#Fogfehérítés

LED lámpás fogfehérítés

Rendelői fogfehérítés LED lámpával, dentálhigiénikus segítségével: a szebb, világosabb, vonzóbb és egészségesebb mosolyért!

 

Tudja mi okozza fogai elszíneződését?

A legtöbb esetben azok a szenvedélyeink, amiket talán nem is veszünk észre, vagy nem gondoljuk, hogy fogunkra elszínező hatással lehetnek. Ilyen például a rendszeres dohányzás, vörösborfogyasztás vagy kávéfogyasztás.

De ha gyakran eszünk olyan ételeket, amelyek színeznek, mint például a paradicsom, a cékla, a sárgarépa, akkor is gyorsabban alakulhat ki sötétebb, sárgásabb fogszín.

A fog eredeti, szép, világos színének visszanyerése és a lehető leghosszabb távú megtartása különböző módszerek együttes alkalmazásával érhető el. Ha szebb, világosabb fogakat szeretne, vizsgálja meg szokásait, életmódját, és ha kell, finoman változtasson rajta!

Kérje ki dentálhigiénikusaink tanácsát életmódjához, szokásaihoz illeszkedő fogápolási tippjeikről, illetve válassza a bizonyítottan hatékony LED lámpás fogfehérítést!

Hogyan zajlik egy LED lámpás fogfehérítés?

  • a fogakat először professzionálisan megtisztítjuk
  • az érzékenyebb ínyt befedjük egy különleges védőanyaggal
  • ezután speciális fehérítő gélt kenünk a fogakra
  • a géllel bekent fogakat egy speciális LED fogfehérítő lámpával világítjuk meg, ami aktiválja a gél hatóanyagát
  • 15 perc múlva a gélt lemossuk a fogakról, majd a kívánt hatás eléréséig a folyamatot kétszer megismételjük

Az eredmény: több árnyalattal világosabb, egészségesebb, megnyerőbb, vonzóbb, még sokáig tartósan világos mosoly!

 
Mit érdemes tudnia fogfehérítés előtt?

A legjobb és a legnagyobb felületen történő hatás érdekében a LED lámpás fogfehérítés előtt professzionális fogkő eltávolításra is sor kerül, amennyiben az indokolt.

Amennyiben fogkő eltávolítás előzi meg a fogfehérítést, akkor két külön kezelésre lesz szükség, melyeket két különböző időpontban végzünk el. A két kezelés között minimum 1, maximum 14 nap telhet el. Ennek oka, hogy így tudjuk biztosítani a fogkőleszedés után a fogíny tökéletes regenerációját. Ha külön végezzük ezt a két kezelést, mosolya selymesebb, szebb és egészségesebb lesz!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fogfehérítés nem hat a fogtömésekre, fogpótlásokra (korona, híd, protézis), mivel ezek anyagába nem képes behatolni. Amennyiben koronáját, hídját, protézisét, fogpótlását új, világosabb fogszínéhez szeretné igazíttatni, ezek egységesen világosabbá, fehérebbé tétele külön kezelés keretében végezhető el.

A gyökérkezelt fogak esetében gyakran előfordul belső elszíneződés. Ezen fogak fehérítése LED lámpás fogfehérítéssel nem megoldható, viszont belsőleg fehéríthetőek. A gyökérkezelt fogak belső fogfehérítése külön kezelésként, de a külső fogfehérítéssel egy időben elvégezhető.

LED lámpás fogfehérítést nem alkalmazunk várandós anyukáknál, továbbá fogfejlődési rendellenességek és különböző gyógyszer okozta elszíneződések esetében sem.

 
Évekig tartó egészséges fehérség

Rendelői LED lámpás fogfehérítésünk után ajánljuk, hogy vegyen részt Fehér fogak egy életre programunkban, amely segít Önnek, hogy ne kelljen évek múltán ismét rendelői fogfehérítésen átesnie. Segítünk Önnek otthon, kényelmesen gondoskodni fogai hosszan tartó, évekig vonzó és megnyerő, egészséges fehérségéről.

Tekintse meg a programban részt vevő páciensünk véleményét:

Dentálhigiénikus csapatunk várja Önt szeretettel!

Fogainak LED lámpás fehérítésében kérje tapasztalt, felkészült és gondos dentálhigiénikus csapatunk segítségét, támogatását. Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére.

 

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 11 000 Ft)