Mikrobiológiai vizsgálat - száj mikroflóra vizsgálata

A mikrobiológiai vizsgálat segít, hogy a mintavételt követően többet tudhassunk meg a száj mikroflórájáról, a megfelelő kezelés kiválasztásának érdekében.

Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük a szájflórában jelenlévő baktériumok számát és fajtáját. Erre szolgál a mikrobiológiai vizsgálat, amely során fogorvos kollégánk mintát vesz a szájüregből és külsős laborba küldi azt, elemzésre. Az elemzés eredményeinek értékelése és megértése elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a megfelelő kezelést válasszuk ki a fennálló probléma/veszélyhelyzet kezeléséhez, megelőzéséhez.

Árazás

Mikrobiológiai vizsgálat - száj mikroflóra vizsgálata

Mikrobiológiai vizsgálat - száj mikroflóra vizsgálata 35 000 Ft
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)