Konzultáció - Szájsebészet - 30 perc

Igényeire és adottságaira szabott, a szájsebészet kérdésköreire összpontosító szakorvosi konzultáció, amely 30 perces szakmai tanácsadást tartalmaz tapasztalt specialistánkkal.

Szeretne részletes tájékoztatást kapni a szájsebészet területéről, és megismerni az Ön számára legmegfelelőbb kezelési lehetőségeket? Akkor javasoljuk a 30 perces szájsebészeti konzultációt, amely során specialistánk áll rendelkezésére. Az igényeire és adottságaira szabott konzultáció során mindent megtudhat a szájsebészet műtéti és nem műtéti eljárásairól, a fogászati implantációról, valamint a lágyszöveti (íny, ajak) és keményszöveti (csontsebészeti, fog) beavatkozásokról. Szakemberünk szívesen válaszol minden kérdésére, és segít megtalálni a legjobb megoldást az Ön számára.

Árazás

Konzultáció - Szájsebészet - 30 perc

Konzultáció - Szájsebészet - 30 perc 15 000 Ft
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)