1056 Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
+36 1 789 0690
info@naturadent.hu
LézerfogászatEsztétikai fogászatSzájsebészetFogszabályozásFogfehérítésKiemelt ajánlatainkFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászat

Professzionális dentálhigiénés kezelés

Dentálhigiénikus szakember által végzett alapos fogtisztítás, 60 percben. Az általánostól eltérő, kibővített szájhigiénés kezelésünknek köszönhetően hosszú távon megőrizheti fogai és fogínye egészségét!

Fogaink egészségének megtartásához elengedhetetlen az alapos fog-és szájápolás. Azonban a folyamatos lerakódás- és fogkőképződést még ez sem tudja megakadályozni.

Ezért szükséges félévente a dentálhigiénés kezelés és fogkőeltávolítás.

Amikor a fogakat belepi a lepedék, az a nyállal keveredve egy idő után megkeményedik és fogkővé alakul. Gyakran a nehezen tisztítható helyeken, pl. hátsó fogak mentén, vagy a metszőfogak nyelv felőli részén tapad meg először.

 

Milyen negatív következményei lehetnek a fogkő megtelepedésének?

 • fogszuvasodás
 • kellemetlen lehelet, szájszag
 • vérző, gyulladt fogíny
 • fogágybetegség
 • legvégső esetben a fogak elvesztése

 

Vajon Önnek most szüksége lehet szájhigiénés kezelésre? Tesztelje le!

 • Húzza végig nyelvét kívül és belül is foga és ínye találkozásánál. Ha akadálymentesen, selymesen siklik, akkor még nincs probléma. Ellenben, amennyiben finom, vagy erősebb barázdákat, érdességeket érzékel, akkor Önnek fogköve van, tehát fogai és fogínye védelme érdekében javasolt a fogkő eltávolítás.
 • Vizsgálja meg életmódját! Ha rendszeresen dohányzik, teázik vagy kávézik, esetleg naponta csak egyszer mos fogat, akkor az átlag 6 hónapnál Önnek gyakrabban is szüksége lehet dentálhigiéniai kezelésre.
 • Gondolja át, mikor volt utoljára szájhigiénés kezelésen! Amennyiben 6 hónapnál régebben, akkor már biztosan aktuális egy újabb fogkőeltávolítás, így érdemes felkeresni dentálhigiénikusunkat.

 

Hogyan zajlik a fogkő eltávolítása a Naturadent rendelőjében?

Sok fogászaton a kezelés 20-25 perces folyamat, de rendelőnkben a szájhigiénia kiemelt figyelemben részesül: a kezelést 60 percben, nagy alapossággal végezzük.

A fogkő eltávolítást polírozással és homokfúvással (kivéve fogínysorvadás és gyermek páciensek) egészítjük ki, ennek eredményeképpen a legapróbb elszíneződéseket, lerakódásokat is el tudjuk távolítani a fogról.

 

Próbálja ki, fogai még sosem voltak ilyen tiszták, mint a komplex dentálhigiénés kezelés után!

Ráadásul a rendelőnkben végzett professzionális dentálhigiénés kezelés szájápolási tanácsadást is tartalmaz.

A gondos odafigyelés, valamint dentálhigiénikusaink finom kezű munkája eredményeképpen tökéletes wellness-élményben részesülnek fogai.

Legfrissebb cikkek

A gyulladt fog mellékhatásai

A fogfájás megkeserítheti a mindennapokat és nem csak számos oka lehet, de sok szövődménye is. Egy gyulladt fog rendkívül tud fájni, és minél előbbi kezelésre szorul a fogorvos által. Összeszedtük a gyulladt fog...

Időpontfoglalás

Tegye fel kérdését!

Időpontfoglalás

Hogyan zajlik az első bejelentkezés?

 1. Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül
 2. Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata
 3. Részletes írásos kezelési terv és ajánlat
 4. Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése
 5. Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Tegye fel kérdését!


Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét és havonta értesítéseket kap aktuális akciónkról.

Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
Rendelési idő Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 21:00, Péntek: 8:00 - 14:00
+36 1 KATTINTSON
KATTINTSON
Naturadent