Fogkő leszedés a legalaposabb eljárással: NaturaDent

1056 Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
+36 1 789 0690
info@naturadent.hu
LézerfogászatLézeres ínyformázás, ínyplasztika, ínymosolyLézeres foggyökércsúcs gyulladás eltávolításLézeres nyelvfék, ajakfék eltávolításLézeres peri implantitis kezelésLézeres ínykorrekcióLézeres ínyesztétika, ínyvisszahúzódás kezelésLézeres fogfúrás, fogtömésLézeres gyökérkezelésLézeres kürettálás, mélytisztításLézer minden területre: a Biolase termékcsaládEsztétikai fogászatFogkő eltávolítás, depurálásMosolytervezés biológiai alapokonFogszuvasodás kezelése, fogtömésÓzonkezelés, fertőtlenítésMiért fontos a rendszeres dentálhigiénés kezelés?Kismama fogászatÁltalános fogászati állapotfelmérésLézeres ínyformázás, ínyplasztika, ínymosolyKerámia héjakDentálhigiéniai tanácsadásFogékszerGyermekfogászatBarázdazárásFog restaurációKofferdám izolálásPorcelán, azaz préskerámia koronaFémmentes cirkon korona és hídProfesszionális dentálhigiénés kezelésKorona, hídProfesszionális dentálhigiénés kezelésDirekt héjEsztétikus fogtömésKíméletes szájsebészeti kezelések Csontpótlás implantáció előttBiorezonancia, biorezonanciás mérésVoll mérésBölcsességfog húzás fájdalommentesenLágyszövettágítás a sikeres csontpótlásértFoghúzásDigitális panoráma röntgenLézeres ínykorrekcióCsontpótlás, arcüreg emelés saját membránnal kiegészítveCsontpótlás FogbeültetésFogfehérítésOtthoni fogfehérítésFogfehérítés Budapesten lézerrelLED lámpás fogfehérítésFehér fogak egy életre?Kiemelt ajánlataink4 + 1 Straumann implantátum akció - pároknak isOtthoni fogfehérítés – KIVÉTELES ajánlat akár 39.000 Ft-értSzépségfogászati csomag jegyespárok részéreIdén is ajándékozzon mosolyt!Gyermek fogászati csomagDentálhigiéniai csomag kismamák részéreFogpótlások, fogbetétek, koronákFogpótlásFogbeültetés - fogimplantátumFogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatLézeres mikroszkópos gyökérkezelés: Mikor jó megoldás és hogyan zajlik?Hatékony gyökérkezelés lézerrel és mikroszkóppalÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászatFogszabályozásÖnligírozó fogszabályozásFémmentes fogszabályozásKivehető éjszakai fogszabályozó gyerekeknekFogszabályzó típusok: melyiket kinek ajánljuk?Esztétikai fogszabályozásLáthatatlan fogszabályzásBelső, nyelv felőli fogszabályzóÉjszakai fogszabályzó akár felnőtteknek isÖnligírozó fém vagy porcelán fogszabályzó
LézerfogászatEsztétikai fogászatKíméletes szájsebészeti kezelések FogszabályozásFogfehérítésKiemelt ajánlatainkFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászat

Fogkő leszedés a NaturaDent Lézerfogászaton

A fogkő leszedése rendkívül fontos fogaink egészségét illetően, hiszen hosszútávon csak is a rendszeres fogászati szűrés és dentálhigiénés kezelés segíthet fenntartani megfelelő szájhigiéniánkat. A NaturaDent Lézerfogászatán ezért végezzük el fogkő leszedésünk során a legalaposabb eljárást, így fogai tökéletesen tiszták, egészségesek és fehérebbek lesznek. 

Hogyan alakul ki a fogkő? 

A fogkő a nem megfelelő szájhigiénia következményeként alakul ki, amelyet életmódunk is nagyban befolyásol. A rendszertelen fogmosás, a kevés otthoni fogászati eszköz használata, és táplálkozásunk mind közrejátszik a fogkő kialakulásában. A túlzott cukorfogyasztás, a feldolgozott élelmiszerek és a keményítőtartalmú ételek fogyasztása esetén sokkal nagyobb a valószínűsége a fogkő kialakulásának. A nem megfelelő szájhigiénia következtében a fogak közé és az íny kezdeténél megtapadt baktériumok és ételmaradékok az idő előrehaladtával megszilárdulnak és fogkővé alakulnak. 
 

A rendszeres, félévenkénti fogkő leszedés azonban segít fenntartani fogaink egészségét, illetve ezzel elkerülhető számos fogászati probléma. 

