Naturadent Garancia

Egyedülálló fogászati garancia – Garantált nyugalom, éveken át

Hiszünk benne, hogy a szép, minőségi megoldásoknak ki kell állniuk a különböző megpróbáltatásokat, hosszú távon. Kiemelkedő minőségű anyagaink, innovatív berendezéseink és szakképzett csapatunk a biztos alap, amelyre a rendkívüli időtartamú, írásos Naturadent fogászati garancia épül.

 

Rendkívüli fogászati garancia a Naturadentnél

Minőségi garancia

Innovatív kezeléseink során kizárólag kiemelkedő minőségű anyagokat, eszközöket és technológiákat alkalmazunk. Ezzel is garantáljuk, hogy Ön mindig a lehető legjobb, fogazatára szabott kezelést kaphassa exkluzív rendelőnkben.

 

Szakmai garancia

Rendszeresen biztosítunk szakmai továbbképzéseket saját fogorvosaink számára. Ezenfelül országos szinten is oktatjuk a fogorvosokat a lézerfogászat különböző területeit érintően. Évente több mint 1500 órát töltenek fogorvosaink hazai és nemzetközi továbbképzéseken, valamint szakmai kongresszusokon. Ezzel is garantáljuk, hogy Ön mindig a legprofesszionálisabb kezelést kapja a Naturadent exkluzív rendelőjében.

 

Időgarancia

 • Implantáció
  • Implantátumcsavarok anyagára: Gyártói élettartam garancia
  • Implantációra rögzített fogpótlásra: 2 év
  • Implantátum felépítmények: 2 év
 • Fogpótlások, fogbetétek, koronák
  • Fogpótlások: 2 év
  • Fogtömések: 2 év
  • Részleges és teljes kivehető fogsorok: 1 év

Fogfehérítésekre, csontpótlásokra és gyökérkezelésekre nem nyújtható fogászati garancia, hiszen ezen kezelések sikerességének mértéke döntően a páciens fogazatának aktuális állapotán és a szervezet regenerálódási képességén múlik.


Hogyan érvényesíthető a fogászati garancia

A garanciaidőn belül problémássá váló fogműveket díjmentesen kijavítjuk, helyreállítjuk vagy kicseréljük, amennyiben teljesíti a fogászati garancia érvényesítési feltételeit.


A fogászati garancia érvényesítésének feltételei

Garanciális kezelést csak a fennálló probléma kiértékelése után, a Naturadent rendelőjében végzünk el. A garanciális munka igénybevételének érdekében Önnek konzultálnia kell a Naturadent szakképzett munkatársával. A konkrét minőségi kifogást a jótállási időn belül, az észlelést követően azonnal, kizárólag előzetes időpontfoglalást követően, személyesen kell közölnie a Naturadent rendelőjében (székhelyünk: 1056 Budapest, Váci u. 81.).

Minden garanciális beavatkozás rendelőnkben történik. A Naturadentnek nem áll módjában megtéríteni másik fogorvosi rendelőben, más kezelőorvos által elvégzett kezelések díját.

Bármely fogászati garancia érvényesítésének feltétele, hogy Ön rendszeresen megjelenjen félévenkénti, díjmentes szűrővizsgálatunkon, betartsa a kollégánk által előzetesen javasolt szájhigiéniai előírásokat, illetve elvégeztesse rendelőnkben az aktuális kezelési tervben esetlegesen javasolt dentálhigiéniai kezelést (például fogkő-eltávolítás). Az évente, rendelőnkben elkészíttetett panoráma röntgenfelvétel pedig segítséget nyújt a kezelőorvosnak, hogy feltárja a nehezen észrevehető/nem látható gyulladásokat, illetve a fogazatot érintő, egyéb kihívásokat.

Olykor előfordulhat, hogy a fogak, amelyekre a korona vagy a híd kerül, az előkészítő munkák során olyan traumát szenvednek el, hogy később szükségessé válik a gyökérkezelésük. Ezen fogak gyökérkezelése vagy foghúzása nem a fogászati garancia keretében történik. (A gyökérkezelés egy utolsó kísérlet a fog megmentésére, annak érdekében, hogy eltávolítását megelőzzük.)

