1056 Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
+36 1 789 0690
info@naturadent.hu
LézerfogászatEsztétikai fogászatSzájsebészetFogszabályozásFogfehérítésKiemelt ajánlatainkFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászat

Ózonkezelés, fertőtlenítés

A leghatékonyabb fertőtlenítés fogtömések, barázdazárások előtt.

Az ózonkezelés az ózon gyógyító és fertőtlenítő hatását használja ki. Gyakran alkalmazzuk fogtömésekbarázdazárások előtt, valamint fertőtlenítésre afta, herpesz, fekélyek esetén és különböző szájsebészeti beavatkozások, implantáció után,  illetve prevenciós célból a fogszuvasodás megelőzésére. Rendelőnk  alapvető célja az Ön fogainak megmentése és ebben hasznos segítőnk az ózonkezelés.

Ózonzuhannyal a baktériumok ellen

Az ózon egy erősen fertőtlenítő hatású gáz, ami elpusztítja a szuvasodást okozó baktériumok 99,9 százalékát, miközben az ép fogállományt sértetlenül hagyva. Minden olyan területen alkalmazzuk, ahol fontos a fog anyagának védelme és a maximális sterilizáció, baktériummentesség. Az ózonos fertőtlenítés alkalmazása fogpótlások, inlay betétek, onlay betétek és koronák felhelyezésénél is nagy jelentőségű, mert biztosítani tudja a ragasztási, illesztési felületek tökéletes tisztaságát, ami hosszabb élettartamot biztosít az elkészült fogműnek, illetve nagyobb szabadságot ad Önnek.

Az ózonkezelés folyamata

  • az ózonkezelés során 15-20 másodpercig ózonzuhannyal fürdetjük a fogat, illetve a fertőtlenítendő területet
  • egy ásványosítási folyamattal speciális folyadék formában fontos ásványi anyagokat juttatunk a foghoz
  • a baktériumok 99,9% elpusztul, a fog, illetve a fertőtlenítendő terület ép felülete nem sérül
  • ha szükséges, a fogat speciális, bio fogtömő anyagokkal lezárjuk

Az ózonkezelés alkalmazási területei

Az ózonkezelés határai

Az ózonos fertőtlenítést nagyon sok fogmegmentő, szépségfogászati, esztétikai kezelés kapcsán használhatjuk. A lézeres fogszuvasodás eltávolító kezeléssel a legtöbb esetben fájdalommentesen, sok esetben lehetőség van érzéstelenítő injekció és a klasszikus fogfúró használata nélkül eltávolítani a szuvas területet, megmentve a fogat a további károsodástól és Önt is a további fogfájdalmaktól. Lézeres kezeléseink nem terjednek ki a fogba korábban elhelyezett tömőanyagok eltávolítására, továbbá a lézeres kezelések alkalmával bizonyos esetekben szükség van az érzéstelenítő injekció használatára. A lézeres fogászati kezelések különböző előnyei az adott kezelések során különböző mértékben jelentkeznek. Célunk , hogy pácienseink kezelései a lehető legnagyobb nyugalomban és fájdalommentesen történhessenek meg. Kérje a NaturaDent Lézerfogászat szakorvosainak, lézerfogászati specialistáinak tájékoztatását lézeres kezeléseinkről!

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Kérje fogorvosaink, dentálhigiénikusaink segítségét fogai fertőtlenítésében, a kellemetlen afta és herpesz eltávolításában! Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön és gyermek rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel. 

Legfrissebb cikkek

A gyulladt fog mellékhatásai

A fogfájás megkeserítheti a mindennapokat és nem csak számos oka lehet, de sok szövődménye is. Egy gyulladt fog rendkívül tud fájni, és minél előbbi kezelésre szorul a fogorvos által. Összeszedtük a gyulladt fog...

Időpontfoglalás

Tegye fel kérdését!

Időpontfoglalás

Hogyan zajlik az első bejelentkezés?

  1. Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül
  2. Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata
  3. Részletes írásos kezelési terv és ajánlat
  4. Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése
  5. Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Tegye fel kérdését!


Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét és havonta értesítéseket kap aktuális akciónkról.

Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
Rendelési idő Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 21:00, Péntek: 8:00 - 14:00
+36 1 KATTINTSON
KATTINTSON
Naturadent