Dr. Erős Roland

Fogorvos

Dr. Erős Roland
"Nagyon fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés és a legújabb, legmodernebb fogászati eljárások elsajátítása."
Szakterületek
Fogtömés Lézeres fogmegtartó kezelések Gyökér- és ínykezelések Fogpótlások Esztétikai fogászat

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Fogorvosi diplomámat 2012-ben szereztem. Fogorvosi pályafutásom során értékes szakmai tapasztalatokra tettem szert az esztétikai fogászat, gyökérkezelés és a fogpótlások területén.

Nyitott vagyok az új fogászati technológiákra. Nagyon fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés és a legújabb, legmodernebb fogászati eljárások elsajátítása.

A fogászati beavatkozások során szem előtt tartom a holisztikus megközelítés alapelveit. Ezek szerint, testünk és fogazatunk között kölcsönhatási kapcsolat van. Következésképpen, a szájüregben fellépő problémák, a megszokottól eltérő elváltozások kihatnak más szervek működésére és fordítva. Fontos továbbá a szervezettel harmonizáló, természetes, nem allergizáló anyagok használata.

Mivel ma már nem beszélhetünk modern fogászati ellátásról lézer használata nélkül, ezen a területen is folyamatosan bővítem szakmai tudásomat. Pácienseim figyelmes, türelmes, precíz és magabiztos szakembernek ismertek meg. Kezeléseim során mindig törekszem a nyugodt és barátságos légkör megteremtésére, illetve a páciens fogorvostól való előítéletét, szorongását és félelmét legyőzni.

 

Nyelvtudás
Angol, német, spanyol.

 

Hobbim
Szeretem az olvasást, nyelvtanulást, gyerekkorom óta foglalkozom grafikával és olajfestészettel.

 

 

 

Célom

Magyarország vezető lézerfogászati klinikáján pácienseimet szakszerűen, maximális precizitással ellátni és a mindennapi szakmai kihívásokkal sikeresen szembenézni.