Szájnyálkahártya elváltozások eltávolítása lézerrel

Például leukoplakia/kiterjedés alapján

A szájnyálkahártya elváltozásai lehetnek különféle eredetűek, és komoly problémákat okozhatnak, ha nem kezelik őket időben. Az egyik legelterjedtebb kezelési mód a rendkívül pontos és hatékony lézeres eltávolítás. Amennyiben például leukoplakia vagy kis/közepes kiterjedésű egyéb elváltozások vannak jelen a szájnyálkahártyán, akkor a lézeres eltávolítás lehet az ideális megoldás. Ha korai stádiumban diagnosztizálják a szájnyálkahártya elváltozásait, akkor a lézeres eltávolítás hatékony és minimálisan invazív lehetőséget nyújt a kezelésre és a villámgyors gyógyulásra.

Árazás

Szájnyálkahártya elváltozások eltávolítása lézerrel

Szájnyálkahártya elváltozások eltávolítása lézerrel 28 000 Ft -tól
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)