Miért válassza Ön is a NaturaDentet?

6

Fogászati Rendelő

10

Tapasztalt Fogorvos

13

Év Sikeres Működés

76

Éves Együttes Tapasztalat

6500

Óra Tréning és Továbbképzés

11000

Elégedett Páciens Tökéletes Mosollyal

Üdvözöljük a NaturaDentnél!

Tudjuk, hogy nincs egyszerű helyzetben ma Budapesten az, aki a számára legmegfelelőbb fogászatot szeretné megtalálni. Egy nagyon sok szereplős, telített piacról beszélünk, ahol rengeteg fogászatot, köztük több kiemelkedően jó rendelőt és több sok-sok éves tapasztalattal rendelkező fogorvost találhat.

Nem egyszerű feladat egyet választania erről a hosszú listáról, ezért szeretnénk most megkönnyíteni a döntését. Ezen az oldalon összegyűjtöttük a legfőbb érveket a NaturaDent mellett.

A lézerfogászat előnyei a hagyományos fogászathoz hasonlítva

A többség tart, fél vagy egyenesen retteg a fogászati kezelésektől és ez teljesen érthető. Kiszolgáltatott pozícióban, nyitott szájjal, beszédképtelenül és mozdulatlanul kell tűrni, hogy az orvos elvégezze a minimum kellemetlen, de gyakran kifejezetten hosszadalmas és idegtépő beavatkozást, miközben tájékoztatás hiányában, legtöbbször váratlanul ér a hirtelen, nyilalló fájdalom. Ráadásul a kezelés végeztével még napokig tart a sebtől és a varratoktól való szenvedés, ha pedig gyulladás keletkezik, akkor kezdődik az egész elölről.

Ismerje meg, használja ki a lézerfogászat nyújtotta előnyöket:

Hagyományos eljárás

Lézerfogászat

Kellemetlen fájdalom ❌

Fájdalommentes ✅

Szikés vágásnál vérzés ❌

Vérzésmentes ✅

Varratok, hegek ❌

Nincs szükség varratokra ✅

Hosszú, idegtépő fúróhang a beavatkozás közben ❌

Gyors, precíz, fúróhang nélküli beavatkozás ✅

Lassú gyógyulás ❌

Gyorsabb gyógyulás ✅

Magasabb gyulladási kockázat ❌

Minimális gyulladási kockázat ✅

Gyógyszeres utókezelés ❌

Csökkentett vagy elhagyható utókezelés ✅

Egyedülálló lézerfogászati technológiáinkkal teljes körű fogászati ellátást nyújtunk az esztétikai beavatkozásoktól kezdve a komplex szájsebészeti műtétekig.

A lézer egy meghatározott teljesítménnyel és frekvenciával rendelkező fényköteg, melynek adottságaitól függően a lézeres fogászati eljárások két csoportra oszhatók. A dióda lézer rendkívül magas energiája biostimulánsként hat a csontokra, azaz fokozza azok felépülését, valamint a lézeres íny- és tasakfertőtlenítés segíti az íny felépülését és visszatapadását a foghoz. Ezt kiegészítve az ErCr keményszöveti lézer többek közt csontszövet eltávolításra, fúrásra, lágyszöveti bemetszés ejtésére, felületfertőtlenítésre és gyökércsatorna sterilizálásra alkalmazható. 

A lézeres gyökérkezelés legfontosabb célja, hogy steril állapotba hozza a csatornákat. A hagyományos kémiai átöblítés csak a csatorna falán lévő és minimális mélységben elhelyezkedő baktériumokat tudja elpusztítani, azonban a lézerfény segítségével a gyökér teljes szélességében eliminálhatók a baktériumok. Ebben rejlik a lézeres gyökérkezelés sikeressége.

A fogászati lézereknek gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, regeneráló és sebgyógyulást elősegítő hatása van, ezáltal alkalmazásuk minden fogászati beavatkozáshoz szükséges.

6 érv a NaturaDent mellett

Teljes körű fogászati ellátást nyújtunk az esztétikai beavatkozásoktól kezdve a komplex szájsebészeti műtétekig.

