Dr. Feng Han

Fogorvos

Dr. Feng Han
"A végső célom: egészséges fogak, amelyek a teljes egészség fontos részei."
Szakterületek
Fogtömés Gyökér- és ínykezelések Fogpótlások Konzerváló fogászat Esztétikus tömések Fogmegtartó kezelések Lézeres fogászat

Bemutatkozás

Bemutatkozás

2022-ben szereztem meg fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen. Korábbi magánrendelői munkahelyemen is a fő profilom a konzerváló fogászat volt. Tömések és gyökérkezelések a posterior és anterior régiókban egyaránt. Fogpótlások közül főként szóló koronákat és lateral hidakat készítettem, néhol csapos felépítménnyel. Az egyszerű fogeltávolításokban, parodontális sínezésben és zárt kürettekben szintén gyakorlatom van.

Szabadidőmben szeretek olvasni és tanulni, sportolni, zongorázni. Hiszem, hogy a rendszeres edzés vagy akár gyógytorna és a zene fontos alappillérei az egészséges életmódnak. Ázsiai mondás szerint élete végéig tanul az ember.

Anyanyelvi szinten beszélek magyarul és kínaiul. 

 

Mit szeretek legjobban a fogorvoslásban?

A páciensek ellátása. Számomra örömöt okoz, ha segíteni tudok az embereken. Fogorvosként úgy gondolom megtaláltam azt pozíciót, amiben megadatott a lehetőségem, hogy az embereken komplex módon segíthessek, illetve eloszlathatom a fogorvosokat körülvevő félelmet.

 

Miért szeretek a Naturadentben dolgozni?

A Naturadentben egy olyan különleges csapat részese lehetek, ahol szívesen eltöltök hosszú napokat. Kedves, támogató és nem legutolsó sorban jó lelkű embereket találok.

 

Beszélt nyelvek

magyar, kínai, német, angol

Célom

Figyelembe veszem tervezéskor a páciens igényeit, elvárásait és szükségeit, és így a lehető legjobb megoldásokat igyekszem nyújtani a személyre szabott kezelési tervben. A végső célom: egészséges fogak, amelyek a teljes egészség fontos részei.