Parodontológiai szájhigiénés csomag I. fázis 1.-8.alkalom: 398.200,-Ft helyett

Az RWTH Aachen Egyetem által támogatott fogászati innováció: Lézeres kezelés a fogágybetegség ellen

Parodontológiai szájhigiénés csomagunk I. fázisa a fogágybetegségek hatékony kezelésére fókuszál, és a páciens aktív közreműködését igényli a terápia sikeressége érdekében. Az RWTH Aachen Egyetem által kidolgozott lézerfogászati protokoll alapján történő kezelés sorozatunk célja a fogak és az íny állapotának javítása, valamint az egészséges szájflóra helyreállítása. 8 alkalmas, innovatív kezelés sorozatunk során mechanikailag eltávolítjuk az íny alatti fogköveket és gyulladásokat, továbbá lézerrel fertőtlenítjük a fogakat körülvevő íny teljes belső és külső felületét. 

Árazás

Parodontológiai szájhigiénés csomag I. fázis 1.-8.alkalom: 398.200,-Ft helyett

Parodontológiai szájhigiénés csomag I. fázis 1.-8.alkalom: 398.200,-Ft helyett 323 000 Ft
Fontos információk

A fogínybetegség gyógyításában Lézerfogászatunkon nemzetközileg elismert és sikerrel használt protokoll segíti munkánkat, melynek eredményeként hatékonyan vesszük fel a harcot a parodontológiai problémákkal szemben. A csomag 75.200,-Ft kedvezményt tartalmaz az eredeti kezelésenkénti árhoz képest.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)