Dr. Katona Eszter

Fogorvos

Dr. Katona Eszter
A legjobb és legellenállóbb struktúra az, amit a természet megalkotott. Lényeges hangsúlyozni, hogy a fogmegtartás az íny- és csontszövet egészségén is múlik, ezért minden páciensemet egyénre szabott szájápolási tanácsokkal látom el az állapotfelmérés során.
Szakterületek
Lézeres fogmegtartó kezelések Esztétikus restaurátumok Gyökér- és ínykezelések

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem, 2021-ben, cum laude minősítéssel. 

Már fiatalon megfogalmazódott bennem az orvosi hivatás választása. Szerettem a természettudományokat, emellett örömmel töltött el, ha segíthettem másokon. Kellemes kikapcsolódást jelentettek számomra a képzőművészeti foglalkozások: az apró, precíz, maximális odafigyelést igénylő tevékenységek. Azért lettem fogorvos, mert ennek a szakmának esszenciális pillérei a fent említettek.

A mindennapi munkám során célom, hogy pácienseinket a maximális információval lássam el már a legelső találkozásunk alkalmával, hogy ne maradjanak kételyek/megválaszolatlan kérdések. Elsődleges a komplex vizsgálat, és hogy a páciensek is értsék az ok-okozati összefüggéseket. Fontosnak tartom továbbá, hogy már az állapotfelméréseken kialakítsam azt a fokú bizalmat, ami a későbbi kezelés sikerének alapja.

 

Miért éppen a Naturadent? 

Mert emberközpontú, csapatmunkára építő, innovatív. Követjük és alkalmazzuk a legmodernebb eljárásokat és eszközöket, melyeket pácienseink ellátásának javára fordíthatunk. 


Hobbim

Szabadidőmben szeretek kertészkedni, történelmi könyveket olvasni, nagy múltú helyekre utazni. 

Célom

Fő szempont minden kezelésemnél a fájdalommentesség, minimál invazivitás és a biomimetikus (a természetes szövethez leginkább hasonlító) elvek követése.