#Fogimplantáció

Fogimplantátum - A tartósan tökéletes megoldás

Fogimplantátum – Tartós és tökéletes megoldás

Fogainkon, hasonlóan a bőrünkhöz, sajnos meglátszik az idő múlása.

Nem is beszélve a szerencsétlen balesetekről, amelyek következményeivel nem szívesen élnénk együtt. Ki ne szeretne örökké úgy rágni és mosolyogni, mint élete legjobb időszakában?

Csakhogy egy fogpótlás rendkívül komoly beavatkozás, amely nagy kockázatot rejthet, ha nem az optimális fogimplantátum mellett tesszük le a voksunkat.

A sikeres implantáció azért sem tűr halasztást, mert csakis így kerülhető el, hogy a szomszédos fogak lassú, de biztos bedőlése, valamint a csont visszahúzódása és sorvadása bekövetkezzen; továbbá azt is megakadályozhatja, hogy az átellenes fog elongeálódjon (lassan kiemelkedjen a helyéről).

Jó hír, hogy léteznek olyan innovatív kezelési eljárások és piacvezető fogászati implantátumok, amelyekkel kockázatmentesen biztosítható a tökéletes, észrevehetetlen fogpótlás, egy életen át.

 
A világ legjobb implantátumai egy karnyújtásnyira Öntől

A Naturadent lézerfogászat célja, hogy bemutassa a világ piacvezető lehetőségeit, amelyeket azért hoztunk Magyarországra, hogy Ön újra a legjobb formájában tündökölhessen!

 

Naturadent előnyeinek hangsúlyozása


A legmodernebb fogimplantátum Budapest területén – Időt nyerünk Önnek

Rendelőnkben kizárólag piacvezető fogászati implantátumokkal dolgozunk.

Straumann, Nobel Biocare, Alpha-Bio, BTI.

Egytől egyig a szakmánk csúcsát képviselik ezek a titán fogimplantátumok, mégis akad köztük egy, amely egyedülálló csontosodási képességével még a svájci, prémium minőségű implantátumoknál is gyorsabban hozhatja csúcsformába az Ön fogsorát.

A biomedicina területén kiemelkedő BTI Biotechnology Institute implantátumainak köszönhetően akár 3 hónapon belül maximálisan terhelheti fogát. Ezzel szemben más fogimplantátumok esetén a csontosodás időtartama minimum 4-5 hónapig is eltart.

 

Hagyományos titán fogimplantátum vs. BTI

A BTI egyedülálló csontosodása az implantátum anyagának és felszínének köszönhető. A BTI fogimplantátumokat titánból állítják elő. Azonban a kevésbé kiemelkedő minőségű titán implantátumokkal szemben a BTI remekművei nem szennyezettek más fémekkel, így azok akkor is tökéletes megoldást nyújtanak Önnek, ha fémallergiával küzd.

Anyaga olyannyira figyelemre méltó, hogy elnyerte a világ legtisztább implantátuma címet.


 

A BTI implantátum bio anyaggal kezelt felszíne annyira hidrofil, hogy a nedvességet azonnal megköti, ez pedig segíti a gyors és hatékony csontosodást. A biztonság és hatékonyság terén is kiemelkedően teljesítő megoldásnak, valamint fogorvosaink szakértelmének köszönhetően a magabiztos mosoly mellett a gondtalan fogimplantátum utáni étkezés is garantált.

 

És mi a helyzet a kilökődéssel?

Az „átlagos” fogimplantátumoknál 3-4%-os kilökődési eséllyel kell számolni, azonban a biológiailag tesztelt felületű BTI implantátumoknál jóval kevesebb, mint 1,5% az esélye annak, hogy a fogpótlás nem marad a szájban.

 
Fogimplantátum élettartam garanciával, világszerte

A Naturadent lézerfogászatnál elérhető, csúcskategóriát képviselő BTI fogimplantátumok hosszú évtizedeken át biztosítanak tökéletes megoldást, esztétikai és élettani szempontból egyaránt.

Amennyiben bármilyen probléma merülne fel az implantátummal kapcsolatban, a világon bárhol tudják kezelni az implantátummal esetlegesen felmerülő garanciális helyzeteket. Ennek részleteivel és feltételeivel kapcsolatban fogorvosa nyújthat bővebb információt.

Fogorvos specialistáink 100%-ig megbíznak az általunk preferált gyártók termékeiben. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy léteznek olcsóbb megoldások, de azzal is, hogy jobbak nem.

 

Ahol alkalmazkodnak az Ön igényeihez és adottságaihoz

Fogunk akár egy baleset vagy nagyobb mértékű fogszuvasodás miatt is elveszítheti kisebb-nagyobb részét. A megfelelő pótlás egészségügyi és esztétikai okokból is fontos, azonban fontos megjegyezni a fogimplantátum kapcsán, hogy az eredményes kezeléshez stabil alapokra van szükség.