  • Fájdalommentes beavatkozások
  • Kisebb kockázat
  • Gyorsabb műtétek
  • Gyorsabb regeneráció

A lézeres fogászati kezelések segítégével hatékonyabban, kisebb kockázattal, rövidebb ideig és fájdalommentesebben történnek a Naturadent Lézerfogászaton. 

Egyedülálló lézertechnológiánk lehetővé teszi, hogy a regenerációs folyamat is gyorsabb és hatékonyabb legyen, mint a hagyományos eljárásoknál.

Dr. Fülöp Papp Márta MSc. MSc. intézményvezető fogorvos németországi egyetemi kutatásai során kitapasztalt Biolase WaterLase fogászati ​​lézer egy erősen koncentrált fényerőt és egy gyengéd vízpermetet ötvöz a lágyrészi eljárások (ínyesztétika, szájsebészet) széles skálájának elvégzéséhez. Így a páciensek részére sokkal kényelmesebbek a kezelések összehasonlítva a hagyományos szikés vágáshoz képest.

A hagyományos fogászati ​​műszerek használatával járó fájdalom elsődleges oka a hő, a rezgés és a nyomás. Mivel a lézer nem termel hőt, rezgést vagy nyomást, a parodontális (ínybetegség, ínygyulladás) eljárások szinte fájdalommentesen elvégezhetők. A páciensek részére a kezelések kényelmesebbek és kevesebb fogászati látogatást igényelnek.

A lézer pontos, ami a környező szöveti területeket érintetlenül hagyja. A hagyományos fogorvosi műszerek nem szándékos károsodást okoznak a környező egészséges szövetekben – ez egy negatív következmény, amelyet jobb megoldás híján régóta elfogadnak.

Önnek már nem kell elfogadnia ezen régi kompromisszumokat. Van jó megoldás, válasszon lézerfogászati kezelést!

Minden tőlünk telhetőt megteszünk az Ön biztonsága érdekében: teljes orvosi csapatunk megkapta a COVID-19 védőoltást.

A jelenlegi járványhelyzetben kiemelten fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan tisztítsuk a levegőt és fertőtlenítsünk, hogy ezzel is fokozzuk pácienseink kényelmét és biztonságát, minimalizálva minden lehetséges kockázatot.

Elhivatott orvosaink partnerként tekintenek a pácienseinkre, ezért teljes körű tájékoztatás mellett maximális empátiával, teljesen fájdalommentesen és a páciensek biztonsága érdekében védőfelszerelésben végeznek minden beavatkozást.

Lézerfogászati rendelőnk exkluzív környezetben, az impozáns Váci utcában helyezkedik el, és hat tágas fogászati kezelővel rendelkezik. Rendelőnk tágas kialakítása, fényes terei és szállodai színvonalú berendezései egyaránt igényes pácienseink különleges igényeit szolgálják.

Fogorvosaink tapasztalata és szakértelme garantálják a kezelések kiemelkedő minőségét, hozzáértésük és elhivatottságuk pedig a problémamentes, hatékony és maximális eredménnyel záruló beavatkozásokat.

Több mint 76 éves együttes tapasztalattal és szakértelemmel több mint 11.000 elégedett pácienst segítettük hozzá az egészséges és tökéletes mosoly eléréséhez és megőrzéséhez.

Számunkra csak a legmagasabb minőség lehet elég jó, és hisszük, hogy igényes pácienseinknek is, ezért innovatív technológiájú berendezésekkel és svájci, német, valamint japán alapanyagokkal dolgozunk, melyek a világszínvonalat képviselik és megfelelnek azon elit minőségi elvárásoknak, amelyek mentén szolgáltatásunkat nyújtjuk.

Lézerfogászatunk felszereltsége és kialakítása Nyugat-Európa bármelyik fővárosában megállja a helyét, ami abból is látszik, hogy számos külföldi páciensünk utazik Budapestre azért, hogy igénybe vehesse első osztályú szolgáltatásainkat.

Képek Váci utcai rendelőnkről

Pácienseink mondták rólunk

Nagyon szépen köszönöm a precíz, fájdalommentes fogászati kezelést és a barátságos bánásmódot! Örömmel jártam a rendelőbe, pedig egyébként nem szeretek fogászatra járni.

