Dr. Benda Ferenc

Fogorvos

Dr. Benda Ferenc
"Számomra origó a relaxáló, odaadó szemléletmód; gyógytevékenységem: önmagam reflexiójának gyógyítása."
Szakterületek
Fogtömés Lézeres fogmegtartó kezelések Konzerváló fogászat Esztétikus tömések Fogmegtartó kezelések

Bemutatkozás

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen  szereztem, itt kiemelkedően parodontológia, sürgősségi fogászat, és esztétikus restaurátumok területén nyertem tapasztalatot. Azon szerencsések közé tartozok, akik az egyetemi tanulmányok befejezése után rövid időn belül a Naturadent csapatát erősíthették.

 

Miért szeretek a NaturaDentben dolgozni?

Azt gondolom, a rendelőben lévő eszközpark fejlettsége biztosítja a gyógyítás korszerűségét, az egymással együttműködő kollégák az interdiszciplináris ellátási esetekben pedig kihozzák a legmagasabb minőséget az ellátásból.

 

Mit szeretek a legjobban a fogorvoslásban?
Elsősorban állapotfelméréssel, esztétikai restaurátumok készítésével (inlay, onlay, tömések) és parodontológiai kezelésekkel (zárt küret, parodontológiai kezeléssorozat) foglalkozom. Alapvetően fontos számomra, hogy úgy kezeljem pácienseimet, ahogy önmagam kezeltetném fordított esetben.


Nyelvtudás
Angolul és magyarul (közel) anyanyelvi szinten kommunikálok, németül B2 szinten.

 

Hobby

Szabadidőmben szeretek koncertekre járni, barátaimmal társasjátékokat játszani.

Célom

A fogorvoslásban számomra a nyugodt és oldott légkör megteremtése a legfontosabb a szakmai igényesség mellett. Ezeket elsősorban páciensek számára kiszámítható kezelési folyamattal és türelmes, kétoldali kommunikációval valósítom meg. Nagy örömmel tölt el hogy a legrosszabb korábbi fogászati tapasztalattal rendelkező páciensek is néhány alkalom után teljes nyugalommal és bizalommal térnek vissza.