Medgyes Réka Anna

Dentálhigiénikus

Medgyes Réka Anna
"Szakmámnak nagy szerepe van abban, hogy a páciensek hosszú évtizedekig megtarthatják saját fogaikat, a lehető legegészségesebb állapotban."
Szakterületek
Dentálhigiénés kezelések Fogfehérítés Lézeres kezelések

Bemutatkozás

Bemutatkozás
Dentálhigiénikus diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem.

 

Több mint 1 éve erősítem a Naturadent csapatát, ahol célom, hogy a hozzám érkező páciensek elégedetten és megfelelően tájékoztatva távozzanak.

A professzionális dentálhigiénés tisztítás során célom továbbá az, hogy pácienseim a lehető legmagasabb szinten legyenek képesek a fogtisztításra, és maguk is elégedettek legyenek saját kompetenciáikkal.


Szakmámnak nagy szerepe van abban, hogy a páciensek minél tovább tarthassák meg saját fogaikat, a lehető legegészségesebb állapotukban.

Ami a legfontosabb számomra, hogy a páciensek elégedetten, mindenféle félelem nélkül távozzanak. Ehhez elengedhetetlen az, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy a kezelés a lehető legkisebb fájdalommal járjon.

Sokan küzdenek a fogászattól való félelemmel napjainkban, ez pedig a szájüregi állapot elhanyagolását, romlását vonzza magával. Szakmám egyik legnagyobb előnye, hogy ebben segíthetek a pácienseknek.

 

Miért a Naturadent?

Azért szeretek ebben a rendelőben dolgozni, mert a legkorszerűbb eszközökkel dolgozhatunk, ami nagyban megkönnyíti a páciensek kezelésélményét is. Mindemellett egy rendkívül összetartó csapatot ismerhettem meg. Továbbá a jó hangulat, az összefogás és egymás támogatása miatt is jó itt lenni.

 

Hobbim:

Szabadidőm nagy részét szeretem a
szabadban tölteni, kirándulni és sétálni, illetve 7 éve díjugratásban versenyzem.

 

Célom

A hozzám érkező páciensek mindig elégedetten, félelmeiktől megszabadulva és megfelelően tájékoztatva távozzanak.