#Fogimplantáció

Mit tegyen aki csonthiányos, de szeretne újra rágni?

A Straumann folyamatos kutatásainak köszönhetően a legszélesebb körben nyújt segítséget a foghiányosoknak. Mára elérte, hogy akár csontpótlás nélkül is véghez vigye ezt, ha szükséges.

A csonthiány nem akadály a fogászati implantációban

A Straumann új, csonthiányosoknak kifejlesztett 4mm-es rövid implantátuma 5 éve bizonyítja a tényt, hogy ma már nincs szükség a mélyreható műtétekre. A klinikai tesztek során az esetek 94%-ában ugyanolyan hibátlanul tartott, mint a 3-szor hosszabb társa.

Csontpótlás, arcüreg emelés saját membránnal kiegészítve

Ezt az eredményt a Roxolid® masszív tartása és a csontokkal való kapcsolódása révén volt képes elérni. Így kijelenthetjük, vannak olyan esetek, ahol többé nincs szükség csontpótlásra.

 

 

Miért különleges a Straumann implantátumok anyaga és felszíne?

A Straumann Roxolid® implantátumának anyaga 15% cirkónium és 85% titánium ötvözete, ami a hagyományos titánium implantátumokhoz képest másfélszer erősebb tartást biztosít, ami a mindennapos igénybevétel mellett nem elhanyagolható különbség.

A gyógyulási idő lecsökkentése érdekében az egyedülálló SLActive implantátumok hidrofil felszínnel rendelkeznek, kötődnek a vízhez, így serkentve a csont vastagodását a biztos tartásért.

Ezzel a módszerrel a beültetés és a kész fog között mindössze 1 hónap telik el, míg a csontpótlás és hagyományos implantátumok esetében a folyamat fél éven át tart.

 

Hogyan zajlik a beültetés?

Miután a 3 dimenziós röntgenfelvételt elkészítettük fogairól, megállapítjuk a kezelendő terület csontmagasságát. Amennyiben ez 8-10 mm-nél rövidebb, Önnek csontpótlásra lenne szüksége foga pótlásához.

Az új módszerrel a kezelés megegyezik bármelyik más implantátum beültetésével. Az új, rövid implantátum mellett döntve Önnek többé nem kell aggódnia a csontpótlás okozta műtét és a több hónapos várakozás miatt.

 

Mikor éri meg az implantátum mellett dönteni?

A Straumann 30 éves tapasztalatával a háta mögött olyan profi minőségű implantátumot alkotott meg, amivel a világon a legnagyobb sikerarányt érhette el, összesen 8 millió boldog embernél, a nagy ellenálló képessége és az egyedi felszínének köszönhetően.

Ha olyan fogpótlásra vágyik, ami az eredeti foga természetességét a lehető leghűbben adja vissza, akkor válassza a Straumann Roxolid®-ot. A sikerhez vezető út egy gyönyörű mosollyal kezdődik.

 

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 11 000 Ft)