Mikroszkóp a fogászatban >> NaturaDent

1056 Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
+36 1 789 0690
info@naturadent.hu
LézerfogászatLézeres ínyformázás, ínyplasztika, ínymosolyLézeres foggyökércsúcs gyulladás eltávolításLézeres nyelvfék, ajakfék eltávolításLézeres peri implantitis kezelésLézeres ínykorrekcióLézeres ínyesztétika, ínyvisszahúzódás kezelésLézeres fogfúrás, fogtömésLézeres gyökérkezelésLézeres kürettálás, mélytisztításLézer minden területre: a Biolase termékcsaládEsztétikai fogászatFogkő eltávolítás, depurálásMosolytervezés biológiai alapokonFogszuvasodás kezelése, fogtömésÓzonkezelés, fertőtlenítésMiért fontos a rendszeres dentálhigiénés kezelés?Kismama fogászatÁltalános fogászati állapotfelmérésLézeres ínyformázás, ínyplasztika, ínymosolyKerámia héjakDentálhigiéniai tanácsadásFogékszerGyermekfogászatBarázdazárásFog restaurációKofferdám izolálásPorcelán, azaz préskerámia koronaFémmentes cirkon korona és hídProfesszionális dentálhigiénés kezelésKorona, hídSzájsebészetCsontpótlás implantáció előttBiorezonancia, biorezonanciás mérésVoll mérésBölcsességfog húzás fájdalommentesenLágyszövettágítás a sikeres csontpótlásértFoghúzásDigitális panoráma röntgenLézeres ínykorrekcióCsontpótlás, arcüreg emelés saját membránnal kiegészítveCsontpótlás FogbeültetésFogfehérítésOtthoni fogfehérítésFogfehérítés Budapesten lézerrelLED lámpás fogfehérítésFehér fogak egy életre?Kiemelt ajánlataink4 + 1 Straumann implantátum akció - pároknak isOtthoni fogfehérítés – KIVÉTELES ajánlat akár 39.000 Ft-értSzépségfogászati csomag jegyespárok részéreIdén is ajándékozzon mosolyt!Gyermek fogászati csomagDentálhigiéniai csomag kismamák részéreFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatLézeres mikroszkópos gyökérkezelés: Mikor jó megoldás és hogyan zajlik?Állkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászatFogszabályozásÖnligírozó fogszabályozásFémmentes fogszabályozásKivehető éjszakai fogszabályozó gyerekeknekFogszabályzó típusok: melyiket kinek ajánljuk?Esztétikai fogszabályozásLáthatatlan fogszabályzásBelső, nyelv felőli fogszabályzóÉjszakai fogszabályzó akár felnőtteknek isÖnligírozó fém vagy porcelán fogszabályzó
LézerfogászatEsztétikai fogászatSzájsebészetFogszabályozásFogfehérítésKiemelt ajánlatainkFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászat

Mikroszkóp

Akár csak a világ számos területén, a fogászatban is napról-napra jelennek meg új, modernebb eszközök és eljárások, amellyel a hagyományos kezelések hatékonyabban végezhetőek el.

Milyen esetekben alkalmazható mikroszkópos fogászati kezelés?

 • Élethű művészi fogtömések azaz restaurációk elkészítésénél
 • Gyökérkezelésnél
 • Korábbi gyökérkezelés során betört műszerek eltávolításánál
 • Gyökércsúcs eltávolító rezekciós műtéteknél
 • Bármilyen fogászati kezelés során, ahol a nagyítás előnyei kihasználhatóak

 

Miért jó Önnek, ha mikroszkóppal és lézerrel együtt végezzük a kezeléseket?

 • A Mikroszkópos fogászati precizitását és a Lézer erejét kombinálva a kezelés során az ép foganyagot maximálisan meg tudjuk tartani, így csak a szuvas, beteg, menthetetlen foganyag kerül eltávolításra.
 • A megmaradó ép foganyag hozzájárul ahhoz, hogy fogai erősebbek és hosszabb távon egészségesek maradjanak.
 • A fogászati mikroszkóp segítségével a fogak akár 31,25-szörös méretre nagyíthatóak, így ezen kezeléseink mind rendkívül precízen elvégzett fogászati beavatkozások.
 • Rendelőnkben nem csak gyökérkezeléshez használunk mikroszkópot, hanem fogrestaurációkhoz, gyökércsúcs eltávolító vagy szájsebészeti műtétekhez is.

 

Mikroszkópos fogtömések, restaurációk

 • A kezelt, restaurált felület tökéletesen illeszkedik a fog felszínéhez, ezáltal a fogpótlás, tömés szinte észrevehetetlenné válik.
 • A kezelt felület jobban látható, ezért a kezelés során kevesebb ép foganyagot kell eltávolítani.

 

Lézeres mikroszkópos gyökérkezelés

 • Rendelőnk az országban egyedi, mivel mikroszkóp segítségével végezzük a lézeres gyökérkezelést, amely biztosítja, hogy a gyökércsatornák maximálisan fertőtlenítettek legyenek, teljesen kitisztítottak, ezáltal minimálisra csökkentjük a visszagyulladás esélyét.
 • Napjainkban a fogászati nagylézerrel és a mikroszkóppal már elértük azt, hogy lehetőségünk van azokat a fogakat is megmenteni, amelyeket évekkel ezelőtt esetleg el kellett volna távolítani.
 • A fogászati mikroszkóp segítségével változtatható nagyításban, teljes kontroll alatt történnek a fogászati beavatkozások, így például gyökérkezelés során növekszik a fog megmentésének esélye, kiszámíthatóbb lesz az eredmény.
 • Mikroszkópos gyökérkezelés esetén a kicsi vagy megszokottól eltérő formájú gyökércsatornák is feltárhatóak és tisztíthatóak.
 • Régi, rossz gyökértömések sikeresen eltávolíthatók és pótolhatók pontosan illeszkedő tömésekkel
 • A mikroszkóp alatt elvégzett gyökérkezelések során sokkal több ép foganyag marad, így alacsonyabb a fogtörés kockázata.
 • Mikroszkóppal lehetőség van a hagyományostól eltérő formájú gyökércsatornák tisztítására és tömésére, valamint a nyitott gyökércsúcsok, perforációk, álutak lezárására is.

Legfrissebb cikkek

Rossz fogak okai

A rossz fogak okainak hátterében nem csak fogászati problémák, de más általános betegségek is állhatnak. Ezek megtalálása érdekében mindenképp fontos, hogy keresse fel szakértő csapatunkat, hogy kezelni tudjuk a probléma forrását. 

Tömött fog lüktet

A tömött fog lüktetése általában nem jelent jót. Valószínűleg a fogtömés magassága vagy annak illeszkedése a többi fogra okozhat problémát. Ilyenkor érdemes azonnal felkeresni újra a fogorvost, hogy minél előbb...

a

Időpontfoglalás

Tegye fel kérdését!

Időpontfoglalás

Hogyan zajlik az első bejelentkezés?

 1. Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül
 2. Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata
 3. Részletes írásos kezelési terv és ajánlat
 4. Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése
 5. Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Tegye fel kérdését!


Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét és havonta értesítéseket kap aktuális akciónkról.

a

Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
Rendelési idő Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 21:00, Péntek: 8:00 - 14:00
+36 1 KATTINTSON
KATTINTSON
Naturadent