1056 Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
+36 1 789 0690
info@naturadent.hu
LézerfogászatEsztétikai fogászatSzájsebészetFogszabályozásFogfehérítésKiemelt ajánlatainkFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászat

Komplex fogászat – minden egy helyen

Előfordulhat, hogy olyan fogászati helyzet alakul ki, mely több szakterületet is érint. Ekkor, a páciens és a minél optimálisabb gyógymód megoldása érdekében szükség van az egyes szakterületek összefogására.

Az összetett kezelések kiválóan megvalósíthatók rendelőnkben, hiszen az általános fogászati problémákon kívül szájsebészeti, parodontológiai (pl. fogágybetegség), fogszabályozási, sőt állkapocs-ízületi panaszok esetén is pácienseink segítségére lehetünk.

Fogászati röntgenfelvétel esetén sem kell Önnek külsős helyszínre sietnie

Az alapos állapotfelméréshez elengedhetetlen a digitális panoráma röntgenfelvétel, melynek segítségével a fogíny alatt területeket és a fog gyökerét is megvizsgálhatja a fogorvos. A röntgenfelvételek segítik a pontos diagnózis felállítását és a legoptimálisabb kezelés kialakítását. Emiatt rendelőnket felszereltük digitális panoráma röntgen, valamint nagy felbontású intraorális röntgen készítésére alkalmas készülékkel. Sőt, fogszabályzáshoz szükséges teleröntgen, valamint 3 dimenziós CT készítésére is felkészültek vagyunk.

A fogpótlásokhoz, fogszabályozási és implantációs kezelésekhez szükséges lenyomatvételhez az Ön kényelme érdekében 3 dimenziós színes digitális intraorális szkennert alkalmazunk. Ennek köszönhetően gyorsabbá, pontosabbá és komfortossá vált folyamatunk, melynek legnagyobb előnye, hogy a Naturadentben Önnek többé nem kell a hagyományos lenyomatvétel hosszadalmas és kényelmetlen folyamatán végig menni: nem kerül a szájába lenyomati anyag, ezáltal az esetleges irritáció is kiküszöbölhető.

Rendszeres fogorvosi megbeszélések – a páciensre szabott legoptimálisabb gyógymód egyeztetése érdekében

Fogorvosaink rendszeresen, konzíliumon egyeztetik a komplikáltabb eseteket, közösen elemzik a röntgenfelvételeket, és közösen hoznak döntést a leghatékonyabb kezelések érdekében. Ilyenkor figyelembe veszik a szükséges gyógyulási időt, az egyes kezelések hatását és páciensünk igényeit is. Rendszeres belső továbbképzések és esetbemutatások lehetővé teszik, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat és segítsük egymást a mindennapi munka során.

Bízunk abban, hogy a fentiekből kiderül, hogy Önnek bármilyen, akár összetett panasza merül fel, a NaturaDENT segítségére külsős helyszín felkeresése nélkül is számíthat.
Rendelőnkben barátságos, modern körülmények között, szeretettel várjuk a Fővám térnél, a Váci utca 81. szám alatt.

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

Szakterületeink

Tekintse meg esztétikai és lézerfogászatunk szolgáltatásait! Válassza ki, mely terület érdekli, melyben tudunk Önnek segíteni és kérje kollégáink szíves segítségét.

Legfrissebb cikkek

A gyulladt fog mellékhatásai

A fogfájás megkeserítheti a mindennapokat és nem csak számos oka lehet, de sok szövődménye is. Egy gyulladt fog rendkívül tud fájni, és minél előbbi kezelésre szorul a fogorvos által. Összeszedtük a gyulladt fog...

Időpontfoglalás

Tegye fel kérdését!

Időpontfoglalás

Hogyan zajlik az első bejelentkezés?

  1. Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül
  2. Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata
  3. Részletes írásos kezelési terv és ajánlat
  4. Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése
  5. Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Tegye fel kérdését!


Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét és havonta értesítéseket kap aktuális akciónkról.

Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
Rendelési idő Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 21:00, Péntek: 8:00 - 14:00
+36 1 KATTINTSON
KATTINTSON
Naturadent