Ennek hiányában bármilyen technikát és implantátumot is alkalmaznánk, nem nyújthatunk olyan garanciát a sikerre, amelyet pácienseink megszokhattak tőlünk.

Korántsem mindegy, hogy milyen csontsűrűséggel, -keménységgel, illetve -vastagsággal rendelkezik.

Adott esetben szükség lehet csontpótlásra vagy arcüregemelésre (felső állcsont esetén) az implantátumok behelyezése előtt, hiszen régebb óta fennálló foghiány esetén a csont a hiányzó fognál elvékonyodhat.

Ennek a problémának a megoldására olyan, hazánkban egyedülálló megoldást kínálunk, amely az Ön szervezetéből építkezik, tehát biológiailag a legideálisabb, mégsem jár nagyfokú beavatkozással.

Kizárólag ez a megoldás alkalmas arra, hogy a gyors regenerálódás elősegítése mellett a beavatkozás utáni tüneteket is enyhítse.

Egyik kedves páciensünk esete is bizonyítja, hogy mindig érdemes olyan szakértőkhöz fordulni, akik eszközeiknek és felkészültségüknek köszönhetően kompromisszummentes, hosszú távú megoldást nyújtanak:

 

Implantáció miatt kerestem fel 2015 nyarán őket, mert az akkori fogorvosom, mindenáron hidas fogpótlást akart tenni, lecsiszolva az egyik fogamat. Azt mondta kevés a csont és nem lehet mást. Egyik ismerősöm ajánlotta a Naturadentet. Tényleg kevés volt a csont, ezért csontpótlás is kellett, majd jött a fogbeültetés. Igaz ez lassabb folyamat volt, mint a hidas, de megmaradt a fogam mellette és tudok rágni a műgyökeres fogamon is ugyanolyan erősen. Most hogy már lassan több mint 2 éve használom, bátran merem őket ajánlani. Igazán professzionális és emberséges, barátságos csapat.

Részlet, Márton Szilárd páciensünk Google-értékeléséből

A nyugat-európai színvonalú felszereltséggel rendelkező Naturadent lézerfogászat fogorvosai, illetve szájsebészei az Ön számára személyre szabott lehetőséget biztosítanak az ideális fogimplantátum behelyezéséhez.

Elsődleges célunk, hogy kezeléseink során a szervezet minél alacsonyabb terhelésnek legyen kitéve. Hisszük, hogy kizárólag az archarmóniát és a teljes fogazatműködést figyelembe vevő kialakítás lehet a biztosítéka annak, hogy az új fogimplantátum később ne okozhasson problémát.

 

Sok szeretettel várjuk exkluzív rendelőnkben

Fogimplantátum behelyezés lépései

 1. Konzultáció
  Egy részletes, íny- és fogazatvizsgálattal, valamint panorámaröntgen-készítéssel egybekötött konzultáción beszélheti át a lehetséges kezelési folyamatot szakorvosunkkal. Sor kerül a fogak és a csont helyzetét, illetve mennyiségét felderítő 3D CBCT-felvételre.
 2. Tisztítás, előkészítés, 3D szkennelés
  Professzionális dentálhigiénés kezelés: fogazat tisztítása, fogkőeltávolítás, polírozás. 3D szkennerrel állcsontok és fogazat beszkennelése számítógépes implantációs tervezéshez és precíziós műtéti sablon elkészítéséhez.
 3. Beültetés (esetlegesen csontpótlás, majd beültetés)
  Amennyiben az implantációs fogorvos megfelelőnek találja a csontállományt, megtörténik a fogimplantátum beültetése. Amennyiben nem megfelelő a csontállomány, úgy csontpótlással történik a fogászati implantáció. A gyógyulás rendkívül gyorsan zajlik, amenyiben szükséges, ezt lézeres biostimulációval egészítjük ki.
 4. Esztétikai befejezés
  A 3-4 hónapos beágyazódás után sor kerül a fogkorona felhelyezésére és az esztétikai kialakításra.
   

Fogimplantátum részletre?

Szeretnénk, hogy minél többen választhassanak olyan kezeléstípust, amely a teljes fogazatműködés és archarmónia figyelembevételével valósul meg. Ennek érdekében van lehetőség részletfizetési konstrukcióban is igénybe venni nagy értékű szolgáltatásainkat. Amennyiben érdekli ez a lehetőség, kérjük, jelezze a konzultáció alkalmával!

Szakértő kollégáink várják jelentkezését, illetve kérdéseit az Ön számára ideális fogimplantátumokkal kapcsolatban.

 

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 11 000 Ft)