Lézeres műtéti bölcsességfog eltávolítás - felső

Nemcsak a felső bölcsességfog lézeres műtéti eltávolítása gyors és fájdalommentes, hanem a gyógyulás is.

Rendelőnkben a felső bölcsességfog lézeres fogeltávolítása is fájdalommentesen zajlik. Mindössze kis nyomást, feszítő érzést tapasztalhat a prémium minőségű, helyi érzéstelenítésnek és a műtét utáni lézeres biostimulálásnak köszönhetően. Lézeres fertőtlenítést végzünk, a gyulladt területet alaposan megtisztítjuk, így a fertőzés lehetőségét is kizárhatjuk. A lágylézeres kezelés pedig gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása mellett oly mértékben felgyorsítja a szövetek regenerálódását, hogy Önnek még szabadságot sem kell kivennie.

Árazás

Lézeres műtéti bölcsességfog eltávolítás - felső

Lézeres műtéti bölcsességfog eltávolítás - felső 65 000 Ft
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)