Fogfehérítés

Rendelőnkben két fogfehérítési módszerrel dolgozunk: a LED-lámpás, illetve a lézeres mélyfehérítéssel. Emellett lehetőség van otthoni fogfehérítés alkalmazására is.

A LED- lámpás fehérítést azon kedves pácienseknek ajánljuk, akiknek kevésbé érzékenyek a fogaik. A fehérítés során a LED-lámpával világítják meg a fogakat, mindkét fogívet egy időben, négyszer nyolc percig, folyamatosan.

A LED-lámpás fogfehérítés során tapasztalt eredmények alapján több árnyalatot is fehéredhetnek a fogak, de a fogak fehéríthetősége, azaz az eredmény elsősorban a fogak összetételétől függ, amely egyénenként eltérő lehet.

Amennyiben érzékenyebbek a fogai, a lézeres mélyfehérítést ajánljuk. A fehérítés alatt és után, a hőérzékenység mértéke a lézeres fehérítés során kisebb, hiszen kevesebb ideig világítják meg a fogakat, továbbá a fogfehérítő anyag is kevesebb ideig van a fogakon. Maga a fogfehérítő anyag is kíméletes, ugyanis másképp vezeti le a hőt, így csökkentve a fogak érzékenységét.

Biolase lézeres fogfehérítés rendelőben

125 000 Ft
EpicX lézeres mélyfehérítés rendelőben (Biolase) - 2 állcsont
Bővebben

LED lámpás rendelői fogfehérítés (Pola Office Plus)

93 000 Ft
Rendelői fogfehérítés (Pola Office Plus) - 2 állcsont
Bővebben

Otthoni fogfehérítés

90 000 Ft
Egyéni fogfehérítés alsó-felső fogfehérítő sínnel, géllel
Bővebben

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)