Mosolytervezés

Ha szeretné a legtöbbet kihozni mosolyából

Szeretnénk, hogy olyan gyönyörű mosolya lehessen, amilyenről még álmodni sem mert. Professzionális csapatunk irányításával az Ön arckarakteréhez, személyiségéhez és igényeihez 100%-ig illő, hibátlan fogazatot tervezhet meg. Az Önre szabott kezelési terv segítségével pedig közösen, lépésről lépésre meg is valósítjuk fogászati céljait.

A modern Smylist mosolytervező program és tapasztalt kollégáink segítségével nem csak esztétikailag hozhatja ki a legtöbbet fogaiból, ínyéből és szájából. Egészségesebbé és szabadabbá válhat, mint valaha, hiszen a szoftver a tervezéskor még az állkapocsízület ideális helyzetére, illetve a tökéletes bőrredőzetre is figyelmet fordít.

 

Tökéletes mosoly, lépésről lépésre

A Naturadent Mosolytervezés során egy diagnosztikai fotózással, egy teljes körű arckarakter vizsgálattal és egy Önre szabott mosolytervvel lesz gazdagabb. A fogászati céljaihoz hozzásegítő kezeléseink során pedig garantáltan a leginnovatívabb, fájdalommentes lézerfogászati módszerekkel, a lehető legmagasabb minőségű alapanyagokkal és egyedülálló szakértelemmel fog találkozni.

Ismerje meg a vágyott mosolyhoz vezető biztonságos utat:

  1. Kellemes hangulatú konzultációnk során pontosan felmérjük igényeit, professzionális minőségű portréfotókat készítünk Önről és fogazatáról, hogy elvégezhessük az esztétikai arcelemzést.
  2. A korszerű szoftver segítségével „betekintünk a jövőbe”. Közösen megnézzük, hogy hatékony fogfehérítő technikáinkkal, minőségi direkt héjainkkal/koronáinkkal/fogpótlásainkkal milyen pozitív változások érhetők el, illetve egy esetleges fogszabályozást is imitálhatunk. Digitálisan bármilyen mosolytípust kipróbálhat, másodpercek alatt.
  3. Mintát veszünk fogsoráról, felmérjük a fogai pontos helyzetét.
  4. A közösen kiválasztott, adottságaihoz illő mosolyformához és fogszínhez megalkotjuk egyedi kezelési tervét.
  5. Igény esetén előzetes mosolypróbát végzünk: lehetőséget biztosítunk, hogy meggyőződhessen arról, hogy a tökéletes megoldást választotta-e. Amennyiben szükséges, korrekciókat hajtunk végre a kezelési tervben.
  6. A végleges kezelési terv szerint lépésről lépésre egészségesebbé és esztétikusabbá varázsoljuk fogait, száját és ínyét (leggyakrabban innovatív fogszabályozási és fogfehérítő technikák, illetve esztétikus héjak és koronák segítségével).
  7. Megtanítjuk egy speciális arcizomtornára, amelynek köszönhetően újra aktivizálhatja elfeledett nevetőizmait. 
  8. Egy lifestyle stúdiófotózás alkalmával „élesben” is kihozzuk a maximumot Önből és mosolyából.

Sok szeretettel várjuk belvárosi, kényelmes rendelőnkben.

Digitális 3D Mosolytervezés

40 000 Ft
Fotó, szkennelés, tervezés és a terv átadása.
Bővebben

Lézeres ínykontúrozás - 1 fog (1-2 fog esetén)

16 000 Ft -tól
Esztétikus mosoly néhány perc alatt: Lézeres ínyformázás fájdalom- és hegmentesen, szike nélkül
Bővebben

Fogszabályozáskor a brackettre ránőtt íny eltávolítása

16 000 Ft -tól
Foganként, fogszabályozás utáni ínykontúr módosítás - 1 fog
Bővebben

iPlus lézeres koronahosszabbító műtét (íny- és csontelvétel) - 1 fog

50 000 Ft
Hatékony és minimálisan invazív megoldás a fogkoronai hossz megnövelésére
Bővebben

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)