#Mosolytervezés
#Esztétikai fogászat

Fogékszer

A fogékszert jellemzően olyan fiatalok, fiatalos lendülettel élő középkorúak viselik, akik kis játékosságot, több figyelmet és még több csillogást kívánnak megjelenésükhöz hozzáadni. Ismerje meg jobban a lehetőségeit ezen a téren is!

 

Mi is az a fogékszer?

A fogékszer egy kis csiszolt üveg, drágakő vagy arany ékszer, amelyet speciális eljárással a fog felszínére ragasztunk. A kristály fogékszerek 1,8-2,3mm-es átmérőjűek. Nemesfémek esetén a karátszámok változnak, fehérarany fogékszer esetén 18K, arany fogékszer esetén 22K és 24K.

A fogékszer felrakása során olyan technológiát alkalmazunk, hogy a fogzománc ne sérüljön, így a fogékszer nem károsítja a fogakat és rendelőnkben bármikor könnyen eltávolítható.

Általában az elülső fogak egyikére helyezünk fel fogékszert, a legtöbb esetben 1 darabot. Néha előfordul, hogy egyszerre több fogra is kéri páciensünk a csillogó követ.

A megfelelő fogékszer kiválasztása a Naturadent Esztétikai és Lézerfogászaton

Milyen fogékszert javaslunk?

Az általunk preferált, kipróbált és használt fogékszereinket Svédországból rendeljük, melyek garantáltan a legjobb minőséget képviselik.

 

Fehér fogakon még szebben mutat!

Egy különleges fogékszer fehér fogakon mutat igazán jól. Szeretne egy életre fehér fogakat? Erre is van megoldásunk, vegyen részt Fehér Fogak Egy Életre programunkon!
Tekintse meg a programban részt vevő páciensünk véleményét:

 

Kérje dentálhigiénikus kolléganőink segítségét. Dentálhigiénikusaink tapasztalt, felkészült és gondos csapata örömmel áll rendelkezésére szaktudásunk teljességével, gondoskodásunkkal és figyelmünkkel. Sok szeretettel várjuk rendelőnkben!

 

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 11 000 Ft)