Komplex precíz diagnosztika

Komplex, precíz diagnosztika? A pontos diagnózisok és célirányos kezelések érdekében rendelőnket a legmodernebb digitális panoráma röntgenkészülékkel, valamint nagyfelbontású, intraorális röntgen készítésére alkalmas készülékkel is felszereltük. - Digitális panoráma röntgenfelvétel (OP RTG) segítségével még a fogíny alatti területeket és a fogak gyökereit is alaposan megvizsgálhatjuk. - 3Shape szkennerünknek köszönhetően a 3D szkennelés egyszerűbb és látványosabb, mint valaha. - iTero szkennerünk pedig egy mesterséges intelligenciával felvértezett „digitális tanácsadó”, amely élen jár a digitális szuvasságmegállapításban, és egy lenyűgöző látványterven mutatja be a lehetséges előtte/utána állapotokat. 

Konzultáció - Szájsebészet - 30 perc

15 000 Ft
Igényeire és adottságaira szabott, a szájsebészet kérdésköreire összpontosító szakorvosi konzultáció, amely 30 perces szakmai tanácsadást tartalmaz tapasztalt specialistánkkal.
Bővebben

Periapikális röntgen

7 000 Ft
Pontos diagnózis és hatékony kezelés - Foggyökércsúcs körüli röntgenfelvétel a legjobb eredményekért
Bővebben

Teleröntgen

9 000 Ft
Átfogó kép a fogak és az arccsontok helyzetéről, állapotáról - Teljes szájüregi röntgenfelvétel a pontos diagnózis érdekében
Bővebben

Panoráma röntgen

9 000 Ft
A panoráma röntgen a teljes szájüreg állapotának megismerésére szolgáló diagnosztikai eljárás, amely vetített képet ad a teljes fogsorról és a fogak helyzetéről, állapotáról.
Bővebben

3D CB CT

23 000 Ft
3D CB CT részletgazdag digitális röntgenfelvétel
Bővebben

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)