Állapotfelmérés - Fogmegtartó kezelési terv, konzultáció, fotódokumentáció

Teljes körű fogászati konzultáció, amely tartalmazza a komplex állapotfelmérés és szájvizsgálat díját, illetve a személyre szabott kezelési terv dokumentálásának költségeit.

Tapasztalt kollégánk alaposan megvizsgálja az Ön fogazatának és ínyének állapotát. Részletes leírást készítünk, felvázolva az esetleges kihívásokat, valamint az Ön igényeire, lehetőségeire szabott fogmegtartó megoldási javaslatokat. A szolgáltatás részét képezi a teljes körű fogászati tanácsadás, amelynek során Ön és fogorvosa személyre szabottan megtervezik, hogy milyen fogászati kezeléseket végezzenek el. Illetve hasznos módszereket is megismerhet a tökéletes, otthoni fogápolás érdekében.

Árazás

Állapotfelmérés - Fogmegtartó kezelési terv, konzultáció, fotódokumentáció

Állapotfelmérés - Fogmegtartó kezelési terv, konzultáció, fotódokumentáció 15 000 Ft -tól
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)