Dr. Zakeri Elahe

Fogorvos

Dr. Zakeri Elahe
"Hiszem, hogy az igazán alapos fogorvosi ellátás alapja a megfelelő szájhigiénia."
Szakterületek
Fogpótlások Konzerváló fogászat

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat. Már egyetemi éveim alatt is erősítettem a Naturadent csapatát, így munkám során rengeteg olyan ismerettel gazdagodtam, melyek nagy segítségemre voltak nemcsak elméletben, hanem a különböző kezelések során is.

Úgy gondolom, hogy az ismerős környezet és csapat nagyban hozzájárult ahhoz, hogy pályafutásomat magabiztosan, maximálisan felkészülten kezdhessem meg.

A szájüreg és a benne lévő fogak egységként, szervként működnek, így ahhoz, hogy teljes körű ellátást tudjak nyújtani, fontosnak tartom az összes fog állapotának felmérését, ezáltal komplex, más szakterületekkel együttműködve kialakított kezelési terv felállítását, melyen végighaladva tartós eredményt érhetünk el a fogak megtartásában.

Hiszem, hogy az igazán alapos fogorvosi ellátás alapja a megfelelő szájhigiénia, ezért minden esetben dentálhigiéniai kezelés és tanácsadás előzi meg a kezeléseket, hogy a fogak tartószerkezete is erős és egészséges legyen. Így baktériummentes környezetben végezhetjük az esztétikai beavatkozásokat.

 

Szakterületem

Elsősorban konzerváló fogászati és fogpótlástani kezeléseket végzek, melyekkel célom, hogy a páciensek sokáig megőrizhessék fogaikat, és mosolyuk igazán őszinte legyen. Öröm látni, hogy a fogmegtartó kezelések eredményeként saját fogaikkal tudnak rágni, ami „nagy kincs”.

 

Hobbim

Szabadidőmben a kreatív tevékenységeket részesítem előnyben: szeretek rajzolni, színezni, otthoni dekorációkat készíteni, olvasni, kirándulni, nagy sétákat tenni a belvárosban.

 

Célom

Célom a kedves, megnyugtató légkör kialakítása, azért, hogy a páciensek félelmek nélkül érkezhessenek, és a kezelések után kétségek nélkül távozhassanak.