Parodontológiai szájhigiénés csomag I. fázis 1.-8.alkalom B: 376.000,-Ft helyett

Az RWTH Aachen Egyetem által támogatott fogászati innováció: Lézeres kezelés a fogágybetegség ellen

Parodontológiai szájhigiénés csomagunk I. fázisa a fogágybetegségek hatékony kezelésére fókuszál, és a páciens aktív közreműködését igényli a terápia sikeressége érdekében. Az RWTH Aachen Egyetem által kidolgozott lézerfogászati protokoll alapján történő kezelésünk célja a fogak és az íny állapotának javítása, valamint az egészséges szájflóra helyreállítása. 8 alkalmas, innovatív kezelésünk során mechanikailag eltávolítjuk az íny alatti fogköveket és gyulladásokat, továbbá lézerrel fertőtlenítjük a fogakat körülvevő íny teljes belső és külső felületét.

Amennyiben Ön már bizonyos szolgáltatásokat korábban igénybe vett rendelőnkben, úgy ez a csomagunk azon kezelésekkel redukált verziója érhető el az Ön számára számára. Kérjük, hogy amennyiben a kezelési csomagot kívánja igénybe venni, azt minden esetben az első kezelési alkalommal jelezze kezelőorvosának.

Árazás

Parodontológiai szájhigiénés csomag I. fázis 1.-8.alkalom B: 376.000,-Ft helyett

Parodontológiai szájhigiénés csomag I. fázis 1.-8.alkalom B: 376.000,-Ft helyett 299 000 Ft
Fontos információk

A fogínybetegség gyógyításában Lézerfogászatunkon nemzetközileg elismert és sikerrel használt protokoll segíti munkánkat, melynek eredményeként hatékonyan vesszük fel a harcot a parodontológiai problémákkal szemben. A csomag 77.000,-Ft kedvezményt tartalmaz az eredeti kezelésenkénti árhoz képest. 

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)