Konzultáció - Parodontológia - 30 perc

Ismerje meg a legújabb, fogágybetegséghez kapcsolódó kezeléseket, és alakítsa ki optimális gyógyulási tervét specialistánkkal!

A fogágybetegség az egyik leggyakoribb szájüregi betegség, amely – ha nem kezelik időben – komoly problémákat okozhat a fogak és az íny egészségét illetően. 30 perces szakorvosi konzultációnk során a legújabb kezelési lehetőségekről és az Ön parodontológiai helyzetéről tudhat meg mindent, és segítünk kialakítani az ideális kezelési tervet a 100%-os gyógyulás érdekében. Tudjon meg mindent, amit a fogágybetegségről tudni érdemes: a kezelési lehetőségektől és a gyógyulási időktől egészen a kontrollfolyamatokig, hogy visszanyerje fogazata és ínye egészségét.

Árazás

Konzultáció - Parodontológia - 30 perc

Konzultáció - Parodontológia - 30 perc 15 000 Ft
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)