#Lézeres fogmegtartó kezelések

A 10 legfontosabb dolog, hogy ne veszítse el fogait

Nagyon sok helyről hallja a figyelmeztetést, hogy a fogágybetegség népbetegség, mely akár a gyermekekre is átörökíthető? Mit tegyen, ha már kialakult a fogínygyulladás, fogínysorvadás, fogágybetegség?

Fogágybetegség. Mit érdemes tudni erről a rettegett betegségről, mely mozgó, majd kihulló fogakhoz, fájdalmas rágáshoz, takargatott mosolyhoz, kellemetlen lehelethez vezethet?

Olvassa el az alábbi 10 dolgot, mely segítségével sokkal többet tudhat meg a fenti tünetekről és kezelésükről!

 1. A fogágybetegség kialakulását káros baktériumok okozzák, melyek megtapadnak a fogak felszínén, károsítják a fogínyt és a csontot. Nem kielégítő szájhigiénia, és a kialakulását elősegítő szokások, pl. dohányzás, vagy örökletes tényezők miatt szaporodnak el a szájüregben.

  Súlyos esetben a baktériumok nem csak a szájban, hanem szervezetünk egyéb részeiben is elszaporodhatnak, ezáltal szervi megbetegedést, koraszülést, tüdőbetegségeket, de akár szívinfarktust is okozhatnak.
   
 2. Mivel többféle, szájüregben is megélő baktériumtípusok léteznek, ezért annak megállapítására, hogy az Ön szájüregében pontosan melyik típusú baktériumok és milyen arányban találhatók meg, a leggondosabb fogászatokon a kezelés előtt mikrobiológiai vizsgálat elvégzését rendelik el.

 3. Korábban a baktériumok elpusztítására a fogászati kezeléseket antibiotikummal egészítették ki. Azonban az antibiotikumos kezelés az egész szervezetet megterheli, sőt nem kívánatos mellékhatásokhoz vezethet, mint pl. a bélflóra egyensúlyának felborulása, emésztőszervi problémák, allergia stb.

 4. A fogak fogíny alatti területének manuális megtisztítására súlyos esetekben szájsebészeti kezelést - nyitott kürettet alkalmaznak, mely hatékony, ám félelemkeltő beavatkozás.

 5. Kutatások bizonyítják, hogy kombinált lézeres kezeléssel, minőségi lézerfogászaton számos esetben elkerülhető a félelmetes műtét, sőt, a kialakult fogágybetegség még idős korban is gyógyítható!

 6. Megfelelő lézeres kezeléssel könnyedén eltávolíthatók a fogínygyulladásért felelős baktériumok, valamint a fertőzött, gyulladt szövet is.

 7. A fogágybetegség hatékony gyógyításában segítséget nyújt Magyarország vezető lézerfogászata, a Naturadent, ahol kombinált lézeres kezeléssel, német egyetemi kutatók által kifejlesztett és évtizedek óta alkalmazott gyógyítási protokollt követve gyógyítunk. A gyógyítási módszer segítségével elkerüljük a nyitott kürettálás félelmetes módszerét.

 8. A Naturadent vezető fogorvosa, Dr. Fülöp Papp Márta lézerfogászati specialista, hazánkban elsőként végez MSC képzést a lézerfogászat területén, kezelési eredményeiről rendszeresen beszámol nemzetközi professzor közösség előtt. Valamint hazai, a lézeres fogorvoslás iránt érdeklődő fogorvosoknak rendszeresen különböző lézergépek kombinált használatát oktatja, elméletben és gyakorlatban is.

 9. A Naturadent Esztétikai és Lézerfogászaton kizárólag olyan fogorvosok tevékenykednek, akik megfelelő lézerfogászati oktatásban részesültek, és magabiztosan használják a lézerfényt a mindennapokban, a fogászat más területein is.

 10. A legfontosabb információ: ugyan a fogágybetegség rettegett és nem kívánt eredményekhez vezethet, kombinált lézeres kezeléssel hatékonyan és szelíden gyógyítható!

10+1
A fogágybetegség gyógyítása több ülésben végzett, hosszabb távú folyamat, melyben mindennél nagyobb szükség van a páciens partneri hozzáállására, kitartására, mely nélkül kivitelezhetetlen a professzionális fogorvosi és dentálhigiénés tevékenység!

Szeretné megőrizni fogai egészségét, megtartani fogait idős korára is, még akkor is, ha jelenleg éppen a fent leírt tünetekkel, fogínysorvadással vagy fogágybetegséggel küzd?

Jelentkezzen be parodontológiai konzultációra, találkozzon személyesen tapasztalt lézerfogászati specialistáinkkal, kérje el a betegséget gyógyító protokollunkat és kerülje el a foghúzást!

 

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Kérje lézersebészeti specialistáink, szájsebészeink segítségét ínye esztétikai problémáinak fájdalommentes, gyors, lézeres kezelésében. Válassza a professzionális lézeres kezeléseket, hogy ínye még szebb lehessen. Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel. 

 

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 11 000 Ft)