Bemutatkozunk

A Naturadent több mint a lézerfogászat. Egy műhely, ahol mindennap vállvetve küzdünk azért, hogy Ön a ma elérhető leginnovatívabb, leghatékonyabb és legjobb kezelésekben részesülhessen. Egy hely, ahol páciensnek, asszisztensnek és fogorvosnak egyaránt jó lenni. Egy hely, ahol az élenjáró lézerfogászati technológiák találkoznak a holisztikus szemlélettel. Egy hely, ahol a rutinvizsgálatoktól a komplex állkapocs-ízületi panaszok kezeléséig minden az Ön helyzetéhez és igényeihez igazodva valósul meg.

Miért jó a lézeres fogászati kezelés?

Csökken a fájdalom és a gyulladás a lézerrel kezelt szövetekben azonnal
Gyorsabb gyógyulási folyamatok mint hagyományos eljárások esetén
Látványos eredmény már a legelső kezelést követően
Serkenti az immunrendszer működését szövetstimuláló hatása miatt
Nincs szükség érzéstelenítő injekcióra sok lézeres kezelés esetében
Fájdalommentes a legtöbb esetben
Csökkenti a vérzést még a gazdag vérellátású helyeken is
Kismamáknál is kockázatmentes nem ró felesleges terhelést a szervezetre

Technológiáink

 • Biolase, Waterlase - Lézerfogászati eszközpark
 • 3Shape és iTero: Élvonalbeli 3 Dimenziós száj szkennerek - Digitális lenyomatvétel
 • Digitális implantáció - Smart Sablonokkal
 • Invisalign - A piacvezető láthatatlan fogszabályozás
 • Mikroszkópos lézeres kezelések - Semmi sem marad láthatatlan
 • 3 Dimenziós CT fogfelvétel - Morita.
 • Smile infinity - Smile Design: Digitális mosolytervezés

Miért minket válasszon?

Tudományos háttér

Hiánypótló tudás és megoldások a tökéletes fogazathoz

Dr. Fülöp Papp Márta M.Sc. M.Sc. M.Sc.

Dr. Fülöp Papp Márta M.Sc. M.Sc. M.Sc.

Intézményvezető fogorvos

Dr. Fülöp Papp Márta vagyok, a Naturadent vezető fogorvosa, implantológusa. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán szereztem fogorvosi diplomámat. Jelenleg kutatásokat folytatok PhD tanulmányaimhoz a csontregeneráció és csontpótlás, illetve az implantáció területein. Több jelentős magyar és külföldi fogászati szaklapban is publikálok. (A teljesség igénye nélkül: Implantológia, Implantológia a Fogászatban, Magyar Fogorvos, Journal Of CranioFacial Surgery). Hazánkban elsőként végeztem el az aacheni egyetem MSC. Lasers in Dentistry mesterképzését.

 

Bővebben

Galéria

Rendelőnkről, rólunk és szolgáltatásainkról készült életképek

Kapcsolódó cikkeink

Küldetésünk

Küldetésünk

Küldetésünk hogy:

 • természetes módszerekkel őrizzük meg Ön és fogai egészségét
 • természetes alapanyagokat felhasználva
 • kiváló, minőségi szolgáltatásokat nyújtva
 • kedves gondoskodással teljesítve az Ön igényeit.

Nálunk minden fogai egészségéről, mosolya szépségéről és szervezete vitalitásáról szól. A Naturadent teljes csapatára úgy tekinthet, mint ha saját, magasan képzett fogorvosai, specialistái és dentálhigiénikusai lennének. Hozzánk bármilyen fogászati problémával nyugodtan fordulhat, hiszen legjobb tudásunk szerint adunk személyre és fogazatára szabott megoldást.

Csapatunk

Rendelőnk vezető fogorvosa, dr. Fülöp Papp Márta MSc. MSc., a lágy- és keményszöveti lézertechnológia egyik vezető magyarországi specialistája, aki rendszeres továbbképzéseken vezeti be a Naturadentnél dolgozó fogorvos kollégákat és külsős, érdeklődő hazai fogorvosokat a lézerfogászat szerteágazó kezelési lehetőségeket biztosító világába.

Csapatunk tagjai a vezető orvos segítő támogatása mellett gyógyítanak, rendszeresen konzultálnak egymással a folyamatban lévő kezelésekről, így az összetett esetekre is felkészülten várják Önt a rendelőben.

Miután belép a Naturadent barátságos rendelőjébe, biztos lehet benne, hogy lézerfogászati kezelése kapcsán gyakorlott kezű fogorvossal találkozik, aki szakértelmével, empatikus hozzáállásával a lehető legkisebb kellemetlenséget okozva gyógyítja meg fogait.

