#Esztétikai fogászat
#Fogfehérítés

Fehér fogak egy életre?

Fehér fogak egy életre? Sokan így indulnak neki, de csalódnak a fogfehérítésben, mert néhány hónappal a kezelés után fogaik ismét elszíneződnek.

Ennek fő oka, hogy visszatérnek korábbi, az elszíneződést okozó szokásaikhoz, mint például a dohányzás, a kávézás, a teázás és így tovább. Így a fehér fogak lassan ismét elszürkülnek, besárgulnak és előbb-utóbb kénytelenek vagyunk ismét a rendelői fogfehérítést igénybe venni.

A "Fehér fogak egy életre" programunk célja, hogy meggátolja, hogy a fogai a rendelői fogfehérítés után újra elszíneződjenek, ismét sárgák, szürkék legyenek.

Mi gondoskodunk arról, hogy fogai egy életen át fehéren ragyogjanak!

 
Mit jelent a "Fehér fogak egy életre" program?

Azt, hogy fogait folyamatosan fehéren tarthatja négy egyszerű lépéssel:

  1. Professzionális módszerekkel eltávolítjuk a fogkövét (ultrahangos depurálás, szükség esetén homokfúvással)
  2. Gyors, hatékony, kényelmes és fájdalommentes rendelői fogfehérítés segítségével kifehérítjük a fogait (ezen belül választható, hogy LED lámpás vagy lézeres fogfehérítést szeretne)
  3. Fél év múlva esedékes konzultációjakor eltávolítjuk fogkövét és amennyiben igényli, készíttethet nálunk egy átlátszó fogfehérítő sínt, amelyhez ajándékba adunk Önnek egy speciális fogfehérítő gélt is!
  4. Az átlátszó, egyedi, kényelmes fogfehérítő sínt és a fogfehérítő gélt otthonában, használva, akár kedvenc filmje alatt is visszaállíthatja fogai fehérségét a rendelői fogfehérítéssel elért árnyalatúra.

Ezt követően, amikor félévente felkeresi rendelőnket, a szükséges fogkő eltávolításhoz, minden alkalommal kap újabb két adag fogfehérítő gélt ajándékba. Ezekkel, és a meglévő fogfehérítő sínnel, újra és újra eltávolíthatja az elszíneződéseket. Így gondoskodunk arról, hogy mosolya magabiztosan fehér és egészséges maradjon, akár egy életre is.

Elégedett páciensnek mutatják a kiváló végeredményt


Mi a "Fehér fogak egy életre" program előnye?

A rendelői fogfehérítés elvégzése után, annak kiváló kiegészítőjeként az otthoni fogfehérítéssel visszanyerhetjük az elért fogszínt. A félévenkénti dentálhigiéniai kezeléssel pedig az ingyenes fogfehérítő gél garantáltan megtisztított fogakra kerülhet.

A folyamat tehát:

  1. Professzionális dentálhigiéniai kezelés
  2. Ezt követően hamarosan a rendelői (LED vagy lézeres) fogfehérítés
  3. Közben elkészül az Ön egyéni fogfehérítő síne
  4. Az első fogtisztítás után fél évre ismétlő professzionális dentálhigiéniai kezelés
  5. Otthoni fogfehérítő gél ajándékba

Ezt követően félévente a dentálhigiéniai kezelés alkalmával átnyújtjuk Önnek az ajándék fogfehérítő gélt, mellyel Ön otthonában, kényelmesen, az egyéni fogfehérítő sínével használva tarthatja fehéren fogait.

 
Jelentkezzen a "Fehér fogak egy életre" programba!

Induljon el az úton, gondoskodjon fogai hosszan tartó, természetes és egészséges fehérségéről. Várjuk Önt is szeretettel és gondoskodással a Naturadent Esztétikai és Lézerfogászat Mosolyszalonjában!

 

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 11 000 Ft)