1056 Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
+36 1 789 0690
info@naturadent.hu
LézerfogászatEsztétikai fogászatSzájsebészetFogszabályozásFogfehérítésKiemelt ajánlatainkFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászat

Idén is ajándékozzon mosolyt!

A mosoly az egyik legszebb ajándék, amit szeretteinknek adhatunk. Ajándékozza meg Ön is családtagjait, szeretteit szép, örömteli mosollyal és ép, egészségesebb fogakkal. Kívánjuk, hogy az idei Karácsony legyen Önnek és családjának is boldogabb és felejthetetlenebb, mint valaha. Ajándékkártyáinkkal Ön is sokat tehet szerettei boldog karácsonyáért. Gondoljon azokra a Szeretteire, családtagjaira, akiknek fontos és szükséges lenne a magas minőségű fogászati kezelés, segítse és támogassa őket, hogy elérjék céljaikat. Legyen mindenkinek békésebb, sikeresebb, boldogabb ez a karácsony és az új év!

Válassza Ön is karácsonyi ajándéknak bármelyiket a 3 különböző értékű Naturadent fogászati AJÁNDÉKKÁRTYA közül, amelyekkel szeretteinek akár életre szóló örömet, egészséget és harmonikus, szép mosolyt ajándékozhat. Segíthet elérni egy régen vágyott álmot, vagy hosszútávon támogathatja szerettei egészségmegőrzését.

A Naturadent Ajándékkártyák 25.000, 50.000 és 75.000 forint értékben vásárolhatóak. Amennyiben az igénybe vett kezelés nem éri el az Ajándékkártya értékét, a fennmaradó érték nem vész el, a vásárlástól számított egy évig felhasználható további kezelésekre.

A Naturadent érték összegű Ajándékkártyák mellett további két féle Ajándékkártya közül is választhat

 

Kedvezményes vásárlási lehetőség pácienseinknek

Ön már ismeri kezeléseink magas minőségét, ajánlja tovább szolgáltatásainkat, vásárolja meg a Naturadent AJÁNDÉKKÁRTYÁKAT 15%-os kedvezménnyel. Vásároljon 2019. december 22-ig a Naturadent AJÁNDÉKKÁRTYÁK közül, használja ki páciens kedvezményét, 15%-kal olcsóbban juthat hozzájuk, így több marad Önnek is, amiből még újabb kis apróságot tud majd tenni a fa alá. Több ajándék, nagyobb öröm, felejthetetlenebb közös Ünnep! Ez nem is hangzik rosszul, ugye? Legyen Önnek és Szeretteinek is nagyon Boldog a Karácsony! A Naturadent AJÁNDÉKKÁRTYA vásárlója a kártyát saját célra nem használhatja fel. Az ajándékkártya célja, hogy szeretteinek kedvezményes áron tudjon megfelelő, mindig magas minőségű fogászati kezelést ajándékozni. Az Ajándékkártyák 2020. március 31-ig használhatóak fel.

 

Ön még nem páciensünk?

Akkor kapcsolja össze a kellemest a hasznossal! Jelentkezzen állapotfelmérésünkre, kérje szakértő fogorvosaink segítségét fogai egészségének megőrzése érdekében és legyen Öné pácienseink szóló, 15%-os AJÁNDÉKKÁRTYA vásárlási kedvezmény! Ismerje meg Ön is kényelmes, gondos, alapos állapotfelmérő szolgáltatásunkat:

 

Ajándék postázva

Amennyiben bármely okból nem tud személyesen befáradni a Naturadent Ajándékkártyáért, ami a felfokozott karácsonyi vásárlási időszakban előfordul, akkor előre utalás esetén kipostázzuk az Ön, vagy Szerettei számára a megrendelt Naturadent Ajándékkártyát. Megrendeléshez és számlainformációhoz kérem hívja kollégáinkat a +36 1 7890 690 telefonszámon. Fogászati Ajándékkártya karácsonyra - Ajándékozzon idén is mosolyt! Nagyon Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

További fontos információk:

 

Várjuk szeretettel Szeretteit is a Naturadent Mosolyszalonban!

Kérje fogorvosaink  segítségét mosolya ápolásában, megszépítésében. Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön és gyermek rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

Legfrissebb cikkek

A gyulladt fog mellékhatásai

A fogfájás megkeserítheti a mindennapokat és nem csak számos oka lehet, de sok szövődménye is. Egy gyulladt fog rendkívül tud fájni, és minél előbbi kezelésre szorul a fogorvos által. Összeszedtük a gyulladt fog...

Időpontfoglalás

Tegye fel kérdését!

Időpontfoglalás

Hogyan zajlik az első bejelentkezés?

  1. Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül
  2. Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata
  3. Részletes írásos kezelési terv és ajánlat
  4. Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése
  5. Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Tegye fel kérdését!


Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét és havonta értesítéseket kap aktuális akciónkról.

Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
Rendelési idő Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 21:00, Péntek: 8:00 - 14:00
+36 1 KATTINTSON
KATTINTSON
Naturadent