Az implantátumok szájba helyezését követően az első évben 6 havonta, a második évtől 12 havonta van szükség azokra az ellenőrző vizsgálatokra, amelyek segítségével feltárhatjuk az esetleges problémákat, amelyeket orvosolnunk kell. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csakis a rendelőnkben kezdetektől végigvitt munkákkal kapcsolatban vállalunk felelősséget; a fogászati garancia ezekre vonatkozik.

Csontosodási garanciát is biztosítunk, így amennyiben a beültetést követően az implantátum begyullad, nem csontosodik vagy kötőszövetesen rögzül, térítésmentesen beültetünk egy másikat. Ha pedig a sikeresen beépült implantátummal adódik probléma (pl. eltörik), az eredetivel megegyező, új implantátumot garanciálisan biztosítjuk (a műtét és a kezelés egyéb költségeit az aktuális árlistánk szerint számoljuk fel (például régi implantátum eltávolítása, híd levétele, új híd elkészítése, felhelyezése)).


Milyen esetekben veszíti érvényét a fogászati garancia

A fogászati garancia nem érvényesíthető, amennyiben páciensünk:

 • Nem jelenik meg a féléves szűrővizsgálaton.
 • A nálunk elvégzett kezelésekkel vagy fogtechnikai munkákkal más fogorvoshoz fordul.
 • Nem tartja be a fogorvosa által javasolt szájhigiéniai előírásokat.
 • Nem végzi el a fogorvos/dentálhigiénikus által javasolt állapotmegtartó kezeléseket (például fogkő-eltávolítás)
 • A fogművet/fogpótlást nem rendeltetésszerűen használja (például leejti, vegyi anyaggal kezeli).
 • A fogorvos által javasolt éjszakai harapásvédő sínt nem készítteti el/nem hordja.
 • A porcelán héjat megfeszíti, vagy idegen tárggyal (például fogpiszkálóval) okoz rajta sérülést.
 • Problémáját a fogak/íny/állkapocscsont természetes sorvadása okozza.
 • Baleset során szerez sérülést (például erős ütés éri a fogat).
 • Küzdősportot folytat.
 • Dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás vagy drog/gyógyszer/hormonterápiás készítmény fogyasztásával okoz károsodást a fogazatban. (Dohányzó páciensek implantációjára nem nyújtható fogászati garancia).
 • Életvitele folytán rövid idő alatt nagy súlyváltozáson megy át
 • Rendelőnk felé bármilyen tartozással, díjhátralékkal rendelkezik.
 • A kezelés szempontjából fontos tényt, betegséget, kezelést hallgat el, amely negatívan befolyásolja fogai állapotát. (Például epilepszia, osteoporozis, diabétesz, sugár- vagy kemoterápiás kezelés, szervátültetés).
 • Nem jelzi, hogy garancia keretében szeretné a kezelést.


Mire nem terjed ki a fogászati garancia

 • A röntgenfelvétel alapján előre nem látható gyökérkezelésre vagy más problémára, amely szükségessé tehet más kezeléseket.
 • Ideiglenes tömésekre, ideiglenes fogpótlásokra, illetve ideiglenes fogsorokra.
 • Állkapocsízület elváltozásából, vagy a rendellenes működés kezeletlenségéből adódó száj körüli izomzat kóros működéseiből fakadó károsodásokra (például nyelvlökéses nyelés, mélyharapás stb.).
 • Fogak, íny és állkapocscsont sorvadására, illetve ezek következményeire.
 • A felmerülő járulékos költségek megtérítésére (például utazás, szállás, munkából való kiesés).


Naturadent - Ahol a láthatatlan törődés látható eredménnyel jár

Sok szeretettel várjuk Magyarország leginnovatívabb lézerfogászatán, ahol kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy világszínvonalú fogászati technológia és protokollok segítségével, a legtapasztaltabb specialisták vezetésével minimalizáljuk az Ön fájdalmát és maximalizáljuk az Ön archarmóniájához teljes mértékben illeszkedő eredményt.

Az innovativitás mellett holisztikus szemléletmódunk, mindenre kiterjedő figyelmünk és gondoskodásunk segítségével már több mint 15.000 elégedett vendégünk fogazatát varázsoltuk szebbé és egészségesebbé. Tudjon meg többet rólunk!