Excisiók lézerrel (Prex)

A nyálkahártyán megjelenő különböző szövetszaporulatok és egyéb elváltozások könnyen, hatékonyan eltávolíthatóak lézeres excízióval.

Az eljárás minimális fájdalommal és vérzéssel jár, és akár injekciós érzéstelenítés nélkül is végezhető. Az eltávolított szövetek szövettani vizsgálata következtében megbízható diagnosztikai eredmények születnek. A lézeres excízió (Prex) során a sebész a legmodernebb technológiát használja, amely lehetővé teszi a precíz és hatékony műtétet, minimalizálva a szövetkárosodást és csökkentve a gyógyulási időt.

Árazás

Excisiók lézerrel (Prex)

Excisiók lézerrel (Prex) 25 000 Ft -tól
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)