1056 Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
+36 1 789 0690
info@naturadent.hu
LézerfogászatEsztétikai fogászatSzájsebészetFogszabályozásFogfehérítésKiemelt ajánlatainkFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászat

Lézeres ínyplasztika

A fogíny is nagyon fontos szerepet játszik a szép mosolynál. A fogíny a keret, így szükség esetén a legjobb, a legszebb elérhető mosolyhoz az ínyt is alakítanunk, formáznunk kell.

Sok esetben nem csak esztétikai, de egyéb, egészségügyi okokból is szükséges lehet az íny formázása, amire rendelőnk a legfejlettebb lézerfogászati berendezéseket és az ország legnagyobb, legszélesebb körben alkalmazható eszközparkját alkalmazza.

 

Milyen problémakörök kezelésében segítünk Önnek?

Ínyplasztika, ínyesztétika, ajakfék, nyelvfék kezelése

Ínyplasztika, ínyformázás, ínymosoly megszüntetése

Az ínymosoly olyan mosolyt jelent, amikor az íny a fogakra lenőve túlságosan hosszan láthatóvá válik. Ekkor az íny a fog jelentős részét eltakarja, csökkentve ezzel a mosoly szépségét. Ez gyakran okozhat önbizalom hiányt. A lézeres ínyplasztika az íny hosszának csökkentésével kialakítja a harmonikus mosolyt és egyensúlyba hozza az íny szövetet a fog méretével és formájával valamint a felső ajak formájával. Mindezt fájdalommentesen, biztonságosan, kevesebb kezelés utáni érzékenységgel. A kezelés gyors és a lehetséges vérzés is minimális, így Ön nyugodtan folytathatja napi teendőit, akár már kezelése után azonnal.
Amennyiben a fogíny visszahúzódott a fogról, szájsebészeti beavatkozást, ún. tunnel-technikát alkalmazunk arra, hogy a fogíny ismét a szükséges mértékben fedje a fogat. A lézertechnológiát ebben az esetben a gyógyulás elősegítésére alkalmazzuk.

 

Nyelvfék korrekció, nyelvfék lézeres átvágás

A nyelvnek a beszédben és az étkezés, táplálkozás folyamatában van jelentős szerepe. A nyelvfék a nyelv mozgástartományát szabályozza, így a természetes fogápolási, tisztítási reakciókat, mozdulatokat is bekorlátozhatja. Néha ez a kis szövetszál, a nyelvfék fejlődési rendellenesség miatt rövidebb, így a nyelv mozgása korlátozottá válik, gyakran fájdalmat okoz. A nyelvfék fájdalommentes, gyors, steril lézeres átvágásával ez a problémakör nagyon kíméletesen szüntethető meg. Ezért egyre több kisgyermekes szülő választja és kéri gyermekfogászatunkon a lézeres nyelvfék átvágó kezelésünket.

 

Ajakfék megszüntetése, ajakfék korrekciója, átvágása

Az ajakfék a felelős az ajkak mozgásáért mosolygás és beszéd közben. Ez a szövetszál sok esetben röviddé válik, nem fejlődik ki teljesen. Egyértelmű jele, hogy már egy finomabb mosoly esetén is teljesen le-, illetve felhúzza a fogakról és az ínyről az ajkat. Amikor mosolygás közben a fogak mellett nagyon nagy arányban láthatóvá válik az íny, ez az ínymosoly. Ez sok esetben nem túl esztétikus, illetve meggátolja az ajkak védelmi szerepét is az íny körül.

Az ajakfék kiengedése, problémakörének megszüntetése gyors és fájdalommentes és sok esetben azonnali, látványos változást eredményez, ami után gyorsan visszatér pácienseink eddig talán elnyomott, titkolt önbizalma, szívből jövő mosolya.

Ínyplasztika, ínyesztétika, ajakfék, nyelvfék kezelése

 

Ínyesztétikai kezelések a legfejlettebb lézeres készülékekkel

 • a lézeres kezelések a ma elérhető legfejlettebb, Önt leginkább kímélő sebészeti kezelések
 • alkalmazásuk során sok esetben teljesen fájdalommentesek, sok esetben még érzéstelenítésre sincs szükség
 • a lézeres ínyformázás során a lézerfény seblezáró jótékony hatása kiemelten érvényesül
 • a lézeres ínyesztétikai kezeléseink után sokkal gyorsabb gyógyulás tapasztalható, mint eddig bármikor
 • a kezelt felület sterilitásáról, maximális antibakteriális tisztításáról a minden baktériumot elpusztító lézerfény gondoskodik
 • kezeléseink nem hagynak nagy nyomot, legtöbb esetben zsibbadással sem járnak
 • mivel nem szükséges érzéstelenítő injekciót alkalmazni, így akár rögtön kezelés után bárki folytathatja napi rutinját, intézheti napi ügyeit, visszatérhet dolgozni munkahelyére
 • stresszmentesen és gyorsan kezelhetők a kisgyermekek is, a gyermekük egészségére és lelki fejlődésére odafigyelő, felelős szülők egyik legnagyobb örömére
 •  

Ínyesztétikai lézeres kezeléseink szépségét, mosolya harmóniáját és fogai egészségét is szolgálják!

A legújabb módszereket és fejlesztéseket magunkon is teszteljük és csak olyan eljárásokat javaslunk Önnek is, amiről biztosan tudjuk, hogy hatékonyan orvosolja problémáját, eleget tesz az Ön igényeinek és elégedett pácienseink is ezt ajánlanák Önnek.

 

A lézerfogászati ínyplasztika, ínyformázás legfőbb előnyei

 • a legtöbb esetben nem szükséges érzéstelenítő
 • a kezelés kíméletes, legtöbbször teljesen fájdalommentes
 • a vérzés minimális, mérsékelt, nem zavaró
 • a beavatkozás, a formázás helye gyorsabban és szépen gyógyul
 • a kezeléseknek pár nap alatt nyoma sem marad
 • a korábbi esetleges, a mosoly takarásából vagy egyéb akadályoztatásból fakadó önbizalomhiány eltűnik
 • az Ön mosolya megnyerőbb, ínye szebb és harmonikusabb lesz
 • a napi rutinjából sem esik ki, kezeléseink után akár rögtön visszatérhet napi feladataihoz
 • kisgyermekeknek kiemelten ajánlott, megkímélve őket a hosszú, fájdalmas kezelésektől és az elhúzódó gyógyulástól

A lézeres fogászati kezelések különböző előnyei az adott kezelések során különböző mértékben jelentkeznek, bizonyos esetekben szükség van az érzéstelenítő injekció használatára.

A fogorvosi kezelésekre minden egyén és szervezet eltérően reagálhat. A szervezetének megfelelő kezelési terv kialakításához keresse fogorvos szakértőinket, akik személyre szabott megoldást nyújtanak Önnek!

 

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Kérje nyugodtan lézersebészeti specialistáink segítségét ínye harmonikusabbá, egészségesebbé tételében. Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön és gyermek rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

Legfrissebb cikkek

Időpontfoglalás

Tegye fel kérdését!

Időpontfoglalás

Hogyan zajlik az első bejelentkezés?

 1. Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül
 2. Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata
 3. Részletes írásos kezelési terv és ajánlat
 4. Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése
 5. Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Tegye fel kérdését!


Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét és havonta értesítéseket kap aktuális akciónkról.

Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
Rendelési idő Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 21:00, Péntek: 8:00 - 14:00
+36 1 KATTINTSON
KATTINTSON
Naturadent