Ismerje meg fogorvosainkat

Lézerfogászat

A lézeres fogászati kezelések magyarországi úttörőjeként a Naturadent-nél rendelkezünk a legnagyobb és legfejlettebb eszközparkkal, továbbá lézeres kezelésekben a legfelkészültebb, legtapasztaltabb fogorvos csapattal Budapesten.

A lézertechnológia segítségével a fogínygyulladást, kezdődő és előrehaladott fogágybetegséget nemzetközi lézerfogászati protokoll alapján, páciensünk együttműködésében is bízva, hosszú távon, hatékonyan kezeljük.

Lézeres fogászatról bővebben

Holisztikus szemlélet

Holisztikus szemléletünk abban nyilvánul meg, hogy testbarát (nem allergén) anyagokat használunk. Pácienseink fogainak megőrzése és egészségük helyreállítása a cél, a szájüreg és a test összefüggéseit is figyelembe véve.

A holisztikus szemléletmód, a fogak megmentése, a minőségi anyagok, eszközök és technológiák használata, illetve elégedett páciensek ezrei a Naturadent Esztétikai és Lézerfogászat "védjegyei".

További szolgáltatásaink

Specialitásaink:

 • fogágybetegségek lézeres gyógyítása
 • lézeres, mikroszkópos gyökérkezelés
 • lézeres fogfúrás
 • lézeres ínyplasztika, ínykorrekciók
 • lézeres szájsebészet és egyéb keményszöveti és lágyszöveti lézerkezelések.

Bizalommal fordulhat hozzánk ajakfék vagy nyelvfék problémájával, melyet vérzés- és fájdalommentesen, rutinszerűen kezelünk. 8 éven felüli gyermekek számára is fájdalommentes kezeléseket nyújtunk, valamint kismama részére is kínálunk kezelési lehetőségeket.

Visszahúzódott, lenőtt fogíny esztétikai és egészségügyi helyreállítását éppúgy végezzük, mint fogászati plasztikai kezeléseket. Ínymosolya – fogra túlságosan ránőtt fogínye – kezelését is ránk bízhatja, mosolyát lézeres ínyplasztikával formázunk szebbé.

Azon fogászati kezeléseknél, ahol megtehetjük, kofferdám izolálást alkalmazunk, ezzel is óvjuk a szervezetet pl. az eltávolított amalgámtól.Nagy mennyiségű amalgám tömés eltávolításakor fogorvosaink tanácsolhatják az amalgám kivezetését a szervezetből, melyet homeopátiás cseppek segítségével hajtunk végre.Professzionális dentálhigiéniai kezeléseket komplexen: polírozással és homokfúvással együttesen, a fog és a fogíny maximális védelmét figyelembe véve végezzük. Alapos és finom kezű dentálhigiénikus kollégáink előkészítik, és rendszeres kezelésekkel óvják a fogorvosok által végzett munka eredményét.

Fogászatunkon lehetőség van mosolytervezésre: természetes mosolya kialakítását digitálisan, személyre szabottan megtervezzük és kivitelezzük, így lehetősége van a leendő fogpótlás formáját előre kiválasztani és saját fotójára tervezett formában jóváhagyni, még az elkészítés előtt.

A fogászati tömések csúcsát, fog restaurációt is végzünk. Speciális minőségű anyagokkal és eszközökkel képesek vagyunk visszaadni foga fő- és mellékbarázdáit, színárnyalatát. A fogászati restauráció eredményét szabad szemmel, alaposan vizsgálva sem tűnik fel, hogy fogtöméssel állunk szemben. Fogszabályozáskor lágy erőkkel ható külső és nyelv felőli belső fogszabályozást is alkalmazunk, összetett, ill. jelentős eltérések megoldására is felkészültek vagyunk.

Fogbeültetés során a ma ismert csúcstechnológia implantátumait használjuk, a páciens csont állományának és csont mennyiségének megfelelően több típusú implantátummal dolgozunk. Fog implantáció előtt szükség esetén csontpótlást, sinus-lift emelést hajtunk végre. A fogbeültetést követő gyors és sikeres gyógyuláshoz pedig a lézer sebregeneráló segítségét vesszük igénybe.

Pácienseink komplex megoldásokban, teljes szájüregi rehabilitáció esetén is számíthatnak szakértő segítségünkre. Legyen szó esztétikai és ínyesztétikai kezelésekről, állkapocs-ízületi problémák kezeléséről, fogszabályozásról, fogbeültetésről, implantációról vagy szájsebészeti kezelésekről.

Összes szolgáltatás megtekintése