Dr. Amirhossein Golkhorshidi MSc.

Fogorvos

Dr. Amirhossein Golkhorshidi MSc.
“A fogorvoslás az, ahol a tudomány és a művészet találkozik.”
Szakterületek
Fogimplantáció Lézeres fogászat minden kezelési módszere Gyökér- és ínykezelések Fogpótlások Konzerváló fogászat Parodontológia Mosolytervezés Esztétikus tömések

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2015-ben, ahol jelentős mennyiségű naprakész ismeretet és gyakorlatot szereztem a konzerváló fogászat és fogpótlástan, valamint a parodontológia területén.

Azon túlmenően, hogy a legprecízebben és a legjobb minőségben, a legújabb technológiákkal kezelem pácienseimet, azt gondolom, hogy akkor hívhatom magamat professzionális fogorvosnak, ha a páciens kellemetlen élményét, melyet általában a fogorvosi látogatás okozni szokott, át tudom formálni kellemes, félelem- és szorongásmentes időtöltéssé.

Mesterképzésem a Duisburg-Essen Egyetemen végeztem, ahol implantológiai és fogsebészeti mesterdiplomát szereztem.

 

Miért a Naturadent?

A Naturadent Lézerfogászatán elérhető modern fogászati berendezések és kezelési módszerek, valamint az egyedi és valóban hasznos lézeres fogászat jobb eredményeket biztosít számomra a mindennapi kezelésekben, így például fogtömések és gyökérkezelések és szájsebészeti kezelések esetén. Az esztétikai fogászat és a mosolytervezés, illetve az archarmónia kialakításában meglévő tájékozottság lehetővé teszi a páciensek szép és egészséges fogak iránti igényének megértését és a szép mosoly megalkotását.

 

 

Beszélt nyelvek

Angol, magyar, perzsa nyelveken folyékonyan beszélek.

Célom

Célom, hogy megszüntessem a fájdalmat és gyógyítsam pácienseim fogászati panaszait, miközben felhívom a figyelmet a szájhigiénia fontosságára, valamint segítem elérni azt az önbizalmat, hogy szélesebben mosolyoghassanak, mint valaha.