1056 Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
+36 1 789 0690
info@naturadent.hu
LézerfogászatLézeres ínyesztétikaLézeres foggyökércsúcs gyulladás eltávolításLézeres nyelvfék, ajakfék eltávolításLézeres peri implantitis kezelésLézeres ínykorrekcióLézeres ínyplasztikaLézeres fogfúrás, fogtömésLézeres gyökérkezelésLézeres kürettálás, mélytisztításLézer minden területre: a Biolase termékcsaládEsztétikai fogászatFogkő eltávolítás, depurálásMosolytervezés biológiai alapokonFogszuvasodás kezelése, fogtömésÓzonkezelés, fertőtlenítésKismama fogászatÁltalános fogászati állapotfelmérésLézeres ínyesztétikaKerámia héjakDentálhigiéniai tanácsadásFogékszerGyermekfogászatBarázdazárásFog restaurációKofferdám izolálásPorcelán, azaz préskerámia koronaFémmentes cirkon korona és hídProfesszionális dentálhigiénés kezelésKorona, hídSzájsebészetCsontpótlás implantáció előttBiorezonancia, biorezonanciás mérésVoll mérésLágyszövettágítás a sikeres csontpótlásértFoghúzásDigitális panoráma röntgenLézeres ínykorrekcióCsontpótlás, arcüreg emelés saját membránnal kiegészítveCsontpótlás FogbeültetésFogfehérítésOtthoni fogfehérítésFogfehérítés Budapesten lézerrelLED lámpás fogfehérítésFehér fogak egy életre?Kiemelt ajánlataink4 + 1 Straumann implantátum akció - pároknak isOtthoni fogfehérítés – KIVÉTELES ajánlat akár 39.000 Ft-értSzépségfogászati csomag jegyespárok részéreIdén is ajándékozzon mosolyt!Gyermek fogászati csomagDentálhigiéniai csomag kismamák részéreFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászatFogszabályozásÖnligírozó fogszabályozásFémmentes fogszabályozásFogszabályzó típusok: melyiket kinek ajánljuk?Kivehető éjszakai fogszabályozó gyerekeknekEsztétikai fogszabályozásBelső, nyelv felőli fogszabályzóÉjszakai fogszabályzó akár felnőtteknek isÖnligírozó fém vagy porcelán fogszabályzó
LézerfogászatEsztétikai fogászatSzájsebészetFogszabályozásFogfehérítésKiemelt ajánlatainkFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászat

Miért érdemes C-vitamint fogyasztani?

Szervezetünk nem képes a C-vitamin előállítására, így fontos, hogy minden nap kellő mennyiséggel fogyasszunk belőle.

A C-vitamin jelenléte a szervezetben elengedhetetlen az immunrendszer helyes működéséhez, segít abban, hogy a fertőzésekkel szemben ellenállóbbak maradjunk.

 

Milyen jótékony hatásai ismertek a C-vitaminnak?

 • mint antioxidáns, véd a káros szabadgyökök* ellen
 • egészségesen tartja az ereket
 • erősebb marad a csontozat és a porc
 • hozzájárul az egészséges fogakhoz és fogínyhez
 • rugalmasan tartja a bőrt
 • fokozza a vas bélből való felszívódását
 • felgyorsítja az anyagcserét
 • csökkenti a vér koleszterin szintjét
 • hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez
 • csökkenti a fáradtság érzetet

* A szabadgyökök oxigénfelvételkor képződnek. Ezek agresszív molekulák, melyek több betegség kialakulásában is szerepet játszanak, mint pl. a daganatok.

 

Mikor érdemes C-vitamint fogyasztani?

Mivel vízben oldódik, a szervezet nem képes raktározni. Ezért nagyon fontos a mindennapi bevitele a szervezetbe az étkezés(ek) alkalmával. A káros szokások, a sok stressz, fizikai munka végzése vagy betegségek esetén megnő a szervezet vitamin szükséglete, így ezekben az esetekben érdemes naponta többször is bevenni.

Szent-Györgyi Albert, a C-vitamin felfedezője, naponta 1000mg-ot fogyasztott. Idősebb, betegebb korában már ennek 8-10-szeresét.
Ez az 1000 mg megfelel annak a mennyiségnek, amelyre szervezetünknek szüksége van a hatékony működéshez.

 

Milyen káros hatásai vannak a C-vitamin hiánynak?

Komoly következményei lehetnek annak, ha nem figyelünk oda a helyes vitamin bevitelre.

A c-vitamin teljes hiánya skorbutot okoz. Nem megfelelő étrend és C-vitamin bevitel esetén elsősorban általános gyengeség és étvágytalanság jelentkezik, továbbá gyengül az ellenálló képességünk.
Később kialakulhat fogínyvérzés, váratlanul eleredhet az orrunk, illetve az esetleges nyílt sebek, csonttörések is lassabban gyógyulnak.

 

Miért különleges a Dr. Chen féle C-vitamin tabletta?

Miért érdemes természetes C-vitamin tablettát fogyasztani?

A magas, tablettánként 1000mg-os hatóanyag tartalmának köszönhetően hatékonyan segít a betegségek kivédésében.

A hatóanyag tartalom mellett a másik kulcsfontosságú tény, hogy ezen tabletták felszívódása elnyújtott, egyenletes, így egész napra biztosítja a megfelelő c-vitamin bevitelt, így az nem ürül ki azonnal a szervezetből.

A dupla, metalizált védőfóliának köszönhetően pedig hosszú ideig biztosítja a hatóanyagok stabilitását.

 

Hogyan juthatok hozzá?

A terméket keresse a Naturadent Fogászati rendelőben.

Legfrissebb cikkek

A gyulladt fog mellékhatásai

A fogfájás megkeserítheti a mindennapokat és nem csak számos oka lehet, de sok szövődménye is. Egy gyulladt fog rendkívül tud fájni, és minél előbbi kezelésre szorul a fogorvos által. Összeszedtük a gyulladt fog...

Időpontfoglalás

Tegye fel kérdését!

Időpontfoglalás

Hogyan zajlik az első bejelentkezés?

 1. Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül
 2. Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata
 3. Részletes írásos kezelési terv és ajánlat
 4. Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése
 5. Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Tegye fel kérdését!


Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét és havonta értesítéseket kap aktuális akciónkról.

a

Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
Rendelési idő Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 21:00, Péntek: 8:00 - 14:00
+36 1 KATTINTSON
KATTINTSON
Naturadent