Gégény Lora Mariann

Profik, udvariasak, kedvesek és nem utolsó sorban a különböző szakterületek specialistáival összehangoltan működnek, amennyiben szükséges(pl. nekem elég komplex volt a kezelésem).

Kivétel nélkül mindenki azért van ott, hogy segítsen és a legjobb szolgáltatást nyújtsa. Én kifejezetten olyan rendelőt kerestem, ahol a pénzemért és időmért komolyan vesznek, és mindez teljesült, igazán példásan (és igencsak volt összehasonlítási alapom).
Külön plusz pont volt nekem, mint első benyomás, hogy tisztaság van már a váróban is, továbbá TÉNYLEG érdekli az egész csapatot a sorsod alakulása.
Sokszor lehetetlen helyzeteket segítettek megoldani.
Én kezeskedem értük, és bátran ajánlom a rendelőt, főleg az én fantasztikus és nagyon lelkiismeretes dokimat: Dr. Amirhossein Golkhorshidi-t.
Hajrá Naturadent! Igazán nagyszerű munkát végeztek.👌🏻

Victoria Wolf

Régóta hozzátok járok, nagy körültekintéssel végzitek a munkátokat. Köszönöm! Öt csillag, így tovább! Köszönöm Márta!

Kovács Péter

En csak ajánlani tudom a naturadentet! Azt a ketszer rezekalt fogamat amit 8-bol 6 orvos ki akart húzni, ok megmentettek!! Sok időbe telt,de megérte! Nem kellett kihúzni az elso fogamat es nem kellett implantátumot rakni mert a naturadent helyre hozta!
8 kulonbozo fogorvosnál konzultáltam es 6 ki akarta húzni mert ezt mar nem lehet megmenteni.

A naturadent újra gyokerkezeles a fogamat, újra mutottek, es lezerrel is kezeltek.
CT-t vizsgalatot is csinaltak a műtét előtt és közölték,hogy az előzőleg már kétszer rezekált fogamban benne hagytak a fogam gyokerenek egy reszet a műtétnél ezert gyulladt be állandóan..

Mashol nem keszitettek volna egyaltalan CT-t, igy valoszinuleg ki sem derult volna mi a baj csak kihuztak volna a fogamat es ugyan ugy begyulladt volna folyamatosan..
Koszonom Naturadent!😊

Kónya Annamária

Lehet, hogy némelyek mazohistának gondolnak, de én szeretek ide fogkőeltávolításra jönni. Annyira jó amikor a dentálhigiénikus hölgy letisztítja a fogaimat, majd felpolírozza, utána annyira simák a fogaim és nagyon jó érzés. Öt csillag, ügyesek a naturadentben, figyelnek rám, ezt szeretem! :))

Tóth Gábor

Kedves Márta doktornő! Köszönöm a bátorítást, bár mindvégig izgultam a műtétnél, de Ön kiváló munkát végzett! A lelkiismeretes hozzállása a páciensekhez meglátszik a mindennapi munkájában. Sok köszönet és már várom az új fogaimat az implantátumokra.

Balogh László

Kedves Márta Dr Nő! Köszönöm a bátorítást a műtéthez!Olyan húzást és implantálást végzett nálam,ami maga a csoda számomra!Már több műtétetem, implantálásom volt, de ilyen, hogy hazajövök nem fáj, nem dagad, semmit nem érzek abból, hogy megműtöttek, ilyet én még nem tapasztaltam.A húzás egy pillanat műve volt ,féltem tőle mivel eltörött a fogam csak a csonk volt benn, de olyan ügyesen kihúzta Márta, ráadásul úgy ,hogy semmi ne sérüljön körülötte az azonnali implantáláshoz, hogy csak pislogtam. Nagyon szép ideiglenes fogat készített azonnal az implantátumomra. Hihetetlen profik, kedvesek segítőkészek. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom! Nagyon, nagyon köszönöm!

