Fogeltávolítás lézerrel, a fogmeder dimenzióinak megőrzésével

Foghúzás vs. lézeres fogeltávolítás 

A Naturadentnél kizárólag akkor távolítjuk el gondot okozó fogát, ha az még csúcsminőségű eszközeink, innovatív módszereink és tapasztalt fogorvosunk erőfeszítése mellett sem menthető, illetve az egészséges foghelyzet kialakításának útjában áll.

„Mintha a fogát húznák.” 

A rendkívül sokatmondó magyar közmondás híven tükrözi, milyen megterhelő, ha valakinek meg kell válnia valamelyik fogától. Szakértő csapatunk tagjai mindent megtesznek azért, hogy lézeres fogeltávolításra jelentkező vendégeink a teljes érzéstelenítésnek köszönhetően 100%-ig fájdalommentesen tehessék meg a legnagyobb lépést ideális fogazatuk kialakításához.

A lézeres fogeltávolítás az átlagos foghúzással szemben gyors és fájdalommentes. Gyakorlott, gondos szájsebész szakorvosaink rendkívüli tapasztalattal rendelkeznek mindenféle fog eltávolításában, illetve a többi fog megmentésében. 

 

Amikor minden feltétel adott

A Naturadentnél figyelembe vesszük vendégeink egészségügyi és lelki állapotát, és csak akkor távolítjuk el a gondot okozó fogat, ha a körülmények ideálisak. Ennek érdekében javasoljuk pácienseinknek, hogy a fogeltávolítás előtt, 14 napon belül vegyék igénybe professzionális dentálhigiénés kezelésünket, melynek során alaposan megtisztítjuk a fogakat és eltávolítjuk a fogkövet. Ennek köszönhetően nem marad táptalaj a gyulladást okozó baktériumok számára, így pedig elkerülhető, hogy a kihúzott fog helye elfertőződjön. Számunkra kiemelkedően fontos, hogy a foghúzás után is megmaradjon az egészséges szájflóra.

A Naturadentnél a leginnovatívabb technológiákat és eszközöket vetjük be annak érdekében, hogy az Ön és fogai számára ideális környezetet biztosítsunk a villámgyors kezeléshez és regenerációhoz. A foghúzás csontveszteséggel jár, amely az idő előrehaladtával egyre nő. A hazánkban egyedülálló PRGF-Endoret eljárásnak köszönhetően közvetlenül a foghúzást követően behelyezhetjük a saját vérből kinyert membránt az eltávolított fog helyére. Ezzel is védjük csontját a leépüléstől, illetve ideális feltételeket teremtünk a sikeres csontpótláshoz és fogbeültetéshez.

 

A bölcsességfog sem mumus többé!

A bölcsességfog eltávolítását abban az esetben javasoljuk, ha az nem a megfelelő irányba nő, vagy a panoráma röntgenfelvételek alapján valószínűsíthetően nem férne el a szájban (ezzel gyulladást, illetve esztétikai és funkcionális problémákat okozva).

Rendelőnkben a bölcsességfog húzása is teljesen fájdalommentesen zajlik. Mindössze kis nyomást, feszítő érzést tapasztalhat a prémium minőségű, helyi érzéstelenítésnek és a műtét utáni lézeres biostimulálásnak köszönhetően. Innovatív eljárásunk csillapítja a fájdalmat, csökkenti a gyulladást, továbbá serkenti a test öngyógyító képességét. Bölcsességfog eltávolítás esetén lézeres fertőtlenítést végzünk, a gyulladt területet alaposan megtisztítjuk, így a fertőzés lehetőségét is kizárhatjuk. Ennek köszönhetően a gyógyulási idő a felére csökken (a hagyományos fogászati bölcsességfog húzásokhoz képest).

Kiegészítő terápiaként pedig úgynevezett lágylézeres kezelést végzünk, amely gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása mellett oly mértékben felgyorsítja a szövetek regenerálódását, hogy Önnek még szabadságot sem kell kivennie.

 

A modern, lézeres fogeltávolítás folyamata 

8+1 lépés, amely hozzájárul az egészséges fogazat megteremtéséhez:

1. Panoráma röntgenfelvételt készítünk, és alaposan megvizsgáljuk fogai és ínye állapotát.
2. Professzionális dentálhigiénés kezelésben részesítjük Önt.
3. A kezelést követő 14 napon belül helyi érzéstelenítés után/altatásos eljárásban megkezdjük korszerű, fájdalommentes kezelésünket.
4. Gyors, kíméletes, szakszerű mozdulattal távolítjuk el a fogat.
5. Innovatív lézerfogászati berendezéseink segítségével gondoskodunk az eltávolított fog helyének steril, baktériummentes lefedéséről és ínye egészségének rövid időn belüli regenerációjáról.
6. A beavatkozás után keletkező seb aljára egy fertőtlenítő tablettát, illetve apró szivacsot teszünk, amely stabilizálja a véralvadékot.
7. A védett gyógyulás érdekében egy öltéssel lezárjuk a sebet, ezzel megakadályozzuk a véralvadék kiesését.
8. A sikeres műtét után 7 nappal eltávolítjuk a varratokat és elvégezzük a szükséges kontrollvizsgálatokat.
+1 Igény esetén megtervezzük az Ön számára optimális fogpótlást, majd hozzásegítjük az esztétikus, egészséges és funkcionálisan is tökéletes fogazat megteremtéséhez.

Sok szeretettel várjuk belvárosi, kényelmes rendelőnkben.

Fogeltávolítás - frontfog

24 000 Ft -tól
Frontfog eltávolításe lézerrel - Fájdalommentes és villámgyors megoldás, ha már biztosan nem menthető
Bővebben

Műtéti fogeltávolítás - frontfog

35 000 Ft -tól
A fájdalommentes lézeres, műtéti frontfog-eltávolítás a legmodernebb megoldás, ha az elülső fogakról van szó.
Bővebben

Lézeres műtéti bölcsességfog eltávolítás - felső

65 000 Ft
Nemcsak a felső bölcsességfog lézeres műtéti eltávolítása gyors és fájdalommentes, hanem a gyógyulás is.
Bővebben

Csíkcsere - 1 alkalom (min.3alk)

5 000 Ft
Ciszták és tályogok kezelése csíkcsere módszerrel - hatékony megoldás a gyulladásos folyamatok megszüntetésére
Bővebben

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)