Invisalign fogszabályzás, a láthatatlan segítő

Hihetetlen eredmények, akár 2-4 hónap alatt

Az Invisalign a világ egyik legkényelmesebb láthatatlan fogszabályzója. A Naturadentnél mégsem csak ebből kifolyólag ajánljuk Önnek, hanem azért is, mert könnyű ki- és behelyezhetőségének köszönhetően nem korlátozza majd abban, hogy mit, mikor és hogyan ehet vagy ihat. Rendkívül hatékony megoldást nyújt akkor is, ha kisebb torlódásokkal küzd, és akkor is, ha nagymértékű elmozdulásokról van szó, továbbá 1-5 év garanciát biztosít, kezeléstípustól függően.

Az Invisalign Comprehensive kezelésünknek köszönhetően még a rendkívül nagy torlódásoknak vagy elmozdulásoknak is 3-5 hónappal gyorsabban inthet búcsút, mint ha hagyományos fogszabályozás mellett döntött volna. Az Invisalign pedig 5 év garanciát vállal, amennyiben a kívánt hatást nem érjük el a tervezett fogszabályozási folyamat végéig. Ez a gyakorlatban díjmentesen biztosított, új sínpárokat jelent.

Az Invisalign Lite kezelés mindössze 3-6 hónap alatt helyreállítja a fogazat esztétikáját, és segít megszüntetni kis fogtorlódásait, 2 év garancia mellett.

Az Invisalign Express pedig azoknak szól, akik szeretnék 2-4 hónap alatt helyreállítani a kisebb eltéréseket, apró esztétikai problémákat. Ennél a kezeléstípusnál 1 év garanciával számolhat.


A tökéletes, Önhöz illő fogsor alapja egy pontos terv

Az eszközök terén is a csúcsminőségben hiszünk: ezért 3Shape és iTero scannerekkel biztosítjuk, hogy archarmóniájához illeszkedő fogszabályozási tervhez jusson. A 3Shape innovációjának köszönhetően egy szemléletes animáción mutatjuk meg, hogyan valósul meg a láthatatlan fogszabályozás, amely segíti Önt céljai elérésében.

Tudjon meg többet az Invisalign-ról videónkból:

A mesterséges intelligenciával felvértezett iTero scannerünk korábbi esetekből kiindulva mutatja meg a lehetséges előtte/utána állapotokat annak függvényében, hogy Ön mely Invisalign-kezeléstípus mellett dönt.

 

Modern igényekre szabott előnyök, csak az Invisaligntól

Mérhetetlen magabiztosságot jelent, hogy a 3D-s lenyomaton alapuló egyedi virtuális modellnek köszönhetően Ön már a kezelés megkezdése előtt meggyőződhet arról, hogyan válik fogazata és mosolya napról napra egyre egészségesebbé.

Bár más fogszabályozók is kivehetők, de közel sem olyan egyszerűen és gyorsan, ahogyan az Invisalign fémmentes sínpárjai. Legyen szó étkezésről, fontos tárgyalásról, vagy a szájhigiénia fenntartásáról, az Invisalignt bármikor egy könnyed mozdulattal ki- és behelyezheti.

Gyermekek, tinédzserek és felnőttek számára is ideális megoldást nyújt a külső szem számára szinte észrevehetetlen, mégis kényelmes viseletet biztosító fogszabályozó, amely akár 3 hónap után látványos eredményt ér el (a páciens fogazatának állapotától függően).


Ideális fogsor 6 lépésben

Az Invisalign az éves szinten elkészült, számottevő láthatatlan fogszabályzó után Platinum Provider címmel tüntette ki modern fogászatunkat. Ismerje meg a nálunk elérhető, funkcionális megközelítésű fogszabályozás lépéseit!

  1. Alaposan megvizsgáljuk, és 3D szkennerrel beolvassuk fogazatát. Panoráma, teleröntgen és 3D CBCT felvételeket, valamint fotókat készítünk a pontos tervezéshez. Fogszabályozó szakorvosunk megállapítja, hogy az Ön eltérésére alkalmazható-e ez a fogszabályzó típus.
  2. A kérdéses pontok megbeszélését követően megalkotjuk az Önre szabott Invisalign kezelési tervet. A konzultáció alkalmával elkészítjük a 3D animációt a várható végeredményről, a felvételt e-mailben elküldjük Önnek.
  3. Megismeri az úgynevezett ClinCheck tervet, amely pontosan bemutatja a mozgatás lépéseit. A digitális lenyomat alapján elkészült látványtervből kiderül, hogy pontosan milyen mozgatások szükségesek, tehát hány darab sín szükséges a kívánt eredmény eléréséhez, illetve milyen hosszú lesz a kezelés.
  4. Az Invisalign amerikai központjából megrendeljük a speciális anyagból egyedileg Önnek készített fogszabályzó sínrendszert. A digitális laborban egyszerre 5-6 sínt készítenek el.
  5. Ön átveszi első mélyhúzott, strapabíró, átlátszó fóliából készült fogszabályzóit. Napi 20-22 órás használat mellett átlagosan 2 hetente térhet át a következő sínpárra. (Önnek csupán 3 havonta szükséges ellátogatnia kontrollvizsgálatokra.) Az előző sínt is érdemes magánál tartania arra az esetre, ha bármi történne az aktuális sínnel – így a biológiai folyamat biztosan nem szakad meg.
  6. A kezelés végeztével az utolsó sín retenciós (állapotfenntartó) sínként is szolgálhat. 

Fogazatát átfogóan vizsgáljuk: a fogszabályozás során a harapás, a beszéd, az artikuláció és az állkapocsízület helyzetét komplexen kezeljük. Amennyiben további fogászati kezelésekre lenne szükség, innovatív lézertechnológiát alkalmazunk, ami segít a fogíny és a fogak egészségének kíméletes visszaállításában. 

Sok szeretettel várjuk belvárosi, kényelmes rendelőnkben.

Konzultáció - Digitális Fogszabályozás

15 000 Ft -tól
Invisalign láthatatlan fogszabályozás – Konzultáció fogszabályozó specialistával
Bővebben

Komplex digitális 3D kezelési terv

30 000 Ft
Invisalign kezelések tervezése a legmodernebb digitális 3D technológiával
Bővebben

Sínezés üvegrost merevítéssel - 1 fog

10 000 Ft
A fogak pozíciójának megtartása érdekében a szomszédos fogakat sínezéssel merevítjük
Bővebben

Invisalign 3D láthatatlan fogszabályozó tervezés

150 000 Ft
Invisalign tervezés: Bepillantás fogazata szabályos és egészséges jövőjébe
Bővebben

Invisalign Express - 1 állcsont

350 000 Ft -tól
Invisalign Láthatatlan fogszabályozás – 1 állcsont
Bővebben

Invisalign Express - 2 állcsont

460 000 Ft -tól
Invisalign Láthatatlan fogszabályozás – 2 állcsont
Bővebben

Retainer készülék (Invisalign)

40 000 Ft
Retainer készülék Invisalign fogszabályzás végén
Bővebben

Fogszabályzáson résztvevő – kedvezményes fogtisztító csomag

69 000 Ft
Rendelői fogtisztítás homokfúvással, depurálással és tanácsadással? Csomagban még jobban megéri!
Bővebben

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)