Orsi Tarkó

My wife introduced me to this dentist's, I had only experienced the uk NHS dentists beforehand. They are so advanced that nobody understands what I am saying when I tell people at home about my treatments, I get my teeth cleaned with apricot flavoured sand! I have had serious issues with my teeth and the treatments I have received from naturadent would have been impossible at home due to cost, I can't recommend them enough, totally worth it! 😁

Phil Killoran

Excellent service, very kind and professional staff. Modern equipments and technology. Prices are on the higher end, but so far worth the money. Would recommend to anyone looking for state of the art dentistry.

Németh Andrea

Mindig is féltem a fogászattól és a fogorvosoktól, de mióta rátaláltam a Naturadent-re, magam sem hiszem, de örömmel járok vizsgálatokra. 🙂

Mindenki végtelenül kedves, már a recepción is oldott hangulat fogad, de a fogorvosom Dr. Portik Szilárd a leghumorosabb, legmegnyugtatóbb, legprecízebb, legtürelmesebb "leglegleg" orvos, akiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni.

Kezelések közben folyamatosan tájékoztat, hogy mikor mit fog csinálni, így ezzel abszolút csökkenti a feszültséget. Elérte nálam azt, hogy fogtömés közben szinte folyt a könnyem a nevetéstől (bár így elég nehéz lehetett neki dolgozni). Minden kérdésemre válaszol, minden apró részletre figyel és további jó tanácsokkal lát el a fogápolás területén.

Meg szeretném említeni asszisztensét Anettet is, aki kedvességével, figyelmességével, stresszlabdáival és humorával szintén hozzájárul ahhoz, hogy mosolyogva jöjjek ki tőlük a rendelőből.

Csak ajánlani tudom őket mindenkinek! 🙂

Petra Henzel

Nagyon kedves a személyzet, nekem nagyon fontos, hogy kérdéseimre türelemmel és alapos választ adjon a fogorvos, itt ezt teljes mértékben megkapom. A naturadent fogorvosai ezt képviselik. Alaposak, szakszerűek, ja és ami fontos, hogy fájdalommentesek voltak a kezeléseim. Én nagyon meg vagyok elégedve a csapattal, ezért ajánlom őket!

Andrea Németh

Ma "koronáztuk" meg az áprilisban elkezdett tömés cseréimet, és nagyon fog hiányozni a csapat! 🙂 Szakmailag felkészültek, kedvesek, segítőkészek. Az első hely, ahol a töméseimet nem kőműves kanállal elsimítják, hanem időt és energiát nem sajnálva gyönyörűen megmunkálják! Olyan, mintha egy darab tömött fogam sem lenne.
Külön köszönet Dr. Portik Szilárdnak a profi munkáért, odafigyelésért és kedvességért!

Adrienn Gócza

Külföldi fogorvosom megijesztett, mert megkérdezte, hol csináltattam ezeket a töméseket és a fogpótlásaimat, mire én azt mondtam, Magyarországon a naturadentben, erre azt mondta, hogy ritkán lát ilyen szép töméseket és poótlásokat, valamint üzeni, hogy elégedett az eredménnyel minden téren, és dicsérte a fogtechnikust is akivel dolgoznak. Nagyon köszönöm én is, sokáig dicsekedni fogok vele. Különösen köszönöm Márta doktornőnek, aki készségesen bátorított a nehéz helyzetekben (ideiglenes pótlások szenvedései alatt). Köszönöm!

László Lukács

Köszönöm a gyors és szakszerű segítséget. Nagyon meg vagyok elégedve.

Kelkó Niki

Maximálisan elégedett vagyok a Naturadent-tel. Szakmailag rendkívül felkészült, tájékozott, lelkiismeretes orvosok és emellett barátságos, oldott hangulat jellemzi a fogászatot. Fantasztikus a fogászat felszereltsége és igazán korszerű módszereket alkalmaznak.
Külön köszönöm és nagyon hálás vagyok Amir doktor úrnak, amiért gyönyörű direkt héjakat készített a front fogaimra és visszaadta a mosolyomat!
Örülök, hogy rátaláltam a Naturadent-re és mindenkinek bátran, nagyon jó szívvel tudom ajánlani.

Anna Kokeny

A véleményeket a Google értékeléseinkből válogattuk, visszakereshetőek ezen a hivatkozáson keresztül.

Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson a lenti gombra és foglaljon hozzánk időpontot még ma!

IDŐPONTOT FOGLALOK