Lézeres nyelvfék, ajakfék eltávolítás

Tisztább beszéd, esztétikusabb fogazat

A rövid ajakfék és nyelvfék nemcsak esztétikai kihívások elé állíthatja Önt vagy gyermekét, de a beszéd és étkezés területein is rengeteg bosszúságot okozhat. Nem is beszélve arról, hogy az ajkak íny körüli védelmi szerepét, illetve a nyelv fogak tisztításában betöltött szerepét is korlátozza.

Több vendégünk is arról számolt be, hogy azért halogatta a nyelvfék, illetve ajakfék eltávolítást, mert tartott a szike által okozott sérülésektől és a lehetséges hegektől. A Naturadentnél a legfejlettebb lézerfogászati berendezéseket és az ország legnagyobb, legszélesebb körben alkalmazható eszközparkját alkalmazzuk. A körülbelül 10 percig tartó, fájdalommentes kezelést követően Ön vagy gyermeke villámgyors és hegmentes gyógyulásra számíthat.

 

Fékek helyett korlátlan lehetőségek

A két elülső fog közötti rés oka leggyakrabban az ajakfék. Miután a lágyszöveti féket átvágjuk/eltávolítjuk, a fogak szépen és esztétikusan visszarendeződnek, egészséges pozícióba állnak. Amennyiben már gyermekkorban sor kerül a kezelésre, elkerülhető a későbbi fogszabályzási kezelés. A rövid nyelvfék gyermekkori eltávolításával pedig a beszéd válik sokkal szebbé és érthetőbbé. A Naturadent lézeres nyelvfék vagy ajakfék eltávolításának köszönhetően viszont felnőtt vendégeinknek sem kell attól tartaniuk, hogy csak fájdalmas, nyomot hagyó kezelés árán szabadulhatnak ki a „fékek fogságából”.

Innovatív lézeres kezelésünknek köszönhetően Ön vagy gyermeke:

  • Zsibbadástól és nagy nyomoktól mentesen éri el a felszabadult mosolyt, beszédet és étkezést.
  • Kevesebb vérzést és sokkal gyorsabb gyógyulást tapasztalhat.
  • Szolgáltatásunk igénybevétele után visszatérhet napi feladatihoz.
  • Innovatív technológiánknak köszönhetően a sebfelszíneket nem szükséges összeölteni.
  • Biolase ezLase készülékünk gondoskodik az érzékenység csökkentéséről, a biostimulációról, a fájdalomcsökkentésről, továbbá antibakteriális hatása miatt a műtéti szövődmények is minimálisra csökkenthetők.

Kiemelt célunk, hogy vendégeink kezelései a lehető legnagyobb nyugalomban és fájdalommentesen valósuljanak meg. Ennek érdekében a legújabb módszereket és eszközöket magunkon is teszteljük, és kizárólag olyan eljárást javaslunk Önnek, amelyről biztosan tudjuk, hogy esztétikus, gyors és hatékony megoldást nyújt.

Sok szeretettel várjuk belvárosi, kényelmes rendelőnkben.

Ajak- és nyelvfék eltávolítás

32 000 Ft -tól
Lézeres ajakfék- és nyelvfék korrekció (epicX, iPlus)
Bővebben

Szájnyálkahártya elváltozások eltávolítása lézerrel

28 000 Ft -tól
Például leukoplakia/kiterjedés alapján
Bővebben

Implantátum felszabadítás lézerrel, ínyformázó csavar behelyezés

19 000 Ft
Implantátum felszabadítás lézerrel és ínyformázó csavar behelyezéssel - implantátum
Bővebben

Excisiók lézerrel (Prex)

25 000 Ft -tól
A nyálkahártyán megjelenő különböző szövetszaporulatok és egyéb elváltozások könnyen, hatékonyan eltávolíthatóak lézeres excízióval.
Bővebben

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)