Biolase lézeres fogfehérítés rendelőben

EpicX lézeres mélyfehérítés rendelőben (Biolase) - 2 állcsont

Az innovatív Biolase lézeres fogfehérítés egy kíméletes, káros anyagoktól mentes fogfehérítési eljárás, amely során érzékenység nélkül szabadulhat meg a dohányzás, kávé- és teafogyasztás, vagy más okból előforduló elszíneződésektől. Varázsolja akár 12 árnyalattal fehérebbé fogait 30 percen belül!

 

Biolase: az elszíneződések vége, a hófehér fogak kezdete

A villámgyors Biolase lézeres fogfehérítés egy kíméletes, hipermodern, káros anyagoktól mentes fogfehérítési eljárás. Nem számít, hogy dohányzás, kávé- vagy teafogyasztás, esetleg más ok áll a megsárgult fogak hátterében: a kezelésnek köszönhetően úgy inthet búcsút az elszíneződéseknek, hogy biztos lehet benne, fogai nem válnak érzékenyebbé, sőt. A lézeres fogfehérítés során a fogak hidegre és melegre való érzékenységét is képesek vagyunk csökkenteni.

A legvilágosabb árnyalat visszanyerése és hosszú évekig való megtartása a világ vezető lézerfogászati fejlesztőjének és a Naturadent tapasztalt szakembereinek köszönhető. A Biolase ezLase biostimuláló fejjel együtt alkalmazva nemcsak a fehérítésben, de az érzékenységcsökkentésben is élen jár.

Amennyiben úgy érzi, a lehető legmagasabb hatásfokú megoldással tenne a tökéletes megjelenésért, és még a fogak mikropórusai közé tapadt szennyeződésektől is megszabadulna, a legjobb helyen jár.

Időpontot foglalok

 

A Biolase lézeres fogfehérítés menete – Dupla sebesség és hatékonyság

Mellékhatásoktól mentes, 5 lépésből álló kezelésünket a leghatékonyabb fehérítő gél használatával végezzük. Az átlagos fogfehérítési eljárásoknál így lényegesen gyorsabban és hatékonyabban érheti el sokak által irigyelt mosolyát.

Fontos felhívnunk a figyelmet arra, hogy a fogtömésekbe, koronákba, hidakba és protézisekbe nem hatol be a gél, de külön kezelés keretében erre a kihívásra is van innovatív megoldásunk.

Most pedig megmutatjuk, hogyan válhatnak fogai lépésről lépésre „selymesen fehérré”:

  1. Átfogó dentálhigiéniai kezelésben részesítjük Önt. Eltávolítjuk a fogakon megtelepedő fogkövet, illetve gumiharangok, paszta és kefe segítségével csillogóvá polírozzuk fogait.
  2. A kezelés után 1-14 napon belül találkozunk újra, hogy ínye és fogai számára biztosítsuk a regenerációhoz szükséges időt. Az ínyét különleges védőanyaggal fedjük be, hogy a lézeres fogfehérítés ne okozhasson irritációt.
  3. Speciális LaserWhite gélt viszünk fel a fogaira, amely a Biolase dióda lézerrendszer segítségével felgyorsított fehérítési folyamatot tesz lehetővé.
  4. A géllel bekent fogakat kvadránsonként (fogsornegyedenként) világítjuk meg a Biolase ezLase lézerfogászati készülékkel, 20-30 másodpercen keresztül. 5 percig pihentetjük fogait, és engedjük, hogy a fogak felvehessék a gélből a lézer által aktivált hidrogén-peroxidot, majd pedig minden kvadránsban megismételjük a folyamatot.
  5. 20-25 percnyi kényelmes, relaxáló kezelés után a LaserWhite gélt lemossuk fogairól, és közösen megtekintjük a ragyogó eredményt.

Bár a fehérítés mértéke páciensenként változhat (a zománcvastagság, a fogfelépítés és az életkor függvényében), klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a korszerű lézeres fogfehérítés 6-12 árnyalattal teszi világosabbá vendégeink fogait. 

Árazás

Biolase lézeres fogfehérítés rendelőben

Biolase lézeres fogfehérítés rendelőben 125 000 Ft
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)