjanak. Szájsebészet Budapest belvárosában, exkluzív környezetben, prémium minőségű ellátással: ha a NaturaDentet választja, akkor a legjobb kiszolgálásban lesz része, Önnek és a fogainak is.

 

Szájsebészet Budapesten: Fájdalommentes foghúzás

Szájsebészet Budapesten, ahol gyorsan és kíméletesen megszabadulhat szenvedéseitől? A foghúzástól (bár rutin beavatkozásnak számít), nagyon sokan rettegnek. Önnek nem kell félnie a foghúzástól, ha minket választ, hiszen nálunk a fog eltávolítását is szájsebész specialista végzi a lehető legkevésbé fájdalmas módszerrel.

A foghúzás után öltésekkel zárjuk le a sebet a komplikációk elkerülése miatt, a varratok kiszedésére egy hét után kerül sor. Amennyiben Ön igényli, ekkor sor kerülhet a kihúzott fog pótlásának megtervezésére is.

Szájsebészet Budapesten, fogbeültetés biztonságos anyagokkal

A foghúzáson kívül egy másik gyakori szájsebészeti probléma az elveszett fogak pótlása. A hiányos fogazatnak számos káros következménye van, mind hosszú, mind rövidtávon. Ha Ön is ezzel küzd, akkor bizonyára érzi ezeket a tüneteket, mint az evés közbeni kellemetlen érzés, gyulladás, és az ép fogak elmozdulása.

Az elveszett fogakat pótolni kell fogbeültetéssel, de nem mindegy, hogy milyen anyagokkal. Mi kizárólag a legjobb, bio implantátumokat használjuk annak érdekében, hogy a legjobb és legtermészetesebb eredményt érjük el.

 

Szájsebészet Budapest belvárosában, ahol fogászati problémájára megadjuk a megoldást

Fogászatunkon teljeskörű megoldást biztosítunk mindennemű szájsebészeti problémára, legyen szó digitális panoráma röntgenről, lézeres ínykorrekcióról, implantációról, implantáció előtti csontpótlásról, lágyszövettágításról, vagy akár egyszerű bölcsességfog húzásról, továbbá a fentebb már említett foghúzásról, valamint fogbeültetésről
Szájsebészet Budapest belvárosában, barátságos környezetben, teljeskörű, személyre szabott ellátással, tapasztalt szakemberekkel, a legkorszerűbb eljárásokkal, ez a NaturaDent.

 

 

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 11 000 Ft)