Úgy érzi Önnél is eljött az idő a következő fogkő leszedésre? Kérjen időpontot rendelőnkbe

 

Melyek azok a fogászati betegségek, amelyeket elkerülhetünk a rendszeres fogkő leszedéssel?

A fogkő leszedés az egyik alapja fogaink egészségének, így, ha ezt nem végezteti el rendszeresen fogorvosával olyan fogászati problémák jelentkezhetnek, mint: az ínygyulladás, fogszuvasodás, fogágybetegségek, rossz lehelet, a fogak elszíneződése/sárgás fogak, fogínyvérzés, a fogak lazulása, majd végső soron a fogak elvesztése. Ezért hangsúlyozzuk, hogy mennyire fontos a rendszeres fogmosás, emellett pedig a félévenkénti fogászati állapotfelmérés és a professzionális dentálhigiénés kezelés

Ugye Ön sem szeretné, ha ilyen problémákkal kellene küzdenie? Jelentkezzen be fogászati állapotfelmérésünkre vagy fogkő leszedésre szakértő csapatunkhoz!

 

Hogyan zajlik a fogkő leszedése a NaturaDent Lézerfogászaton? 

Fogászatunkon a professzionális dentálhigiénés kezelés során 1 óra alatt tökéletesen megtisztítjuk fogait, nem csak a fogkőtől, de az összes szájában található baktériumtól. Kezelésünk az egyik legalaposabb eljárás, hiszen a fogíny tasakok tisztítását is elvégezzük, így az ott megtelepedett lepedék és fogkő teljes mértékben eltűnik. A fogak közötti, az íny feletti és alatti részek fogkő leszedése és megtisztítása után a fogak polírozása következik, amely hozzájárul a fogak még selymesebbé tételéhez és csillogásukhoz. A fogak tisztítása során gyöngyhomok fúvási (air-flow) technikát használunk, amelynek tisztító hatása során a fogakat némileg fehérebbé teszi. Kezelésünk legvégén kollégáink egy dentálhigiéniai tanácsadásban részesítik, ahol megtudhatja, hogyan lehetséges fogait otthoni eszközök használatával a legalaposabban megtisztítani. Fogai igazi wellness kezelésben részesülnek, Ön pedig élvezheti az egészséges életet!

 

Milyen időközönként javasoljuk a fogkő leszedését? 

A fogkő leszedését fél évente tanácsos elvégeztetni, ha valóban egészséges és fehér fogakat szeretne. Az ennél ritkábban elvégzett fogkő leszedések során általában már valamilyen szövődményes fogászati problémát szoktunk tapasztalni. Tapasztalt szakembereink azonban minden esetben egyénileg javasolják a következő fogkő leszedésének, kontrolljának időpontját a páciens fogai állapotától függően. Ne várjon a problémával, előzze meg fogkő leszedéssel és kérjen időpontot rendelőnkbe!

 

Páciensünk véleménye

Sánta János
A legjobb fogászat az országban! Profi a felszerelés, barátságos a hangulat. De ami a legfontosabb, hogy fantasztikus a személyzet, itt igazán foglalkoznak az emberrel, ügyesek, tapintatosak, és rászánják az időt a minőségi munkára. A gyökérkezelt fogaimnál derült ki, mennyire felületes volt az SZTK-s kezelés, de a Naturadent megmentette a fogaimat! Köszönöm!!!

További Google vélemények pácienseinktől

 

Várjuk szeretettel rendelőnkben, kérje dentálhigiénikusaink segítségét a fogkő leszedésében, az alapos fogtisztításban és az otthoni megfelelő szájhigiénés kezelésben. 
 

Legfrissebb cikkek

Mit csináljak, ha letört a fogam?

A fog sok esetben letörhet, amelyet azonban minél előbb helyre kell állíttatni a fogorvossal, hogy újra egészséges és esztétikus lehessen! De milyen esetekben törik le egy fog és ezt hogyan kezeljük a NaturaDent Lézerfogászatán? 

Esztétikus fogtömés

Esztétikus fogtömés, amely nem látszik? A lyukas fog és a fogszuvasodás ellen a fogtömés segíthet, amelyet a NaturaDent Lézerfogászatán a legbiztonságosabb és a legtartósabb anyagokkal végzünk el fájdalom nélkül. Fogai...

a

Időpontfoglalás

Tegye fel kérdését!

Időpontfoglalás

Hogyan zajlik az első bejelentkezés?

  1. Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül
  2. Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata
  3. Részletes írásos kezelési terv és ajánlat
  4. Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése
  5. Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Tegye fel kérdését!


Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét és havonta értesítéseket kap aktuális akciónkról.

a

Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
Rendelési idő Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 21:00, Péntek: 8:00 - 14:00
+36 1 KATTINTSON
KATTINTSON
Naturadent