Műtéti fogeltávolítás - frontfog

A fájdalommentes lézeres, műtéti frontfog-eltávolítás a legmodernebb megoldás, ha az elülső fogakról van szó.

A frontfogat érintő műtéti fogeltávolítás során az elülső fogak valamelyike kerül eltávolításra. Az elülső fogak az esztétikus megjelenésünk és az egészséges rágóképességünk szempontjából is fontos szerepet játszanak. A lézeres fogeltávolítás az átlagos foghúzással szemben gyors és fájdalommentes. Gyakorlott, gondos szájsebész szakorvosaink rendkívüli tapasztalattal rendelkeznek a frontfogak eltávolításában. A sikeres műtét után 7 nappal eltávolítjuk a varratokat és elvégezzük a szükséges kontrollvizsgálatokat.

Árazás

Műtéti fogeltávolítás - frontfog

Műtéti fogeltávolítás - frontfog 35 000 Ft -tól
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)